Harika şeyler güle kullanın sağlıkla mutlulukla.
Canım topiğin hayırlı olsun yemek takımlarımız aynı en kısa zamanda nevresim takımından alıcam bende herşeyin çok güzel güle güle aşkla kullan
Maşallah Çeyizlerin Çok GüzelMutlulukla Kullanmak Nasip Olsun
Ne kadar erken başlarsan gerçekten o kadar senin yararına oluyor canım emin olabilirsin :)
özellikle yemek takımın çok şık, hepsini güle güle kullanmayı Allah nasip etsin :)
Esmerimm topiğin ve çeyizlerin hayırlı olsunn
Güzel günlerde kullan inşallah
Soleilmmmm cok tesekkur ederimmm
Ins en guzelleri senin olurr
canım hepsi çok güzel güle güle kullan bende yemek takımım kracadan aldım hemen hemen seninkiyle aynı umarım hepimiz mutlulukla kullanırız güzel güzel sofralar kurarız sevdiklerimize :)Iste geldim artik bende burdayim
Ortada fol yok yumurta yok bende almaya basladimm
Nerden baslarsam o kadari bana kar kalir dusuncesiyle aldigim canim ceyizlerimmm
Karaca karat platin yemek takimim (84 Parca)Catal kasik bicak takimi hediyesi ile birlikte 1687 TL
Eki Görüntüle 965190
Eki Görüntüle 965191
Eki Görüntüle 965215
Karaca Oasis Catal Kasik Bicak Takimim (91 Parca)
Eki Görüntüle 965217
Emsan Aragon Ceyiz Seti (17 parca)869 TL
Eki Görüntüle 965205
Eki Görüntüle 965207
Eki Görüntüle 965206
Karaca Country Kahvalti Takimim (33 Parca)297 TL
Eki Görüntüle 965216
Karaca Erguvan Modeli Nevresim Takimim99 TL
Eki Görüntüle 965199
Tesekkur ederim canimmcimm :) Amin ins askla kullaniriz hepiciginiiicanım hepsi çok güzel güle güle kullan bende yemek takımım kracadan aldım hemen hemen seninkiyle aynı umarım hepimiz mutlulukla kullanırız güzel güzel sofralar kurarız sevdiklerimize :)
Canım bence kesinlikle 2. takım bende o takımı almak istiyordum daha sora the mia dan aldım eğer onu almasaydım rose yemek takımını alıcaktımm
Tüm modeller cok güzel canım
Ancak porselen kalitesi bakımından bernardo güzel, seramik olduğu için keramikayı en başta ele, karaca da hoş degil pek bone porselen olmadıkça, bernardo modelleri süper