- 1 Ağustos 2011
- 270
- 0
Slm kizlar bende yavastan araniza dahil olim dedim. Schaferin ceyiz kampanyasi var yemek takimi, catal bicak takimi, celik ceyiz seti bunlarin yaninda kahvalti takimi hediye toplam fiyatta 1500 ve magazalar 12aya kdr vade farksiz boluo. Gel gelelim schafer kalitesine. Biraz arastirdim ama ben cok memnunum diyeni gordum bide genelde herseyi kendi yerinden alin diyorlar ornegin tencereyi korkmazdan gibi. Sizin tavsiyeniz nedir guvenilirmi ?
Canım ceyiz setleri her zaman uygun fıyata gelıyor bu dogru ama içerisine koymuş oldukları urunlerın mdoellerı ve kalıtelerı tartısılır.
Ben kahvaltı setımı ve porselen saplı 6 kişilik çatal takımımı schaferdan aldım. Tabi malum çeyiz daha kullanmadım. Ben modelını çok begendıgım ıcın almıştım.
Tabak çok farketmez bence bone chına olmadıgı surece porselen porsleendır gozuyle bakıyorum ben. ama çatal ve tencereler önemli. Ben çelik tencerelerimi emsan dan aldım ( Hoş daha sonra öğrendimki emsanı karaca satın almış bu yuzden emsan eskı emsan degılmış diye duydum .) Teflonlarımı hisardan aldım ama açıkcası teflonada o kadar para bayılmama gerek yoktu, bir hevesle aldım. Teflonları sonu bellı yanı bence teflon yerıne döküm alabılırsın. Dökümler dayanıklı. Bir iki döküm ve sermaik tava aldm onlarıda korkmazdan almıştım.
Ekonomik durumun musaıtse araştırmalarıma dayanarak sana marka önerilerim şunlardır:
Misafir Tabak Takımı : Royal Bone China, Demoonji
Günlük Yemek Takımı : Bence farketmez markası, seramik almassan iyi olur çünkü sermaik zamanla suyu içine çekip damarlaşma yapıyor ve hemen kenarları kırılıyor.
Çatal Takımı: Kesinlikle Jumbo ve Hisar'ı tavsıye ederım. ( Hisarın Optima serisinde fıyatlar çok uygun. )
Teflon Tencere: Tefal, Hisar, Emsan.
Çelik Tencere : Emsan, Korkmaz.
Döküm Tencere : Korkmaz.
Seramik Tencere : Moneta, Korkmaz. ( Kesinlikle papilla falan almayın ben anneme aldım 1 ayda mafoldu.)
Sevgiler..