- Konu Sahibi bal_bocegi
-
benim arkadaşlarla öyle ince düşünüp alıyorsun ki kocişinle çıkıp alışveriş yapmanın tadına varamayacaksın hiç diyolar ama telaşım yok nasılsa eksikler hiç bitmez
listede hersey var gibi bizlerinde cok isine yarıcak tesekkürler bal böcegi
süpper olmuş bu liste işi gercekten..
benim de işime yarayacak..aklınızda olan başka şeyler de olursa
eklerseniz çok sevinirim..
bu husuta tecrübesiz ve bilgisizim..evin ilk evleneni olucam
çevremde yakınlarımdan evlenen ve takip edebildiğim de pek
olmadı..genel olarak sizin ve erkek tarafının da alabileceği şeyleri
liste olarak görmek çok büyük bir kolaylık olur..
bir de evliliği yaklaşmış bayanların kaba eşyalardan da unutabileceğimiz
ama sizin aldığınız şeyler varsa hatırlatır ise çok sevinirim..
kolay gelsin Allah yardımcınız olsun
harika olmuş bu liste canım ya valla teşekkür ederim..bende kendi çapımda bi liste oluşturmuştum ama bu daha ayrıntılı o yüzden daha güzel..senin listeni not aldım bileumarım aldıklarını da güzel günlerde kullanırsın
bende hemen copy yaptım bu listeyi..
hiç farketmemiştim daha doğrusu aramamıstım daha evvel
bayağı kişi listeler paylaşmış onları da aldım inşaallah bi
harmanlayıp kendime göre düzenleyeceğim..
çeyiz alışverişine çıktığımda sizlere burdan listemin tamamını
gösteririm inşaallah..şimdilerde keşiflerdeyim..
Çok başarılı bir liste olmuş.
Bende 6-7 yıl öncesine gittim ( 5,5 yıldır evliyim :) )
Bende liste yapmıştım. Ben biraz abartmıştım.
Bazen model renk yazıyordumki aldıklarım uyumlu olsun.
Birde benden sana küçük bir öneri nevresim takımı ve pike takımını hep ayrı ayrı almak yerine,
mevcut nevresimine uyumlu tek renk pikelerden al.
Tabi takım pikede bulunsun ama yatılı misafirin olursa da büyük kolaylık oluyor.
O zaman ileride hem çok yer kaplamıyor. Hemde yeni birşeyler gördüğünde evlendikten sonrada alıyorsun.
Listende çırpma kabı göremedim, birde huni kullanmak istemediğini yazmışsın.
Huni çok işe yarıyor.
Tuzluğuna tuz koyarken, sıvıyağı güzel yağdanlıklara bulaştırmadan koyarken.
Büyük sıvı sabun alıp ( bulaşık,el sabunu ) küçük dekoratif kaplara koyarken vs.
ESSE den % 50 indirim avantajıyla almıştım
IKEA da çok sevimli renkleri var.
Yatak örtüne henüz karar verememişsin, bence en iyisini yapmışsın.
Yatak modelinde belli olsun. ( Genişlik-yükseklik ) perdenle uyumlu yaptırırsın daha şık olur bence...
Hatta yatak odası halıların bile son dakikalara kalsın :))
Sevgiler...
Çok teşekkür ederim cnm, sende çok ayrıntılı beni tatmin edici cevap vermişsin, senin aldıklaırnıda takip ediyorum çok şık seçimlerin var. Hunide ikna oldum sanırım alıcambiz evde kullanmadığımızdan gerek görmemiştim. Nevresim konusunda bende hem uyumlu almaya çalışyıorum lastik çarşafraımı dediğin gibi alıcam hepsine uyacak şekilde olsun. Çırpma kabı haklısın aklımda vardı ama yazmamışım, yatak odası benim için önemli herşey sade şık uyumlu olsun istiyorum o yüzden dediğin gibi sona bıraktım. Canım tekrar söyliyim çok zevklisin profilini takip ediyorum, tecrübelerinden de yararlanıyorum
Canım çok teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum hakkımdaki düşüncelerini okuduğumda.
Sende çok bilinçli alışveriş yapanlardansın. Listenden belli :)
Öpüyorum canım allah mutluluğunu tamamına erdirsin ve bir ömür boyu devam etsin...
Yok cnm öyle değil bu listedekilerin hepsi alınacak ama markasına, sulumu susuzmu, torbalımı torbasızmı fasa fisoları varyaa pek çıkamadım işin içinden o yüzden nasıl bişey alacağıma karar veremedim araştırmadayım.
Ayrıca listemi beğendiğine işine yarıyacak olduğuna çok sevindim:79:
ben arnica bora aldım ve bir deneme yaptım herkese tavsiye ediyorum inanılmaz memnun kaldım
Benim gibi liste meraklıları için gerçekten çok işe yarar bir paylaşım olmuş. Elinize sağlık, çok teşekkürler :)
tatlım harika olmuş aldım ben de bunu daha eksik olan var mı araştırp kendime göre düzenleyeceğim sonra gelsin bana da çeyizlerrr :))))))
bu arada tüm çeyiz yapan kızlarr hepinize kolay gelsinnnnnn :79:
çok güzel bir fikir olmuşşşş
kopiş yapıp kendime göre düzenleme yapacağımmm :)))
Canım listede göremedim ama, valiz setide al mutlaka.
Ben tatilden gelince yıkayıp, ütüleyip, birçok şeyimi orada muhafaza ediyorum.
Hem tatil dönemlerinde rahat ediyorum, hemde dolabım fazla kullanmadıklarımla dolmuş olmuyor....
bal_bocegi öncelikle hayirli olsun insaAllah hayirli günlerde kullanirsin. Cok güzel bir liste olmus bu ya. Hemen kaydettim bende. Tesekkür ederim. Fiyat olarak göz karari misali acaba ne kadar tutar bu ceyiz olayi bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?