• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz sandığı??

yani olmasada oluyo mu ? sandıksız gelin olurmu diyolar bende taktım bu sandık olayına zaten evime sandığa yerde yok bide onu nereye koycam derdi olcak

aslında valiz daha mantıklı hem balayında da lazım bi tane olması gerekir.cevaplar için teşekkür ederim bende valiz alıyım

aklıma takıldı da çeyiz sandığı şartmı ya olmadan olmaz mı ?

ben sandık seviyorum aslında olmalı da bence ama o eskitme 6 köşeli sekiz köşeli kaba duran sandıkalrdan değil. şimdi o kdr güzel sandıklar var ki her boy her renk derili desenli falan bence alınıp ayak ucuna konulabilir giyinirken üzerine bile oturulur yni bn o tarz birşey planlıyorm orta bğyklükte beyaz deri bir sandık istiyorum en azından seccadeleri dantelleri ya da ne bileyim çeyizimizdeki başörtüleri lifleri falan toplar inanın baza altında çeyizler lekelenıyor havasızlıktan çilleniyor.

çeyizde modern görünümlü çok büyük olmayan bir sandık olmalı bence :)

benim de yakında nişanım olacak sözümüzde bohça yapmadık ama nişanda yapacağız inşallah =)
çok yakın tarihtede birinin nişan bohçasına bakmaya gittim istiridye kabuğu şeklinde sandıkvari birşey almışlar aynı şekilde makyaj kutusuda var açıkcası o gün beğenmiştim eve geldim düşündüm ve çok gereksiz olduğuna kanaat getirdim içine daha sonra çiçek koyuluyormuş yada işte terlik koyan var ama ben ikisine de koymam şahsen =)

zaten güzel güzel bohçalar yapılıyor onlara sarılıp getirilebilinir bence bu zamanda sandık çok demode çok gereksiz vede fuzuli masraf
ama bavul seti alınabilir ileride de lazım olacak nasılsa adettir deyip gereksiz şeylere para harcamamak lazım kızlar alınacak çok şey var :106:

valla bence gerekli gelinlik kadar değerli görüyorum onu şöyle işlemeli falan.o olmadan olmaz:1:
olması lazım bence yani.ama sen istemezsen olmaz canım.almayan da gördüm çevremden.senin tercihin nasılsa kimse karışamaz.yer konusunu düşünüyorsan mesela salona süs diye koyuyorlar.üstüne örtü örtüp çiçek koyuyorlar.kilitleyip.benim komşumuz ve yengem öyle yapıyor mesela.:16:

Son düzenleme:
Back
X