çeyiz listesi var ama ya MUTFAK için liste isteyenler?? buyruuunnn :)

aslaaa heyecanlanmamalısın :) nişan bohçası falan bu tarz şeylere ben hiç karışmadım çünkü o işlerden bende anlamıyorum :) nişanlımla nişan alışverişine sadece ikimiz çıktık ailelerden kimse gelmedi çok rahat bir alışveriş oldu benim için.. nişanı evde yaptık çok detaylı bir organizasyon istemedim.. aileler arasında sade bir nişan oldu..

şimdi gelinciklerim ben evdeki nişan da dağıtmıştım nişan şekerlerimi.. kutuları yaptırdım içine de rengarenk boniboncuklar koydum :)
şöyle kiiiii

benim nişanım çok aceleye geldiği için hiç böyle şeyler hazırlayamadım

Tebrık edıyorum senı o kadar yararlı bı topik acmıssınkı :) Bende yenı nısanlandım yavas yavas baslamam gerekıyomus bıseyler almaya . Bizim dugun seneye amaan daha cok var alırız yaparız derken bu lıstelerı gorunce bısey dank ettı anca yetısır sanırım :) Bu alısverısler yorucu ama heyecanlı yahuu :)

bende amaaaaan çok var diyordum ama listeleri gördükten sonra ancaaa yetiştiririz demeye başladım :) sanada kolay gelsin banada :)

inşallahhhh içine sinen , hayalindeki gibi bişey olmuştur :)

:)

oluyor oluyor morfistanım cumaya kadar teslim alacağım ayyhhh çok heyecanlı mıyım neyim artık

ne demeekk? ev için de yapıyorum liste paylaşacağım onu da ayrı bir topikte.. başlamanız taraftarıyım aksi taktirde çok sıkışıyor hanımlaaarr :111: :111:

dort gozle o topıgınıde beklıyorum canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…