• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz serme zımbırtısı.....

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhaba bayanlar şu çeyiz serme işini siz nasıl hallettiniz. ben mıç mıç bir sürü kalabalıktan hoşlanmıyorum. kendi halimize olsun kız tarafı ve erkek tarafından da sadece nişanlımın ailesine soylemeyi düşünüyorum. erkek tarafı illa kendi akrabalarımızıda getircez felan derlermi nasıl bi yol izlediniz. okadar çok şey duydum gördümki arkadaşlarımdan evinde muska çıkan bile oldu. nasıl olması lazım tecrübelerinizi bekliyorum..

Kendi ceyizimi kendim taşıdım, kendim yerleştirdim. Serme durumu olmadı, herşeyi yerine koydum. Birde onları toplayıp bir daha yerine yerleştirmekle uğraşamazdım açıkçası.

getircez dedilerse ne yaparsan yap getiriyorlar :kızgın: benim çeyiz olayı fenaydı..hhiçç anlatmayayım..

Kimseyi cagirmadan yerlestirim evinizi.Ne münasebet incik cincik edecek bi sürü insan evinizi yahu ne gerek var.Sorarlarsa da biz de böyle bi adet yok diyin gecin

bende öyle yapmayı düşünüyorum ama çok düşünceli olacaklarını sanmıyorum. herkesi toplayıp eve getirmeseler iyi çok cıvık cıvık istiyolarki hep onlarla beraber olsun ne var ne yok. teyze hala olaylarına hiç girmiyorum. siz evi yerleştirdikten sonra ziyarete geldilermi evi görmek istiyoruz diye açtınız mı evi o şekilde erkek tarafına.

ooo şimdiden kaynanalığını yapıyor....siz ses çıkarmazsanız daha çok üstünüze gelirler...:bicak:

bana da çok gereksiz geliyor ama erkek tarafı derse bizde öyle adet yok demeyi düşünüyorum ben zorla mı ya :KK43:

canım geçen gün anneme ceyiz serme yapmak istemiyorum ben ugrasmayalım dedim bi dünya laf yedim ki bunu benim annem yaptıysa nişanlımın tarafı kim bilir neler dicek diye sustum tm siz yaparsınız dedim :KK47:

Ben de hiç sevmiyorum ve istemiyorum dedim.annem belki erkek tarafı görmek ister diye dolaplara süslü bi şekilde yerleştirdik.banyo dolaplarına havluları el işleri gözükecek şekilde.diğerlerini de yatak odası dolabına yine aynı şekilde ve salon dolaplarına da yine desenli yerleri üste gelecek şekilde yerleştirdik.bakmak isteyenlere ( inşallah unuturlar) dolap kapaklarını açıp gösterip devam edicem.benim planım bu yönde.biraz baskın karakterim bu tarz şeylerden de hoşlanmıyorum.ama illa görecem diye ısrar eden olursa hatırlarını kırmak istemiyorum.2 örtü yüzünden gerginlik olmasın dedim ve böyle bir çözüm bulduk

Back