• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz listesi var ama ya MUTFAK için liste isteyenler?? buyruuunnn :)

tazecik bugün alışveriş yapan bir gelin adayı olaraktaann sizlere yardımım dokunsun gelincikler :1:

porselen-cam grubu;
*günlük yemek tabağı +
*günlük çorba kasesi +

*günlük servis tabağı
*günlük pasta tabağı +
*kayık servis tabağı
*çay tabağı
*çay bardağı
*su bardağı +
*kupa çay bardağı
*baharat takımı
*kavanoz takımı
*kül tablası
*kahvaltılık kase
*dondurma kasesi
*çok amaçlı kaseler +

plastik grubu;
*pasta fırçası
*çırpıcı
*sarımsak ezici
*yağdanlık +
*yumurtalık
*tepsi
*çöp kovası
*bulaşık süzgeci
*bulaşık leğeni
*limon sıkacağı
*sebze kurutmalığı
*şekerlik
*amerikan servisler
*bıçak bileyi
*kabak oyucu(metali tercih edin)
*soyacak(metali tercih edin)
*kek çırpma kabı
*makarna süzgeci
*çok amaçlı plastik kaplar

metal ve tahta grubu;
*günlük çatal-bıçak-kaşık
*günlük tatlı kaşığı-tatlı çatalı
*günlük çay kaşığı
*ekmek bıçağı
*kepçe
*maşa
*servis kaşığı
*servis çatalı
*tahta kaşık
*tahta yumurta kaşığı(yeni güzelim tavalara yazııkk :) )
*oklava-merdane
*rende +
*kızartma tenceresi
*günlük tencere seti +
*sahan seti +
*nihale
*metal tost makinesi +
*patates-soğan sepeti
*çaydanlık +
*alüminyum süzgeç(elek)
*file pirinç süzgeci
*kesme tahtası
*dondurma kaşığı
*köfte leğeni

*gazoz açacağı
*mutfak makası
*sos kepçesi
*şeker maşası
*çekmece içi kaşıklık

bu arada bugün evimi tuttuumm :16: :16:

:1:

ne kadar çok eksiğim varmışş daha :S bi dünya da eşya var evdee.. bu arada eviniz hayırlı olsun :)

çookk teşekkür ederim :1:

daha bu alışverişten sonra bile eksik çıkıyor desem zıpırcık :34:

evet hanımlar.. siz eklemeyedurun yardımlaşalım diye açtım şu topiği.. hep ben eksik yazıyorum :34:

*havlu askısı
*deterjanlık (kaşıklık-sabunluk-süngerlik)
*dondurma kasesi
*yumurta kaynatma kabı
*şekerlik

bu mutfak eksikliklerini tamamlamak sonrasında da banyo-tuvalet ve genel ev eksikliklerini gidermek amacıyla iftardan sonra müstakbel kocacıkımla alışverişe gideceğiz.. yeni topik açarım büyük ihtimalle..

canımcım nasıl gidiyor?

İyiyim canım hala alışverişlere taksitlere devam ediyorum :)
Son 1 yıl demek istiyoruz, diyoruz da aslında herkese ailelerde duyuyor :) Bakalım İnşallah istediğimiz olur...
Evlilik nasıl gidiyor canım :) Asıl güzel haberler sende :)

Bu arada tekrardan Mutluluklar diliyorum size, İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz...
Evinizden Mutluluğunuz, Sağlığınız, Huzurunuz, Bereketiniz Eksik olmasın İnşallah.

İyiyim canım hala alışverişlere taksitlere devam ediyorum :)
Son 1 yıl demek istiyoruz, diyoruz da aslında herkese ailelerde duyuyor :) Bakalım İnşallah istediğimiz olur...
Evlilik nasıl gidiyor canım :) Asıl güzel haberler sende :)

Bu arada tekrardan Mutluluklar diliyorum size, İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz...
Evinizden Mutluluğunuz, Sağlığınız, Huzurunuz, Bereketiniz Eksik olmasın İnşallah.

çeyiz topiği denince gözümde canlanan en zevkli hatun olaraktan daima aklımdasın pericim :)
hadi bakalım son 1 yıl diyelim bence de artık.. evlilik güzel herşey şimdilik yolunda kınasıydı düğünüydü fotoğrafıydı gelinliğiydi damatlığıydı balayıydı derken.. 2 ay geçti üzerinden ve ben hala "annem ne zaman arayacak da hadi geç oldu eve dön diyecek" diye telefon kontrolünü elden bırakmıyorum.. :9: :9: :9:

şakası bir yana da alışma evresi ev işi koca bebeğin bakımı :) işyeri falan filan derken günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum inan..

ayrıca da gözüm hala çeyiz sitelerinde.. olur ya hoş denk birşey çarparsa gözüme keyifle iletirim..

çeyiz topiği denince gözümde canlanan en zevkli hatun olaraktan daima aklımdasın pericim :)
hadi bakalım son 1 yıl diyelim bence de artık.. evlilik güzel herşey şimdilik yolunda kınasıydı düğünüydü fotoğrafıydı gelinliğiydi damatlığıydı balayıydı derken.. 2 ay geçti üzerinden ve ben hala "annem ne zaman arayacak da hadi geç oldu eve dön diyecek" diye telefon kontrolünü elden bırakmıyorum.. :9: :9: :9:

şakası bir yana da alışma evresi ev işi koca bebeğin bakımı :) işyeri falan filan derken günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum inan..

ayrıca da gözüm hala çeyiz sitelerinde.. olur ya hoş denk birşey çarparsa gözüme keyifle iletirim..

