çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben çaydanlıl için hisarın emniyet kilidi olanı düşünüyorum bakalım ucuz bulabilirsem hemen alıcam

ben çaydanlıl için hisarın emniyet kilidi olanı düşünüyorum bakalım ucuz bulabilirsem hemen alıcam

sitede yorum yaparsanızda yorum indrmi de yapıolar kızlar istediğiniz ürüne..bende istiorm ondan bitane..hisar satışı 250tl..fırsatmağazasında 220tl..yorum indrmiyle bana 190tl

sitede yorum yaparsanızda yorum indrmi de yapıolar kızlar istediğiniz ürüne..bende istiorm ondan bitane..hisar satışı 250tl..fırsatmağazasında 220tl..yorum indrmiyle bana 190tl

ay ona da bi indirim yapsalar ne güzel olur gerçi ben sitede çaydanlığı göremiyorum

Son düzenleme:
bende yazın korkmaz perla ve 101 parçaydı sanırım kaşık takımını 330 tl ye almıştım

yaa kızlar karıştı sanırm milanolar deil tearend çaydanlık 190tl..
ben milanoları 491e almıstm hala öyleler olur mu öyle sey:)) 190 olsa bi takım daha alırdm heralde

angelanil sen bu siteden daha önce alışveriş yaptın mı acaba? güvenilir mi bu site bir fikrin var mı?
yaptm cnm ben tavsiyeme uyup bi kaç kişi daha günlk kampnyalarını değerlendirip tencere setlerini aldılar hiç sorun yaşamamıslar bi kaç gün içinde kargolıolar..hatta benm 24 saat içinde elmde olmustu..tavsiye edebilirm

kızlar ESSE satış mağazalarında her şey yarı yarıya indirimli. daha ne kadar sürer bilmem ama bir çok ihtiyacınızı görür çıkarsınız bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…