Çeyizciklerimm :)

güzel başlangiçlar iyi günlerde kullan canım :26:bu arada tencere setinin nereden ve ne kadara aldığını sorsam? bende ufaktan marka fiyat araştırması yapayım uygun görünce almak istiyorum da :26::26:

güzel başlangiçlar iyi günlerde kullan canım :26:bu arada tencere setinin nereden ve ne kadara aldığını sorsam? bende ufaktan marka fiyat araştırması yapayım uygun görünce almak istiyorum da :26::26:

jumbodan aldım ama çeyiz seti olarak aldım ayrı fiyatını bilmyrm :S porselen,çatal kaşık,tencere seti,çay setine 2.100 verdim ayrı ayrı olunca biraz pahalı

mutlulukla kullan inş canım son eklediklerinde çok güzeller

şu tekli beyaz düz fincanın altında ki tabağımı? eğer öyleyse çok ilginçmiş. görmemiştim bu şekillisini. kullanışlı mı?

mutlulukla kullan

sonunda kızlar çooookk istediğim takımıda aldım nasıl mutlu oldum :) intten 100 tl daha uyguna buldum hemen aldım inş düzgün gelir çok heves ettim

şu tekli beyaz düz fincanın altında ki tabağımı? eğer öyleyse çok ilginçmiş. görmemiştim bu şekillisini. kullanışlı mı?

mutlulukla kullan

teşekkürler cnm evet oda tabağı değişik biraz 2 li takım eşim ve bana :) bu arada henüz evlenmedim diye kullanmak kısmet olmadı bu konuda bşy diyemem yalnız tabak bu yani nesi kullanışsız olacak ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…