çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar her sıparıste ayrı ayrı kargo ödeniyormuş

tek butik derken canım ilk sıparısım evim ve benden aldım 2. side öyle olacak maıl attım olmaz dediler

tek butik derken canım ilk sıparısım evim ve benden aldım 2. side öyle olacak maıl attım olmaz dediler

mesela bı urunu evım butıgınden dıgerını lcw butıgınden alırsan kargo ıkı kez oduyosun yanı ben böyle bılıyorum cnm. Ikı çekın varsa eger bı alısverısını bıtır onayla kredı bılgılerını yaz alısverısı bıtrdkten sonrada dıger cekınle ıstedgn alsverısı yap.

peki şifreyi hangi alana yazıyoruz.. ben bilemedim galiba bu işi ;ssz:

urunu sepete ekle adresi yaz daha sonra adres seç olcak orda tıkla kredı kartı bılgılerını gırmen gereken alanın hemen ustunde ındırım kuponu yazıcak oraya sıfreyı gır ve tamam de

urunu sepete ekle adresi yaz daha sonra adres seç olcak orda tıkla kredı kartı bılgılerını gırmen gereken alanın hemen ustunde ındırım kuponu yazıcak oraya sıfreyı gır ve tamam de

biiitaneesinnnn teşekkürlerimi sunuyorummm hemen iş başına

İnternet üzerinden indirime giren ürünlere hemen aldanmayın arkadaşlar... Ordaki fiyatlar sizi yanıltmasın.. 40 liradan 20 liraya düşüyor diyelim ama onun dış piyasadeki değeri zaten 10 lira. Ben bu şekilde çok ürün gördüm o yüzden piyasadaki fiyatını bilmeden indirimlere kanıp alışveriş yapmıyorum. Benim 5 liraya aldığım şey indirimde sözde int.de 12 lira. Bir tane süzgü var züccaciyede 7 lira orda indirime girmiş halı 13 lira... ısıya dayanaklı tekli çaydınlıklar var piyasada 15 lira orda indirime girmiş 30 lira Arkadaşımın aldığı 25 liralık babet indirimde 40 lira vs vs vs.. O yüzden iyi araştırın derim ben.. Bende internetten alışveriş yapıyorum ama piyasadaki değerini bilmeden almıyorum.. Çeyizevi.com bu siteye bi bakın derim gerçek ve güzel indirimler oluyor...

cezve takımı, çatal kaşık, sahan seti, tencere takımı hisar
yemek takımı kütahya
havlu da taç kristal 2 banyo havlusu 2 saç havlusu
Kızlar bunlarda benim çeyizevi.com sitesinden aldıklarım... hepsi bana 1,173 tl ye mal oldu nasıl sizce ??

dediğin gibi çeyizevine baktım çok güzel indirim vardı kredi kartımın kesilmesini beklemeden almak istemedim. sabah da baktım değişen bişey yoktu ama yoğunluktan dolayı alamadım ama biraz önce baktığımda ise fiyatlar uçmuş 295 TL lik hisar tencere seti 535 TL, 50 TL lik sahan seti de 125 TL olmuş birden ne oldu anlamadı ne güzel alcaktım sinir oldum

canım tabi dikkt etmek lazım. hisar çatal bıçak piyasada 600 700 ken netten 500 400 bulunuyor.
kçk şeylerde öyle şeyler çıkar.
ben aldıgım büyük şeylerde dışarıya fiyatını bakıyor. genelde çeklerim olmadıkça pek almıyorum bişey

hisarım çatal bıçak takımı 500 düşünürsek iyi. hisar olmasıda iyi bi fikir. güle güle kullan

canım bir site daha var ordada indirimde hisar ürünleri onu bulayım yazarım yine burdan.. Evet sen söyleyince baktım değişmiş fiyatlar anlamadım bende...

Evinizin ihtiyalar iin doru tercih firsatmagazasi.com bu sitedede hisarın ürünleri indirimde.. ben alışveriş yapmadım ama forumda çok okudum bu siteyi alışveriş yapan çok sanırım bi bak istersen...

ben bu siteden alışveriş yapanlardan biriyim kesinlikle tavsiye ederim iki alışımdada 2 günde geldi sorunsuz :)

Sadece Bugüne ÖZEL !!!
Ar-Yıldız Roma 8 prç Güveç Tipi Çelik Tencere Seti
*** 249 TL ***

http://www.firsatmagazasi.com/asp/show_stock.asp?product=ROMATENCERE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…