- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
-
- Konu Sahibi yenigelincik
Süslemek hiç aklıma gelmedi
Çoğu kendi kolisindeydi
Diğer şeyleri de annemler aynı renk hurçlar alıp düzenledi
Ben çalışıyordum bi pazar ahanda çeyizin gidiyo dediler baktım fena değillerdi
Ben zaten nasıl evlendim ona da şaşıyorum, hiç böyle şeylere ilgim yok
Ay ben sonra taşınırken battal boy çöp poşeti bile kullandımben taşınırken de öyle yaptım
eşyaların kendi kolisi vardı çamaşırlarımı kıyafetlerimi ise hurçlara koydum battaniyeler yorganlar kirlenmesin diye büyük şeffaf poşetlere koyduk
hem kirlenmiyorlar hem eve girince curcuna yaşanmıyor
O yazı içinse onu kendinde yazarsınKiz ben ne bileyiminternetten arastirdim hosuma gitti. Dedim bulabilirsem bende alaym bende yapayim bari icinde ne olduğunu bilmek icinde yazilar yaziliyor şöyleEki Görüntüle 1696558 Eki Görüntüle 1696558 Eki Görüntüle 1696562
Yazi için değil kiz boyle ceyiz olduğu belli oluyor diye şey etmistimO yazı içinse onu kendinde yazarsın
El yazım güzel durmaz diyorsan yazıcıdan çıkartırsın
Çok alemsin
Üstüne yazmayınca çeyiz olduğu belli olmuyor muYazi için değil kiz boyle ceyiz olduğu belli oluyor diye şey etmistim
Yok yok sadece oyle beyaz kaplayip ustune kurdle baglaninca çeyize benziyor ya daha belli oluyor dedimÜstüne yazmayınca çeyiz olduğu belli olmuyor mu
Neyse ya senin yapasın var yap içinde kalmasın
Fermuarlı hurç al bence, sade bi renkten boy boyYok yok sadece oyle beyaz kaplayip ustune kurdle baglaninca çeyize benziyor ya daha belli oluyor dedim
Bu tüller moda zaten bebek süsleri kapı süsü yetmedi şimdi bi de damat bohçası bile süslenir oldu çok komik benceböyle..