- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Sağol canım benim teşekkürler, listenin senin de işine yarıyacağına sevindimBen geçen gün kaba taslak bi hesap yaptım şimdiye kadar çeyizime ne kadar harcamışım diyee yaklaşık 2.800 felan ıvır zıvırları hesaplamadım. Ama bu sene büyük bişey almadım hep ıvır zıvır aldım yani fiyatlar son 2-3 senenin.
Hm anladim. Okudugum kadariyla seninde daha dügününe cok zaman var ama yavas yavas baslamak lazim dimi. Bende nasil yapicam bilmiyorum türkiyeye gelin gidecegim icin (yurtdisinda yasiyorum) burada evi tika basa doldurmak istemiyorum. Türkiyeden alirim diyorum o yüzden hesap yapmaya calisiyorum ne kadar tutar diye. Peki cok ekisigin varmi senin daha? 2800 simdiye kadar gittiyse bi o kadar daha gidermi sence? Tekrar tesekkürler liste icin :)
Evet canım düğün planı bile yok daha şimdilik, çok uzun zamanım var. Öncelikle hayırlı olsun, Almanyadan Türkiye'ye gelin gelceksen bencede orda çok bişey alma gelirken belki problemde olabilir. Para at kenara ben daha pek biş ialmış sayılmam daha bi bu kadar daha belki daha fazla bile harcanabilir. Yatak odası takımı alıncak, çamaşır mak. felan onları hesaba katmazsak. Bi 5 gider gibi
Evet bende öyle diyorum. Gerci burdan gecen yaz bi arkadas ceyizini aldi arabaya tikistirdi götürdüler. Ama o zahmeti cekmek istemiyorum. Hem burda ki esyalar la türkiyede olanlar bir degil. Türkiyede daha hem daha güzel hem daha uygun fiyata bulabilirim diye düsünüyorum. 5 gider degilmi. Hatta iviri ziviri daha fazla bile olabilir. Ben suan calismiyorum elminden geldigi kadar biriktirmeye calisiyorum da. Hayirlisi insaAllah gercekten yeterli miktari biriktirebilirim.
Amin insaAllah Rabbim herkesin gönlüne göre ceyizini düzmesini nasip eder. Link icin tesekkür ederim. Hemen bakayim :)
Güzel bir liste olmuş bende faydalanabilirim.
Eklemek istediklerim de var
du bakalım ne çıkacakk bende :)
ve bende bunların hiçbiri yok
sevgilim, sevgilimin ailesi sıkıştırıyor hadi hadi diye
off işten de ayrıldım dünnn
napcam ben:26:
Bu araa hiç bişeyy alamıyorummmmm
En kısa zamandaa çeyizimee devam etmek için sabırsızlanıyorummm:97:
:))) Anneler günü indirimlerini bekliyorum ben de :)
canim tam olarak nezmn basliyorki anneler günü indirimi?? yani assagi yukari?
Ne desem yalan olacak şimdi ama ben nisanın son haftası gibi başlar diye tahmin ediyorum. Bir ayımız daha var nerden baksak. Daha erken olmaz zannımca.
kopyala yapıştır yaptım listeyi....teşekkürler
Çeyiz hazırlamaya başlayan kızların bi listesi vardır diye biliyorum. Bende excelde kendi alacaklarımı göreyim diye bir liste yapmıştım, aldıkça çiziyorum. Sizede fikir olsun diye paylaşmak istedim, belki eksiklerinizi görürsünüz, belki aklınıza gelenler olur...
Sarı olanlar aldıklarım....
Kırmızı olanlar karar verip, yakın zamanda alacaklarım...
Yeşil olanlar henüz karar veremediklerim...
Mor olanlar en son alacaklarım...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?