Çeyiz Listem...

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Çeyiz hazırlamaya başlayan kızların bi listesi vardır diye biliyorum. Bende excelde kendi alacaklarımı göreyim diye bir liste yapmıştım, aldıkça çiziyorum. Sizede fikir olsun diye paylaşmak istedim, belki eksiklerinizi görürsünüz, belki aklınıza gelenler olur...

Sarı olanlar aldıklarım....
Kırmızı olanlar karar verip, yakın zamanda alacaklarım...
Yeşil olanlar henüz karar veremediklerim...
Mor olanlar en son alacaklarım...:82:

Çokkk iyi ya :) bu liste benimde baya işime yarayacak. Tek dikkatimi çeken elektrik süpürgesine henüz karar veremediklerimden işaretlemişsin, çeyizde olmazmıki ??

Çokkk iyi ya :) bu liste benimde baya işime yarayacak. Tek dikkatimi çeken elektrik süpürgesine henüz karar veremediklerimden işaretlemişsin, çeyizde olmazmıki ??

Yok cnm öyle değil bu listedekilerin hepsi alınacak ama markasına, sulumu susuzmu, torbalımı torbasızmı fasa fisoları varyaa pek çıkamadım işin içinden o yüzden nasıl bişey alacağıma karar veremedim araştırmadayım.
Ayrıca listemi beğendiğine işine yarıyacak olduğuna çok sevindim:79:

hayırlısıyla hepsini kısa zamanda alıp koyman nasip olsun cnm..bende telaşlıyım yaa....
belki unuttun yazmayı belkide alıp koydgun için yazmamışsındır ama benden hatırlatması bebiş

kirli çamaşır sepeti
huni
dondurma kaseleri
sebze sepeti
tirbüşon
masa,sandalye(mutfak)
askılık(duvar yada kapı arkası)
mikrodalga fırın
patik
pijama takımı
saklama kapları
temizlik (paspas,kürek,spürge,vieda falan filan)
3 lü sini..
havan
bulaşıklık

Amin canım çok sağol hepberaber inş.
çamaşır sepetiyle, saklama kapları listemde var cnm. Ama diğerleri huni, sebze sepeti tirbişon mikrodalga fırın, havan ve bulaşıklık almıycam, benim kullancağım şeyler değil. Mutfak masasını da ben almıyım erkek tarafı alsın bi zahmet :82: Temizlik için vileda paspas felan doğru onu yazmamışım bide dordurma sevmem ama o kaselerden muhallebi koymak için alcaktım atlamışım onu hemen aklıma ekliyorum cnm. Pijama patik konusuna hiç girmedim onları annem çocukluğumdan beri yapıyo almıycam :44:

oh oh ne güzel yazın yazın ben de eksiklerimi görüyorum :)
ama ne kadar çokmuş benim eksikler yaa al al al bitmicek gibi:44:

hmm süpermiş cnm kurtuldun ozaman:)ama huni baya gerekli tatlım yagdanlığa yag boşaltırken falan sürekli lazım olck aslında..
çamaşır sepetini ben asmak için kullanacagın leğen gibi bişey olarak algıladım..:26::26:

Yok cnm ben o yağ olayını kökten çözcek bişi aldım yağ pompası hem anneme hem kendime almıştım, evde kulanıyoruz çok memnunuz.

oh oh ne güzel yazın yazın ben de eksiklerimi görüyorum :)
ama ne kadar çokmuş benim eksikler yaa al al al bitmicek gibi:44:

Burda yazılı olanlar % 99 kız tarafının tüm alacakları var bana göre Eksik bitmez cnm bak mesela iğne iplik makası yazmamışım şuan fark ettim.:44:

bal böceği bence ilk sayfadaki gibi bölme çeyizlerini.
mesela çamaşır kurutmalığı ve ütü masası mecbur alınacak bişey. ve uyguna bulursan hemen al.
geçen hafta bimde ikisi 40 TL mi neydi

bal böceği bence ilk sayfadaki gibi bölme çeyizlerini.
mesela çamaşır kurutmalığı ve ütü masası mecbur alınacak bişey. ve uyguna bulursan hemen al.
geçen hafta bimde ikisi 40 TL mi neydi

Evet cnm bende senin gibi düşünüyorumm, bana kalsa hepsini hemen alırım ama annem çıldırmak üzereee :78: ben aldıkça kızıyo ne alsam bunları en son alırızz evdee yer kalmadı diyeee o yüzden kendimi tutmaya bişey almamak için frenlemeye çalışıyorum

oda haklı tabi. uyguna bulduklarını al bide ıvır zıvırları alma.
benim mesela belki 10 çift tuzluğum var ay by çok hoş bu çok şeker derken bi sürü oldu

oda haklı tabi. uyguna bulduklarını al bide ıvır zıvırları alma.
benim mesela belki 10 çift tuzluğum var ay by çok hoş bu çok şeker derken bi sürü oldu

Evet cnm zaten acelem yok uygun bulunca alıyorum yavaş yavaş. Ivır zıvır almıyım diyorum hem yer tutuyo diyorum ama tutamıyorum kendimi.
Tuzluktan hiç zarar gelmez canım bolbol olsun en çok kullanılacak şey bence ayrıca kırılıyo bişey oluyo bence fazla olması iyi.:82:

bilmem ben senin gibi düşünmüyorum çünkü 5 TL lik bişey kırılsa son modadan alırsın.
benim ki biraz görgüsüzlük oluyor :80:

Böceğim ne güzel bi liste hazırlamışın.
İnşallah tez zamanda listeni tamamlarsın
ve biz kısa sürede senin çeyizlerinide görürüz

hehe annem gibi bi tane daha bizde yer var ama annem kalabalıktan nefret ediyor bu ıvır zırvırları evin küçük olursa nereye koycan diye kızıyo::):):)

Böceğim ne güzel bi liste hazırlamışın.
İnşallah tez zamanda listeni tamamlarsın
ve biz kısa sürede senin çeyizlerinide görürüz

Canımsın yaa çok sağol beğenmene sevindim. İnş. hepberaber tez vakitte tamamlarız ve güzel Allahım bu aldıklaırmızı güzel günlerde kullanmayı nasip eder.
Çeyizlerimi çekip ekliycem cnm aklımda bi pazar evde dursam helledicem :97:

hehe annem gibi bi tane daha bizde yer var ama annem kalabalıktan nefret ediyor bu ıvır zırvırları evin küçük olursa nereye koycan diye kızıyo::):):)

Bizde de öyle cnm uygun yerler doldu annem küçük bişey alınca bilee bakışları değişiyo korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…