kızlar belki ilgilenen olur
netvarium sitesinde kuruluş yıldönümüne özel saatler bedava sadece kargo ücreti veriosun 10 tl ben farklı üyeliklerle 4 tane aldım hediye falan vericem
Doğtaş mobilyada 30 marta kadar kdv indirimi var. Nasip olursa cumartesi günü bütün mobilyalarımızı ordan alıcaz.. Ayrıca aktif kredi sistemiyle peşin fiyata 15 ay taksit imkanı da var. Duyrulur...
kızlar belki ilgilenen olur
netvarium sitesinde kuruluş yıldönümüne özel saatler bedava sadece kargo ücreti veriosun 10 tl ben farklı üyeliklerle 4 tane aldım hediye falan vericem
Markafonide Queen's kıtchen indirimde, çok cici yağlık sirkelik setleri var bakmanızı öneririm kızlar
ay evet almayı çok istediğim şeyler vardı ama maalesef bu aylık hakkımı doldurdum o yüzden boynumu büktüm ekrandan sevdim onlarıı
Günaydın Kızlar
Evimister de Homend Dustbreak Süpürge 1203 süpürge 149 tl ve her yerde 300 tl civarı.Çok cazip geldi bana
bende buna bakıyordum az önce ne fena birşey bu alışveriş indirim görünce alası geliyor insanın ben 1.500,-TL. ye temizlik robotu aldım çeyiz için
ihtiyacım yok yani ama fiyatı yarıya inmiş aaaa alsammı diye düşündürdü beni bile :)))
Günaydın Kızlar
Evimister de Homend Dustbreak Süpürge 1203 süpürge 149 tl ve her yerde 300 tl civarı.Çok cazip geldi bana
270 lira yumurtalığı yok 1 adet yumurtalık 7 liraydı sanırım yumurtalığını ekleticem kahvaltı seti olarak salı günü romance yemek takımıyla beraber alacağım kısmetseArkadaşlar bu seti almak isteyenlerin olduğunu okumuştum Eki Görüntüle 375431
6 Pasta Tabağı
6 Çay Fincanı ve Tabağı
1 Çay Potu, Kapağı ve Isıtma Mumluğu
1 Şekerlik ve Kapağı
1 Sütlük
Bernardo da üstelik ikinci ürüne %50 indirimli ler arasında gözüküyor
270 lira yumurtalığı yok 1 adet yumurtalık 7 liraydı sanırım yumurtalığını ekleticem kahvaltı seti olarak salı günü romance yemek takımıyla beraber alacağım kısmetse
:) sitesinde sepete ekle çıkıyor ama online satış başladımı gerçekte bir fikrim yok
romance yemek ve kahvaltı takımlarından bende aldım 12 kişilik :)