çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Ar-Yıldız Napoli Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Takımı 249 tl fırsatmagazası.com çay bardağı hediyeli
Karaca Class 91 Parça Çatal-Kaşık Seti 299 fırsatmagazası.com

Ya kızlar bir sorum olacak çeyiz paylasımı değil ama ,,, sürekli karşıma cıkıyor nette reklam olarak görüyorum kenalarda falan Tozlu Giyim birde Butiğim adlı site buralardan alışveriş yapanınız var mı ??
Güvenilir mi bir iki tane ürün begendim en çok beni çeken yanı kapıda ödeme olması ..
İyiyse değerlendirmek istiyorum kalitesi falan

Teşekkürler :KK34:

kızlar Ankarada oturanlar forum etlikte ozdilek magazası var battanıyeler varya pamuklu tek kısılık 25 cıft 45 koymsular ınternette o kadar arattım en ucuz 50 ye bulmustum
ama kelebeklıyle yaprak desenı ıstıyordum yok haftaya gelır dedı gıdıp alıcam sızlerde gıdıp bakın derım cok uygun fıyatları
ayrıca antares jumbonun onundan gecerken gördum erkek ark vardı gıremedım babasıyla
catal bıcak takımı 499 yazıyor porselen setlerde %50 indirim fln yazıyordu modellerı goremedım ama gidin bakın derim

gsmlee ben de aryıldızın çkb takımını alacaktım oradan. sen hangi modeli aldın? karar veremedim de :)

canım ben çaydanlık aldım ar-yıldız viole modeli günlük 59 liraya inmişti öyle aldım çatal bıcak takımı almadım büyük seyler alamıyorum kartım uyusmuyor 400 500 lırayıda tek cekım yaptıramıyorum malesef :18:

Ar-Yıldız Napoli Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Takımı 249 tl fırsatmagazası.com çay bardağı hediyeli
Karaca Class 91 Parça Çatal-Kaşık Seti 299 fırsatmagazası.com

canım ben bunu bulamadım nette.
ar yıldızı
bu marka iyimidir. paslanma yapmaz dımı
şuan 590 gösteriyor

Son düzenleme:
ÇEYİZ SETİ NASIL GÖRÜNÜYOR BEN DE HİSARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KATALOGDAN GÖRDÜM SADECE KENDİSİ KALİTELİ Mİ ACABA?:nazar:

arkadaşlar monaco tencere setleri kampanyasıda devam ediyor bilgilerinize:KK34:

ben milenyum çkb (çeyiz için) ve gri monaco tencere setinden (evde kullanmak için) almıştım
iki siparişimde ertesi günü evimdeydi site güvenilir..

canım ben bunu bulamadım nette.
ar yıldızı
bu marka iyimidir. paslanma yapmaz dımı
şuan 590 gösteriyor

canım ar yıldız yaz cıkar yılların markası hisar jumbo gibi kalitelidir indirinmler stoklu oluyor ya da o gün oluyor mail at belki eski fiyattan tanımlarlar sana paslanma falan yapmaz
çatalda bıcakta jumbo ar yıldız hisar derler hep
Ar Yıldız bak canım buradan netten arattır beğendiğin modelin fiyatını

ÇEYİZ SETİ NASIL GÖRÜNÜYOR BEN DE HİSARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KATALOGDAN GÖRDÜM SADECE KENDİSİ KALİTELİ Mİ ACABA?:nazar:

canım teflonda nasıl tefal 1 numara
çeliktede hisar jumbo ar yıldız korkmaz kalitelidir başkasından almayın hisada 50 yıl garanti var

Ar-Yıldız Fiore Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Seti 599 TL yerine***199 TL***
ÜRÜN SANDIKLI DEĞİL KUTULUYMUŞ

kızlar markofoninin bu 25 tl lik kuponunu 100 tl altındaki alışverişlerde kullanabiliyoruz onaylıyor siparişi aama daha sonra kredi kartımızdan fark ücreti falan kesilir mi? ne düşünüyosunuz

X