Bende 2013 nisan da evleniyorum geçen haftalarda alışverişe çıktım harika bir duygu çok zevkli taçın yorganını aldım uyku seti tavsiye etmediler bir sürü ayrıntı var günlük pike takımı aldım taçın evlilik seti var şık bir pike takımı nevresimi havluları çok güzeldi bornoz takımı 4tane nevresim 1 tane pamuklu saten 2 yorgan 4 yastık günlük yemek t.85 parça yemek takımı günlük çatal bıcak misafir için kullanıcağın çatal bıcak takımı ,çelik tencere takıımı seramik tencere takımı aldım ayrıca küçük sahan tencere takımı aldım ütü blender bıcak seti offff offf dahada neler varr nelerrr allah yardımcımız olsun
merhaba epey bi geç oldu ama bişey sormak istiyorum taçın evlilik setini bende almayı düşünüyorum kabarık yatak örtüsü yerine onu kullanmayı düşünüyorum kullanımı nasıl ne kadara aldın sormak istedim cevabın için şimdiden teşekkür ederim
canım sende bnm kafadansın bende kabarık yatak örtülerini istemiyorum.taç ın evlilik setlerinden aldım 376 tl ye dışarı da 510 tl fiyatı var tatlım geçen hafta aldım canım hemde
taçin evlilik setlerini bende çok beğendim çokuygun almissin cnm netten mi aldin
evt tatlım çok güzel gözüküyo.eger kabarık yatak örtülerinden almıcaksan bunu öneririm.yok canım internetten almadım.istanbul şirinevler mağazasından aldım.nakite 340 a bırakıyo.ben taksitle aldım.3 ayda ertelemesi vardı.içinde herşeyi var.nevresimi,pikesi çarşafı,4 tane mutfak havluları,2 adet vucut havluları,4 tane yastık kılıfı,2 adet yüz havlusu 15 parça başka yerlerde böyle bi set almaya kalksan 600 tl civarında olur.günlükte kullanırsın
çok çok iyimiş ya :) bende en basindan beri taç evlilik setlerine bakıyordum hangi modelini aldın canım hayırlı ugurlu olsun :)
evt tatlım çok güzel gözüküyo.eger kabarık yatak örtülerinden almıcaksan bunu öneririm.yok canım internetten almadım.istanbul şirinevler mağazasından aldım.nakite 340 a bırakıyo.ben taksitle aldım.3 ayda ertelemesi vardı.içinde herşeyi var.nevresimi,pikesi çarşafı,4 tane mutfak havluları,2 adet vucut havluları,4 tane yastık kılıfı,2 adet yüz havlusu 15 parça başka yerlerde böyle bi set almaya kalksan 600 tl civarında olur.günlükte kullanırsın
çok çok iyimiş ya :) bende en basindan beri taç evlilik setlerine bakıyordum hangi modelini aldın canım hayırlı ugurlu olsun :)
tşk ederim tatlım.iki model arasında 1.si clemence modeli 2.si carmelina modeli ikiside birbirinden güzel duruyo.
ben 2.ci modeli tercih ettim.pikesi nevresimiyle uyumlu o yüzden carmelina modelini tercih ettim.hakkımızda hayırlısı olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?