- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.486
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım açıklamaların için.
merhabalar,küçük ev aletleriyle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum ama cok sayfa var bulamıyorum
Merhaba,
Her soruya yeni bir cevap olusunca, sayfalar aldi basini gitti tabii ki
O zaman siz sormak istediginizi sorun, ben de bildigim kadari ile yanitlayayim?
Genel olarak verebilecegim bilgiye gelince, kucuk ev aletlerinde genelde Braun marka tercih edilmesi taraftariyim. Kendim de bu markayi severek kullaniyorum...
Ama kucuk ev aletleri o kadar genis ki, utuden, mutfak araclarina, kucuk el supurgesine kadar... O yuzden sormak istediginizi sorarsaniz daha saglikli yanitlar verebilirim belki...
Atlayabilecegim bilgiler olabilir diye, yine de siz eski yorumlara bakin derim, orada bazi Pratik bilgiler, urunler hakkinda kullanimda olusabilen SIKINTILAR ile ilgili detayli bilgileri de bulabilirsiniz...
Merhaba,
benimde çok minik bir sorum olacaktı. Çeyizim için essenin arlington diye bir serisinden tencere tava aldım. Alüminyum döküm sanırım, en çok müşteri memnuniyeti olan ürünleri olduğunu söylüyorlar bulaşık makinasına da girebiliyormuş. . Alırken bu sayfayı okumamıştım. şimdi biraz tedirgin oldum.. Bu ürün hakkında bilginiz var mı? Zararlı mıdır? Çok geç olmadan iade edebilirim..
Materyal : Yapışmaz iç yüzey, anodize dış yüzey, alüminyum gövde, cam kapak, metal saplar
Renk : Dışı anodize gri, içi siyah
Diğer : Anodize işleminden geçirilmiş alüminyum gövdeler, hızlı ısınması ve ısıyı eşit dağıtma özelliğiyle yemeğin kontrollü pişirilmesini sağlar. Anodize işlemi aynı zaman dayanıklılık sağlar. Yapışmaz iç yüzeyiyle temizliği kolay olur. Cam kapaklar ferah pişirme sağlar
şimdiden teşekkürler..
tesekkürler ürünler hakkında yorumları merak ediyorum bakarım tekrar bulmaya calısırım diğer sorum 2015 yada 2016 da kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz sizce şimdiden alsammı garantisi yönünden sorun olurmu beklemelimiyim şimdiden tesekkürler
Canım bence 1. süpermişhangi yemek takımı daha güzel sizce bir türlü karar veremiyorum SouvveniR :)
Bu tabii ki tamamen senin zevkine kalmış.hangi yemek takımı daha güzel sizce bir türlü karar veremiyorum SouvveniR :)
Ütü konusunda her ne kadar çok ihtiyaç duymasanız da, yine de kaliteli birşey almanızı tavsiye ederim.Merhabalar ben ütü ve Elektrik süpürgesi hakkında sormak istiyorum canım. Çok pahalı şeyler almak istemiyorum, ütü yapmaya çok ihtiyacım olmuyor o yüzden kazanli falan gerekmez herhalde. Elektrik süpürgesine gelince bir arkadaşım temizlik robotu al çocuk olunca koltuk falan temizlemeye ihtiyaç oluyor dedi. Bunlar hakkında hic fikrim yok yardimci olursan sevinirim canım
Ben bunı kendi konu başlığında da sormuştum ama sizede burda sormak isterim. Banyo takımı ve klozet takımınızı evinizi tutunca mı yoksa öncesinde mi aldınız. Öncesinde aldıysanız neye dikkat ettiniz SouvveniR
Tabii ki, birazdan göz atacağım.Anladım cok teşekkürler bir ara çeyizimi incelerseniz mutlu olurum SouvveniR