Canımsın Çok teşekkür Ederim, Seninde zevkin çok güzel :16:
Maşallah canım 2 ay geçmiiş bile :) Darısı Başımıza...
Evliliğin bir güzel yanıda istediğin saatte istediğin yerde sevdiğinle baş başa olabilmektir bencede :)
Tamam canım tabi ki önerilerini beklerim :16:
İşe mi başladın canım? Çalışmıyorsun diye hatırladım biran ben.

Canımsın Çok teşekkür Ederim, Seninde zevkin çok güzel :16:
Maşallah canım 2 ay geçmiiş bile :) Darısı Başımıza...
Evliliğin bir güzel yanıda istediğin saatte istediğin yerde sevdiğinle baş başa olabilmektir bencede :)
Tamam canım tabi ki önerilerini beklerim :16:
İşe mi başladın canım? Çalışmıyorsun diye hatırladım biran ben.

evet tatlım kamudan gelecek yok baktım ki özel bir turizm şirketinde ön muhasebeye bakıyorum kendimce.. :1:

ayrıca da inan aynı yollardan geçen seni kat kat daha iyi anlıyor.. konu ne olursa olsun özel-tüzel farketmez :9: :9:

her saat yazabilir sorunu sorabilirsin.. elimden geldiğince yardımcı olurum..

evet tatlım kamudan gelecek yok baktım ki özel bir turizm şirketinde ön muhasebeye bakıyorum kendimce.. :1:

ayrıca da inan aynı yollardan geçen seni kat kat daha iyi anlıyor.. konu ne olursa olsun özel-tüzel farketmez :9: :9:

her saat yazabilir sorunu sorabilirsin.. elimden geldiğince yardımcı olurum..

Evet canım kamuya girmek ayrı dert, girememek ayrı dert...
Bende girmeye çalışıyorum bakalım canım. Eğer olursa çok iyi olur.
Olmazsa da nasip artık.
Sağolasın canım Ramazan Bayramında ya da Sonrasında Nişan düşünüyoruz, 3-5 ay içinde de düğün istiyoruz nasip olursa.
Tecrübelerin için o zaman başını baya ağrıtabilirim canım :26:

Son düzenleme:
Evet canım kamuya girmek ayrı dert, girememek ayrı dert...
Bende girmeye çalışıyorum bakalım canım. Eğer olursa çok iyi olur.
Olmazsa da nasip artık.
Sağolasın canım Ramazan Bayramında ya da Sonrasında Nişan düşünüyoruz, 3-5 ay içinde de düğün istiyoruz nasip olursa.
Tecrübelerin için o zaman başını baya ağrıtabilirim canım :26:

baş ağrıtmak ne demek? aşkolsun her türlü.. sürekli buralardayım hallederiz.. :34:

tazecik bugün alışveriş yapan bir gelin adayı olaraktaann sizlere yardımım dokunsun gelincikler :1:

porselen-cam grubu;
*günlük yemek tabağı
*günlük çorba kasesi
*günlük servis tabağı
*günlük pasta tabağı
*kayık servis tabağı
*çay tabağı
*çay bardağı
*su bardağı
*kupa çay bardağı
*baharat takımı
*kavanoz takımı
*kül tablası
*kahvaltılık kase
*dondurma kasesi
*çok amaçlı kaseler

plastik grubu;
*pasta fırçası
*çırpıcı
*sarımsak ezici
*yağdanlık
*yumurtalık
*tepsi
*çöp kovası
*bulaşık süzgeci
*bulaşık leğeni
*limon sıkacağı
*sebze kurutmalığı
*şekerlik
*amerikan servisler
*bıçak bileyi
*kabak oyucu(metali tercih edin)
*soyacak(metali tercih edin)
*kek çırpma kabı
*makarna süzgeci
*çok amaçlı plastik kaplar

metal ve tahta grubu;
*günlük çatal-bıçak-kaşık
*günlük tatlı kaşığı-tatlı çatalı
*günlük çay kaşığı
*ekmek bıçağı
*kepçe
*maşa
*servis kaşığı
*servis çatalı
*tahta kaşık
*tahta yumurta kaşığı(yeni güzelim tavalara yazııkk :) )
*oklava-merdane
*rende
*kızartma tenceresi
*günlük tencere seti
*sahan seti
*nihale
*metal tost makinesi
*patates-soğan sepeti
*çaydanlık
*alüminyum süzgeç(elek)
*file pirinç süzgeci
*kesme tahtası
*dondurma kaşığı
*köfte leğeni

muhakkak unuttuğum atladığım birşeyler vardır hem buyrun faydalanın hem de eksik gördüklerinizi ekleyin gelincikler
hepimize musmutlu alışverişler cici cici eşyalarr :16: :16:

Bu listelerde geneller hallettıkten sonra cok işime yarıycak hatta kaydetmiştim bile bilgisayarıma ama bir teşekkür etmemişim kusura bakmayın tekrar :26:

bikaç eksik dışında bende tamamım.en zor iş mutfak gereçleriymiş. bi bitmedi ama çok şükür yüzde 90lardayım demek kiii :52:

bikaç eksik dışında bende tamamım.en zor iş mutfak gereçleriymiş. bi bitmedi ama çok şükür yüzde 90lardayım demek kiii :52:

tassel inan bana herşey tamamlanmıyor :9::9:
8 aylık evliyim hala aaa şunum da yokmuş diyebiliyorum ki nakliye kamyonuyla çeyiz çıkarttığım halde :9::9::9:

porselen takımı goldmaster ın yenı cıkmıs arkadaslar ben cok begendım yenı tasarımlarını novabazar ınternet sıtesınden aldım sızede tavsıye ederım yanındA HEdıyesı de var $1(341).JPG :49::44::43::40:

Back