Ceyiz Yolculugum Baslasinn :))

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
Iste geldim artik bende burdayim

Ortada fol yok yumurta yok bende almaya basladimm

Nerden baslarsam o kadari bana kar kalir dusuncesiyle aldigim canim ceyizlerimmm

Karaca karat platin yemek takimim (84 Parca) Catal kasik bicak takimi hediyesi ile birlikte 1687 TL

Karaca Oasis Catal Kasik Bicak Takimim (91 Parca)

Emsan Aragon Ceyiz Seti (17 parca) 869 TL

Eki Görüntüle 965205

Karaca Country Kahvalti Takimim (33 Parca) 297 TL

Eki Görüntüle 965216

Karaca Erguvan Modeli Nevresim Takimim 99 TL

Son düzenleme:
Canım topiğin hayırlı olsun yemek takımlarımız aynı en kısa zamanda nevresim takımından alıcam bende herşeyin çok güzel güle güle aşkla kullan

Maşallah Çeyizlerin Çok Güzel Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun
Ne kadar erken başlarsan gerçekten o kadar senin yararına oluyor canım emin olabilirsin :)

Canım topiğin hayırlı olsun yemek takımlarımız aynı en kısa zamanda nevresim takımından alıcam bende herşeyin çok güzel güle güle aşkla kullan

Ayy cok sevindim zevklerimiz aynizmis demekki :)) Hepimiz askla kullanalim inss

Maşallah Çeyizlerin Çok Güzel Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun
Ne kadar erken başlarsan gerçekten o kadar senin yararına oluyor canım emin olabilirsin :)

Tesekkur ederim canim, begenmene cok sevindimm

özellikle yemek takımın çok şık, hepsini güle güle kullanmayı Allah nasip etsin :)

Cok cok fazla dusunup o sekilde aldim hepsini icimede sindi cok sukurr

Cok tesekkur ederim canim ins hep iyi gunlerde kullanirim

Esmerimm topiğin ve çeyizlerin hayırlı olsunn

Güzel günlerde kullan inşallah

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bende yemek takımım kracadan aldım hemen hemen seninkiyle aynı umarım hepimiz mutlulukla kullanırız güzel güzel sofralar kurarız sevdiklerimize :)

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bende yemek takımım kracadan aldım hemen hemen seninkiyle aynı umarım hepimiz mutlulukla kullanırız güzel güzel sofralar kurarız sevdiklerimize :)
Tesekkur ederim canimmcimm :) Amin ins askla kullaniriz hepiciginiii

Bunlardan haric bornoz takimim, pilav tencerem, kucuk uclu tencerem,nevresimlerim, pijama takimlari, geceliklar,ic camasirlari, coraplar var onlarinda resimlerini cekip eklicemm ins yakin zamandaa

Kizlarrrrrrrrrr

Bu cicilerimin yanina almak istedigim yemek takimi var ama kararsiz kaldim yardimci olur musunuz bana secim konusundaa

Buarada bende pembe ceyiz yapanlar grubundayim en son eklecegim takim acaba uyumsuz mu olur ?

1. Bernardo Gunluk yemek takimi (60 Parca) 369 TL Icerisinde 6 kisilik yemek takimi. 6 kisilik catal kasik bicak takimi ve 6 adet su bardagi var

2. Bernardo Gunluk Yemek Takimi (24 parca) 279 TL

3. Bernardo Yemek Takimi (24 Parca) 279 TL

Eki Görüntüle 970602

4. Karaca Tiffany Gunluk Yemek Takimi. Cay Seti ve Kahvalti takimi olarak kullanabiliyor (47 Parca) 379 TL

Eki Görüntüle 970603

5. Keramika Gunluk yemek seti (24 Parca) 105 TL

Son düzenleme:
Canım bence kesinlikle 2. takım bende o takımı almak istiyordum daha sora the mia dan aldım eğer onu almasaydım rose yemek takımını alıcaktımm

Canım bence kesinlikle 2. takım bende o takımı almak istiyordum daha sora the mia dan aldım eğer onu almasaydım rose yemek takımını alıcaktımm

Cok kararsiz kaldim hep fiyat hem kullanim hem renk konusunda yardimin icin tesekkur ediyorum canimcimm .. Dikkat alicam yorumunu

Tüm modeller cok güzel canım

Ancak porselen kalitesi bakımından bernardo güzel, seramik olduğu için keramikayı en başta ele, karaca da hoş degil pek bone porselen olmadıkça, bernardo modelleri süper

Tüm modeller cok güzel canım

Ancak porselen kalitesi bakımından bernardo güzel, seramik olduğu için keramikayı en başta ele, karaca da hoş degil pek bone porselen olmadıkça, bernardo modelleri süper

Himm ben bu yonlerden hic dusunmemistim canim bunlarida dikkate alicam, Tesekkur ederim guzel yorumun icin

Allah in sevgili kuluyum bayıldım nevresim takımına yana Yana hangi marka diye ararken buldum mutlaka alcam yemek takımın özellikle 12 kişilik beyaz olan muhteşem yaaa :) zevkli hatunsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…