Çeyizde Fritöz Gerekli mi?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Mrb kızlar..
Çeyiz setleri bakıyorumda fritözde var içinde.. ben karacanın setini almıştım ama tencere setim icinde fritoz suzgeci falan yok.. kuzenım aldı onda vardı.. o kampanyanın ılk zamnları aldı ben ondan cok sonra..
iyikide cıkmamıs diyorum ..elektrikli fritozlere göz koydum..
diyorum gereklı mı ceyize almam yoksa evlendıkten sonra tedarik eder miyim?
sizin bu konudakı dusunceleriniz neler?
mesela tefalin mini fritozu 2 kısı ıcın iyi diye dusunuyorum

birde bu var tabi;

:lepi:

bence gerek yok ya evlenincede alırsın bende schaferin ceyiz setini aldım onda yokdu aklımada gelmedi sadece duduklu tencere sart diyorlar ama fritoz kac tane evde varki zaten

bende umursamıyordum aslıan bakarsan çeyiz setleri içinde cok görmeye başladım..takıldı kafama:S

hiç de luzumlu birşey değil
kızartma da çok yararlı bişi değil
boşve alma

bence de gerekli değil
çok yer kaplar
zaten tost makinası çaycı ya da kettle
ekmek kızartma makinası falan derken
koyacak yer kalmıyo
ben tencerelerim kızartmada kötü olmasın diye
kızartma tenceresi almıştım

tencere daha uygun gercekten.. koku olmaması acısından fritoz diyordum ama yer kaplar extradan haklısınız kızlar

cnm bencede bu daha uygun ta fritoze hiç gerek yok bende almıcam ne fritoz ne ekmek kızartma makınası ne kahwe makınası ne kahwaltı takımı nede uyku setii :roflol:

bende bi ara heves etmiştm bnde vazgeçtm şimdi gerek yoksa boşuna para vermek anlamsz yani

Hiç gerekli bir şey değil. Bizde tefalin fritozu var; annem dünya para vererek almıştı ; kızartma yaparken mutfağım batmayacak ne güzel koku da olmayacak diye. ınanır mısınız 3 ya da 4 kere kullandı şu an depoda yatıyor

sabah yazmıştım,silinmiş tekrar yazıyorum:))

bence kesinlikle alınması gereken birşeyopuyorumnanaktan
aspiratördeki ve kızartma tenceresindeki yanıp yapışmış yağları ovalayıp durmaktan ve her seferinde inat edip bir kısım yağın çıkmayıp olduğu yerde kalmasından nefret ediyorum

fritöz gerekli mi pek bilmiyorum biz evde kullanmıyoruz..çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..almam diye düşünüyordum ama bir tane ucuzlarından zamanında alınmış ve kullanılmamış..fantom marka..bende onu çeyize koydum :roflol: pek kaliteli gibi diil ama arada kullanılabilir..

ama mutfağa yapışmış yağlar istemiyosak kullanmalıyız galiba :)

ben tefal sneck alıcam... Biz çok fazla patates kızartması tüketiyoruz. çalışkan kesim için ideal hemde yap sıçrama derdi yok.kesinlikle al

ne kadar patates kızartması yaptığına bağlı
bizim evde en son ne zaman kullanıldı hatırlamıyorum
15 yıl olmuş olabilir
ama ablamda actifry var şimdi
çok memnun
1 kaşık yag ile patates de kızartıyor
cok güzel tavuk sote filan da yapıyor
ben çalışıyor olacagım icin vaktim kısıtlı olacak
bir de biraz beceriksizim
o yüzden actifry almayı düşünüyorum
bir gün ucuzlarsa tabi :) kampanyasını gören olursa haber versin lütfen :)

Walla ben almıcam ne fritözü ya, ona gelene kadar onca şey var daha almam gereken:umursamaz:

bencede gerekliboshayallersmile benim yok şuan almayı düşünüyorum çünkü çalışıyorum bi kızartma yapıyorum heryer yağ tavayı yıka aspiratörü sil ocağı sil bide üstüne koku bide yağın sıçraması yokmu çevirirken falan kızartma yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…