Çeyiz paketi alıcam ama aşırı kararsızım... Yardım lütfen

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.281
949
Merhabalar

Kasımdan sonra taksitle çeyiz seti alıcam yani çatal bıçak tencere yemek takımı olan setlerden ama marka konusunda aşırı kararsızım... Ben karaca düşünüyordum karacanın 3 bin olan bi takımı var onu düşünüyordum ama bazıları karacayı kötülerken bazıları övüyor. Ya hiç iyi değilim bu konuda sorup danışabileceğim hiç kimse yok... Bu işin tamamen şans işi olduğuna inanıyorum ben bir marka birinde iyi çıkarken diğerinde kötü olabiliyor.

Sizce hangi marka alıyım ve standart fiyatı ne olmalı ama içinde hepsi dahil olan... Cevap yazarsanız çok sevinirim... Ağız tadıyla parasının hakkını veren bir set istiyorum... Tecrübeliler yazarsa muhteşem olur :) teşekkürler

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Karaca almaktansa Aryıldızın bu setine bi bak istersen canım istedigin modeli secersin hem porselenleri şık ve celiktede gercekten iyi . Kutahya porselende ceyiz setlerini iyi hazirlamis porselen uzerine 1numara ama celiklerini bilmedigim icin ceyiz setlerini eklemedim onlarada bakabilirsin hangisini begenirsen simdiden hayirli olsun (=

Aryıldız markasını daha önce kimse al yada aldım diye söylemedi ilk kez sen tavsiye ettin nerede satılır ki avm lerde falan göremedim ben böyle bir marka teşekkür ederim önerin için tencere hariç fiyatsa o pahalı değilmi biraz ya

konunun tamamen dışındayım ama 194 parça demiş 3bin lira olan fiyat için yani o sağ an altta köşedeki listede yazanların hepsi dahil oluyor, sadece kahvaltı takımı hariç o dahil olursa 3700 müş

konunun tamamen dışındayım ama 194 parça demiş 3bin lira olan fiyat için yani o sağ an altta köşedeki listede yazanların hepsi dahil oluyor, sadece kahvaltı takımı hariç o dahil olursa 3700 müş
Tesekkuler aciklama icin canim(=
Sinirboyu'nun dedigi gibi sag alt koseye bakarsan icerigi yazıyor canim yemek takimi ile catal bicak setinde istedigin modeli secebiliyorsun. Yillarin firmasidir Reklamlari dönmedigi icin diger markalar kadar popüler degil,Aryıldızın sitesine girip sana en yakin magazalarini gorebilirsin,begenmedim daha yaygin olan markadan almak istiyorum dersende http://www.porselensepeti.com/ceyiz-takimlari bakabilirsin kutahya porselen ceyiz setleri.

Aryıldızı tercih edebilirsin Karaca asla önermem

Almışken set şeklinde alayım dedim işte hepsini bir yere aynı anda ödeyim taksit yapıcam çünkü ayrı yerlerden alamam hem set harici alınca daha pahalıya geliyor...

Teşekkürler cevaplar için
elbette senin tercihin canım. hisar'ı takip et o halde. hem çelikleri hem porselenleri çok şık ve kaliteli. orada çalışan bir arkadaşım, sadece düdüklüsünü tavsiye etmiyor. çok şikayet aldıklarını söyledi. kolay gelsin, inşallah gönlüne göre bir set bulursun

Aminnn inşallah güzel istediğim gibi bir şey alırım

Bende aryıldızdan 2 paketi 4000 tlye aldım taksitle
Kaliteleri gerçekten çok çok iyi.
Henüz kullanmadım evet ama kaliteli oldukları anlaşılır derecede.
Karaca hakkında çok iyi şeyler duymadım o yüzden tercih etmedim

bu 2 paketin içeri neler peki

bu 2 paketin içeri neler peki

12 kişilik yemek takımı
12 kişilik çatal kaşık takımı
6 kişilik kahvaltı takımı
Çelik tencere seti
Granit tencere seti
Korkmaz kahve+çay makinesi
Korkmaz tost makinesi
Korkmaz blender seti.

Ama mağazaya özel bir kampanyaydı sanırım bu.

Anladım güle güle kullan :)

canım konunun üzerinden geçmiş aldın mı acaba ona göre yorum yazayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…