Çeyiz sorunu...

ben taşınırken de öyle yaptım
eşyaların kendi kolisi vardı çamaşırlarımı kıyafetlerimi ise hurçlara koydum battaniyeler yorganlar kirlenmesin diye büyük şeffaf poşetlere koyduk
hem kirlenmiyorlar hem eve girince curcuna yaşanmıyor

Ay bu ne ya görmemiş gibi.. Onlarca koli var, oturup bununla mi uğraşacağız bide, yapması bir dert açması bir dert.. Ben zaten çeyiz çıkarken kimseyi istemiyorum. Gidip kendim yerleştireceğim eşyaları..

Ay ben sonra taşınırken battal boy çöp poşeti bile kullandım kolileri atmıştık malum yeteri kadar da bulamadık acil hazırlanmam lazımdı siyah kocaman poşetlere attım biçok şeyi üstüne de yazdım içinde ne tarz şeyler var gibisinden

Israf kulturu resmen. Bu instgrm filan insani alisverise gereksiz seyleri almaya zorluyor. Yap boyle sonra su sayfa vardi Gelinlerin tatli telasi mi ne diye parodi oraya malzeme. Tabi sana boyle diyorum ama ben su an yok o surece girdigimde acaba bende ne israflar yok bu olsunlar olacak Allah bilir. Israf etme onun yerine hurc gibi daha sonra kullanabilecegin seyler al derim yazik kagit icin kac agac gidiyor.

Yok yok sadece oyle beyaz kaplayip ustune kurdle baglaninca çeyize benziyor ya daha belli oluyor dedim
Fermuarlı hurç al bence, sade bi renkten boy boy
Çeyizden sonrada işine yarar fazla havlunu lifini vs. koyar bazana kaldırırsın
Beyaz kağıt moda mı bilmem ama çöpe atacaksın yani boş iş

aman kız hurçlara koy gitsin
ben de büyük bavullara koyduklarını gördüm.üstünü hediyelik bir şeyle kaplamışlar kurdela da koymuşlar aman canım kim uğraşacak

böyle..

Eklentiler

• 2013-11-30 21.21.36.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 131
  • 10405841_10203907041301374_1005783952_n.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 111
  • jpg.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 136
Havlularımı, lifleri, tulbentleri, patik leri, dantelleri ayrı ayrı hurçladım. Öteki hersey kolisinde taşındı. Çeyiz sermedim direk evi yerleştirdim. İhtiyacım olanları dolapları yerleştirip Hurçlari bazanın altına koydum. O kadar telaşın arasında boşa yorgunluk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…