- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr daybuyday dan 0,90 tl ye aldığım çantam geldi ufacık gelmesinden korkuyodum ama boyutu rengi ve dokusu o kadar güzelki keşke bi tane daha alsaydım dedim:) kaldı 2 siparişim onlarda biran önce gelir inş
0,90krş a çantamı o nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz
Kızlar ben alışveriş yapabileceğim güvenilir sitelere üye olmak istiyorum. Üye olduğunuz sitelerden banada davet yollarmısınız rica etsem .
selam kızlar,
evimister,üye olanlara 50 tl indirim çeki veriyor.100 tl ve üzeri alışverişlerde 2 seferde kullanmak üzere.üstelik kargo bedava.
selam kızlar,
evimister,üye olanlara 50 tl indirim çeki veriyor.100 tl ve üzeri alışverişlerde 2 seferde kullanmak üzere.üstelik kargo bedava.
ama 20tl düştü ben 100 tl alışveriş yapınca
ben zaten üyeyim yaa off bu sitelerin çek saatlerine bir denk gelemedim
Canım söyledim tanımladılar %5 de çok teşekkür ederim
Ben İzmirdeyim belki daha geç gelir bana
Evimisterden yorgan aldım
En ucuz ordaydı inşallah sorun yaşamadan gelir
Kristalin 1 alana 1 bedava
kızlar hisarın milenyum mamba nice çatal bıçak setlerinden indirimde olan gören var mı
ayrıca hisar sedef teflon tencere setinden de alıcam indirimde gören olursa haber verirse çok sevinirim
Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com
Morhipo.com'da Tüm Homend Elektrikli Ev Aletlerinde Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 5 TL!
kimse bunla ilgilenmicekmi:S
kızlar yazan oldumu bilmiyorum ama englısh home yine yatak örtülerinde indirim yaptı anneler gününe özelllll