Çeyiz sorunu...

Valla yerlestirirken bi dünya cöp cikiyor zaten, bu kagitlara ne gerek var? Sonucta götürdügün tabak yada mikseri ister altina kapla, halen tabak ve mikser kaliyor. Dügündür, ilk esyalarin özeldir anliyorum da, abartmaya gerek yok.

Ben mesela yavas yavas herseyi yeni evimize getirmistim kendi arabam ile. Ne zaman yolum bizim eve dogru düsse, bir kac kutu götürüp evde birakiyordum. Gercekten hepsini teker teker paketleyip, sonra teker teker acmaya, kagidi cöpe atmaya ne zaman, ne sabirim vardi.

Merhaba kizlar ya arastiriyorum arastiriyorum bir turlu bulamiyorum. Ceyizlerini susleyenler varsa yardimci olsun ya hani beyaz kağitlar varya onlari nerden buluyorsunuz delirecem ya :KK51:bu kagitlardan Eki Görüntüle 1696448
Bu süslü bir çeyizmi şimdi?
İncecik kağıtlarla kaplanmış koliler ve kurdeleler görüyorum sadece. İllaki kaplayacağım diyorsanız bu resimdekine alternatif olarak krepon kağıdı kullanabilirsiniz,renkli ve desenli alternetifleri oluyor.

canım bence çok uğraşma kendi kolisinde olanlara bi kırmızı kurdele bağla, yorgan yastıklarıda hurclara koy kurdele bağla al sana süslendi işte yapması kolay açması kolay :)

Screenshot_2015-11-24-23-15-51.png Screenshot_2015-11-24-23-15-46.png kızlar ben bu hurçları çok seviyorum nişan bohçası yada çeyiz için kayınvalide gorumce onlara bu hurçlardan alıp koyucam sonradan kullanışlı bisey kullanırlar :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-24-23-15-23.png
    Screenshot_2015-11-24-23-15-23.png
    119 KB · Görüntüleme: 110
Benim çeyizim de bu şekilde gitti canım hiçte pişman değilim böyle yaptığım için, bana da herkes burda olduğu gibi ne gerek var dedi ama yaptıktan sonra da beğenildi çiçekçiden tül aldım alt tarafı 30 tl tuttu çalıştığım yerde de yazı çıkarttım tamam :KK68:
IMG_4270.JPG

Benim çeyizim de bu şekilde gitti canım hiçte pişman değilim böyle yaptığım için, bana da herkes burda olduğu gibi ne gerek var dedi ama yaptıktan sonra da beğenildi çiçekçiden tül aldım alt tarafı 30 tl tuttu çalıştığım yerde de yazı çıkarttım tamam :KK68:Eki Görüntüle 1699958
Ay çok tatli olmuş bence yaa :nazar: bende boyle yapabilirim aslinda ne bileyim farkli oluyor daha ozenli oluyor işte :KK36:

eski gunlere gıttım bak :KK70: nasıl arastırıyodum bunları aynı senın gıbı :KK48: sonra amann bıde bu kagıtlara mı para verıcem yazık gunah dedım :KK48: ıyıkıde oyle demısım :KK53: ceyız serılırken zaten her yer cop oluyo bırde bunlara hıc gerek yok :KK66: boşa yapılan bır ugras sadece sımdı gozume oldukca ıtıcı gelıyo. hurclara falan kurdele baglarsın tamam ıste

Herkes ayni yorumu yapmis benimde fikrim bu yönde kutularinda kalsin birak illada göze bir seyler gözüksün istiyorsan kirmizi kurdele iliştir yolla gitsin zaten o kutular yığınla çöp, birde kagitlarla ugrasacaksin yok yere is cikartma kendine...

süpürgeyi çok güzel süslemişler :KK70::KK70:

:KK70::KK70: yaw ne göz varmis sendede mesajini okuduktan sonra resime bir bakayim dedim elektrikli süpürge ariyorum ortalikta goremedim iyice milimetrik bakmaya ugrasirken gelin gibi bir çali süpürgesi takildi gözüme onuda topuzundan tanidim :KK70::KK70: hey allah gece gece ya :KK70::KK70:

X