• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizciklerimm :)

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
Nasıl Kızlarrr

$24-54155-big.webp$large4.webp$large3.webp$large2.webp$large.webp

önemli olan zevkle heyecanla alman canım insan çeyiz olayına bir girdimi bir daha çıkamıyor hepsinden almak istiyor seninkilerde onun gibi daha henüz yeni yeni alıyorsun hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar:

önemli olan zevkle heyecanla alman canım insan çeyiz olayına bir girdimi bir daha çıkamıyor hepsinden almak istiyor seninkilerde onun gibi daha henüz yeni yeni alıyorsun hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar:

Evet yaa bende yeni başladım ama düşününce işin içinden çıkılmıyor kız tarafı olmak zor bişy erkek olcan 3-5 büyük eşya tamamdır kızın masrafı daha fazla ama göze görünmüyo

sen de benim gibi porselencisin ben de nerdeyse hepsini bambu ve porselen aldım çok sade ve cok hoşuma gidiyor...Seninkiler de çok güzel ama elektronikleri en sona bırak garanti süreleri doluyor çünkü önce demirbaşları almaya bak gerçi bilmiyorm belki almışsındır da fotolarını koymamışsındır.

Büyükler alındıktan sonra küçükler hiçbirşey canım.

Kolay Gelsinn

sen de benim gibi porselencisin ben de nerdeyse hepsini bambu ve porselen aldım çok sade ve cok hoşuma gidiyor...Seninkiler de çok güzel ama elektronikleri en sona bırak garanti süreleri doluyor çünkü önce demirbaşları almaya bak gerçi bilmiyorm belki almışsındır da fotolarını koymamışsındır.

Büyükler alındıktan sonra küçükler hiçbirşey canım.

Kolay Gelsinn

yokyaa henüz pek bişyim yok daha yeni başladım alıyrm tek tek

Back
X