• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizciklerimm :)

Bunlarıda ablam almış papatya baharatlık ve biberli tuzluk

$IMAG1485.webp$IMAG1486.webp

güzel başlangiçlar iyi günlerde kullan canım :26:bu arada tencere setinin nereden ve ne kadara aldığını sorsam? bende ufaktan marka fiyat araştırması yapayım uygun görünce almak istiyorum da :26::26:

güzel başlangiçlar iyi günlerde kullan canım :26:bu arada tencere setinin nereden ve ne kadara aldığını sorsam? bende ufaktan marka fiyat araştırması yapayım uygun görünce almak istiyorum da :26::26:

jumbodan aldım ama çeyiz seti olarak aldım ayrı fiyatını bilmyrm :S porselen,çatal kaşık,tencere seti,çay setine 2.100 verdim ayrı ayrı olunca biraz pahalı

mutlulukla kullan inş canım son eklediklerinde çok güzeller :16:

şu tekli beyaz düz fincanın altında ki tabağımı? eğer öyleyse çok ilginçmiş. görmemiştim bu şekillisini. kullanışlı mı?

mutlulukla kullan :nazar::nazar:

sonunda kızlar çooookk istediğim takımıda aldım nasıl mutlu oldum :) intten 100 tl daha uyguna buldum hemen aldım inş düzgün gelir çok heves ettim

$EvTekstil_948492.webp

şu tekli beyaz düz fincanın altında ki tabağımı? eğer öyleyse çok ilginçmiş. görmemiştim bu şekillisini. kullanışlı mı?

mutlulukla kullan :nazar::nazar:

teşekkürler cnm evet oda tabağı değişik biraz 2 li takım eşim ve bana :) bu arada henüz evlenmedim diye kullanmak kısmet olmadı bu konuda bşy diyemem yalnız tabak bu yani nesi kullanışsız olacak ki

Son düzenleme:
Back
X