- Konu Sahibi flamingo2754
-
Düğünden sonra alıncak eşyayı bırakma taraftarı değilim. Alınması gereken ne varsa zamanında alınıp o eve girilmeden konmalı:1closedeyes:
Evim herşeyiyle tam olmalı.şakkıdı
:lepi: Şeniz kısnlıkle katılıyorum
ayrıca bende up uzun bı lıste yaptım ne sözlu ne nışanlıyım baharat takımımda var ıyıkı almışım dıyorum
boşuna ceyıs bakanı olmadık :dilcikar:
ayrıca luzumsuza bı ornek verım süzgec cok luzumsuz deıl mı artık makarnayı neyle süzersen süz onuda sonra alırsın
bıde bebek olursa onun gelecek telaşı
bıde kırada ısen ayvayı yedın dırek
ılerde hıç sıkıntı cekmeden evlencem ıcn cok mutluyumkı aldıklarım son moda seylerdır :asigim:
kesinlikle katılıyorum. Ana eşyaları aldıktan sonra gerisini ihtiyac duydukca alırsın. başka birinin çok önemsediği birsey senin hiç umrunda olmayabilir. Sonuçta evine yerleşmeden neye ne kadar ihtiyacın var anlayamazsın. listene bir kaç mutfak eşyası ekledikten sonra bence hiç sorun yok.bazı bölümlerde arkadaşlar uzuuuun bi liste yapmışlar da. bazı eşyaları şimdiden almaya gerek olmadığını düşünüyorum.örenğin, terlik, baharat tk,klozet tk, içki bardakları, katı meyve sıkacağı, şarjlı süpürge,ekmek kızartma mak, konserve açaçağı, vcd oynatıcı, müzik seti (müzik seti mi kaldı bu devirde yahuu) , tablolar vs. süs eşyaları, vs....
biz şahsen televizyonu bile düğünden sonra alcaz.
sizin de bu olmasa da olur dedğiniz eşyalar varsa yazalım da,hem psikolojik olarak hem de maddi olarak rahatlayalım,yoksa uzun çeyiz listelerini görünce insanın içi daralıyo gerçektenn..
Evlenmeden önce aldın aldın. Ondan sonra zor bence
Yeni yeni başladım ceyizimi tamamlamaya.
Küçük ev aletleri her yıl hemen hemen değiştiğini düşündüğüm için mesela onlara ayrıyeten para biriktrim evlencem zaman alcam:dilcikar:
Ben şunuda anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Kız calışıyo yada calışmıyo her neyse.
Evlencegi zaman dayısı gel bura sne şusunu al amcası sen şusunu al:dilcikar:
Ben bunu istemiyorum. Bana almak isteyen kafası böyük altın getirsin:lepi:-tatlicadiarzu-
Herüfümle yeriz onları :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2
Olmadı herüfün boyu posu devrilsin der anama veririm:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?