Çeyiz ime uyku seti tavsiyeleriniz :)

berraaa

KeLeBeKkk :)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
166
26
68
Kızlar Allah nasip ederse Mayıs-2013 de düğünüm var nasıl bir uyku seti tavsiye edersiniz?
Yavaş yavaş çeyizim oluşmaya başladı acaba uyku seti almak için de daha erken mi?

Yok artık başlamak lazım bencee. Çünkü okadar çok şey var ki bitmiyor eksik yani. Ben taçın ürünlerini aldım genelde.Çevremdekilerde taçı tavsiye ediyor.

Taç
Sarev
Englısh Home :42:

cnm geç bile kalmışın:1:
bende daha çeyize başlayamayanlardanım o yüzden sana öneri yapamyacağım ama bnm dikkat ettiğim ilk önce görünüş sonra boy bazıları 2 kişilik yazıyor ama :19::19: küçük boy resmen 2sinide dikkate al sana tavsiyem

tavsyem için umarım geç kalmamışımdır.misafir için uyku seti almayı düşünüyorsan olabilir ama çeyizine alma derim. üzerine geçirerek kullanacağın nevresimden alttaki desen görünecektir.benim bekarlık uyku setimden tecrübem. ben onun yerine antibakteriyel climatic şöyle güzel bir beyaz yorgan alıp değişik değişik nevresimlerimle kullanıcam. bi düşün bakalım.

Bende 2013 nisan da evleniyorum geçen haftalarda alışverişe çıktım harika bir duygu çok zevkli taçın yorganını aldım uyku seti tavsiye etmediler bir sürü ayrıntı var günlük pike takımı aldım taçın evlilik seti var şık bir pike takımı nevresimi havluları çok güzeldi bornoz takımı 4tane nevresim 1 tane pamuklu saten 2 yorgan 4 yastık günlük yemek t.85 parça yemek takımı günlük çatal bıcak misafir için kullanıcağın çatal bıcak takımı ,çelik tencere takıımı seramik tencere takımı aldım ayrıca küçük sahan tencere takımı aldım ütü blender bıcak seti offff offf dahada neler varr nelerrr allah yardımcımız olsun

$2734.webp
canım ben uyku seti olayını biraz gereksiz buluyorum yani yorgan ve nevresim daha pratik ve çeşit oluyo en azından :S Ama bu uyku setini kullanıyorum ve çok memnunum kokulu kumaş ve baya bi yıkamaya dayanıklı kokusu bi de sevimli baya :P yeşili ve moru da var markası da sarev

Son düzenleme:
bende ayni fikirdeyim uyku seti alma cunku cesit cesit guzel nevresimler aliyoruz onlari kullanioyurz altindaki uyku seti gorunmuyor bile veya deseni gorunuyor nevresimden. Hem ben 2 tane yorgan aldim mesela bitanesi yun. Istedigim gibi kullaniyorum cok soguk olunca yun yorgan normal oldu mu havalar digerini. Battaniye falan kullanmayi sevmiyorum o yuzden almadim bile annem 2 tane bana almisti onlarda paketlerde duruyor.

Misafir icinde 1-2 tane nevresim tek kisilik bitanede yun yorganim var tek. Bana mesela yatili misafir hic gelmez o yuzden yeterli. Tek kucuk kiz kardesim gelir arada o yuzden simdilik bu kadar yeterli diye dusunuyorum. Eger lazim olursa sonra alirim diye simdiden evimi bosuna kalabaliklastirmak istemiyorum. Zate yeni evlilerin evine cokta fazla yatili misafir olmuyor.

Bende 2013 nisan da evleniyorum geçen haftalarda alışverişe çıktım harika bir duygu çok zevkli taçın yorganını aldım uyku seti tavsiye etmediler bir sürü ayrıntı var günlük pike takımı aldım taçın evlilik seti var şık bir pike takımı nevresimi havluları çok güzeldi bornoz takımı 4tane nevresim 1 tane pamuklu saten 2 yorgan 4 yastık günlük yemek t.85 parça yemek takımı günlük çatal bıcak misafir için kullanıcağın çatal bıcak takımı ,çelik tencere takıımı seramik tencere takımı aldım ayrıca küçük sahan tencere takımı aldım ütü blender bıcak seti offff offf dahada neler varr nelerrr allah yardımcımız olsun

