çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlarr daybuyday dan 0,90 tl ye aldığım çantam geldi ufacık gelmesinden korkuyodum ama boyutu rengi ve dokusu o kadar güzelki keşke bi tane daha alsaydım dedim:) kaldı 2 siparişim onlarda biran önce gelir inş

Kızlar ben alışveriş yapabileceğim güvenilir sitelere üye olmak istiyorum. Üye olduğunuz sitelerden banada davet yollarmısınız rica etsem .

Kızlar ben de daybuydaydan 14 TL ye çanta aldım harika gerçekten $0650918_431.jpeg

kızlar hisarın milenyum mamba nice çatal bıçak setlerinden indirimde olan gören var mı
ayrıca hisar sedef teflon tencere setinden de alıcam indirimde gören olursa haber verirse çok sevinirim

Son düzenleme:
kızlar yazan oldumu bilmiyorum ama englısh home yine yatak örtülerinde indirim yaptı anneler gününe özelllll

selam kızlar,
evimister,üye olanlara 50 tl indirim çeki veriyor.100 tl ve üzeri alışverişlerde 2 seferde kullanmak üzere.üstelik kargo bedava.

Alışveriş: Morhipo.com'da Elektrikli Ev Aletlerinde Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 5 TL!

Canım söyledim tanımladılar %5 de çok teşekkür ederim
Ben İzmirdeyim belki daha geç gelir bana

Evimisterden yorgan aldım
En ucuz ordaydı inşallah sorun yaşamadan gelir
Kristalin 1 alana 1 bedava

canım şu yorganın gelince yazarmısn bana ben de almayı düşündüm de tereddüt ettim. merak ediyorum....

kızlar hisarın milenyum mamba nice çatal bıçak setlerinden indirimde olan gören var mı
ayrıca hisar sedef teflon tencere setinden de alıcam indirimde gören olursa haber verirse çok sevinirim

canım çeyizevi.com sitesine bi bak istersen hisarın ürünleri orda indirimde.. Ben sürekli alışveriş yapıyorum kesinlikle güvenilir bir site..

X