• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz sermeye kayınvalide görümce gelir mi?

Gelmelerini istemiyorum evet onları seviyorum çok anlayışlılardır ama ben çok gerginim bizim söz nişan herşey çok uzun ve gergin geçti sonuç olarak bende huysuz biri oldum çıktım sabrım yok denecek kadar az. O yüzden aslında kendimi tutamam diye korkuyorum. kimseyi de incitmek istemem olmazsa onlar sersin sonra ben düzelteyim o ayıp olur mu peki sizce ?

Merhaba canım aslında seni anlıyorum bende kimse işime karışmasın isterim hele de evimse ama şöyle düşün onlarda gelin aliyo onlarında hevesleri var sana yardım etmek istiyorlar zaten koca evi tek başina yerlestiremezsin çok yorulursün arkadaşlarından dediği gibi mutfağı onlar yerlestirsin sen yatak odasını yerleştiren sonuçta yatak odası daha özel mutfagida sonra sen kendi düzenine göre yerlestirirsin hiç sıkma canını böyle bi konuda o gün bi sorun çıksa tartışma olsa eşinle aranda sorun çıkar o yüzden takma duyma söylenenleri

Back