merhaba epey bi geç oldu ama bişey sormak istiyorum taçın evlilik setini bende almayı düşünüyorum kabarık yatak örtüsü yerine onu kullanmayı düşünüyorum kullanımı nasıl ne kadara aldın sormak istedim cevabın için şimdiden teşekkür ederim

merhaba epey bi geç oldu ama bişey sormak istiyorum taçın evlilik setini bende almayı düşünüyorum kabarık yatak örtüsü yerine onu kullanmayı düşünüyorum kullanımı nasıl ne kadara aldın sormak istedim cevabın için şimdiden teşekkür ederim

canım sende bnm kafadansın bende kabarık yatak örtülerini istemiyorum.taç ın evlilik setlerinden aldım 376 tl ye dışarı da 510 tl fiyatı var tatlım geçen hafta aldım canım hemde :16:

ben düğün için değilde eve kendime cotton box uyku seti almıştım.pamuk satendi sanırım.eğer işine yarayacaksa öyle alabilirsin bence.4 mevsim setler var onlar da çok güzel kendime alcam sanırım <3 uyku setini 250ye evime moda diye bi yerden almıştım.

canım sende bnm kafadansın bende kabarık yatak örtülerini istemiyorum.taç ın evlilik setlerinden aldım 376 tl ye dışarı da 510 tl fiyatı var tatlım geçen hafta aldım canım hemde :16:

taçin evlilik setlerini bende çok beğendim çok :21:uygun almissin cnm netten mi aldin :3:

taçin evlilik setlerini bende çok beğendim çok :21:uygun almissin cnm netten mi aldin :3:

evt tatlım çok güzel gözüküyo.eger kabarık yatak örtülerinden almıcaksan bunu öneririm.yok canım internetten almadım.istanbul şirinevler mağazasından aldım.nakite 340 a bırakıyo.ben taksitle aldım.3 ayda ertelemesi vardı.içinde herşeyi var.nevresimi,pikesi çarşafı,4 tane mutfak havluları,2 adet vucut havluları,4 tane yastık kılıfı,2 adet yüz havlusu 15 parça başka yerlerde böyle bi set almaya kalksan 600 tl civarında olur.günlükte kullanırsın :16:

evt tatlım çok güzel gözüküyo.eger kabarık yatak örtülerinden almıcaksan bunu öneririm.yok canım internetten almadım.istanbul şirinevler mağazasından aldım.nakite 340 a bırakıyo.ben taksitle aldım.3 ayda ertelemesi vardı.içinde herşeyi var.nevresimi,pikesi çarşafı,4 tane mutfak havluları,2 adet vucut havluları,4 tane yastık kılıfı,2 adet yüz havlusu 15 parça başka yerlerde böyle bi set almaya kalksan 600 tl civarında olur.günlükte kullanırsın:16:
çok çok iyimiş ya :) bende en basindan beri taç evlilik setlerine bakıyordum hangi modelini aldın canım hayırlı ugurlu olsun :)

evt tatlım çok güzel gözüküyo.eger kabarık yatak örtülerinden almıcaksan bunu öneririm.yok canım internetten almadım.istanbul şirinevler mağazasından aldım.nakite 340 a bırakıyo.ben taksitle aldım.3 ayda ertelemesi vardı.içinde herşeyi var.nevresimi,pikesi çarşafı,4 tane mutfak havluları,2 adet vucut havluları,4 tane yastık kılıfı,2 adet yüz havlusu 15 parça başka yerlerde böyle bi set almaya kalksan 600 tl civarında olur.günlükte kullanırsın:16:
çok çok iyimiş ya :) bende en basindan beri taç evlilik setlerine bakıyordum hangi modelini aldın canım hayırlı ugurlu olsun :)

tşk ederim tatlım.iki model arasında 1.si clemence modeli 2.si carmelina modeli ikiside birbirinden güzel duruyo.
ben 2.ci modeli tercih ettim.pikesi nevresimiyle uyumlu o yüzden carmelina modelini tercih ettim.hakkımızda hayırlısı olur inş...:46:

Son düzenleme:
Back
X