• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    270
Canım ben misafirlik günlük ayrı aldım misafirliği 12 kişilik günlüğü 6 olarak aldım misafirliği karacadan aldım ama aldıktan sonra farkettim ki (çünkü satış sırasında beni bu konuda bilgilendirmediler)bulaşık makinesinde yıkanmamalı diyor bence alırken buna mutlaka dikkat et bulaşık makinesinde yıkamaya uyumlu olanlardan alırsan senin için daha iyi olur
Ekstra olarak diğer markalarda var mı bilmiyorum ama karacada takımında kullanırken kırılan bir tabak olduğunda dışarıdan tekli olarak da alabiliyorsun takım bozulmamış oluyor
Evet evet ona dikkat ederek aldım hatta denemesini bile yaptım sıkıntı olmadı teşekkürler uyarı için önemli bi konu bence de

Tabaklarım geldi ve ilk misafirimizi bile ağırladık herkes bayıldı gerçekten ve tabakların kalitesi beklediğimden bile güzel çıktı
Karaca biliyor bu işi gerçekten çok güzel tabakları ya bende kaldırdım bir kaç denemeden sonra ama kullanmak için sabırsızlanıyorum resmen makinada yıkadınız di mi?

Karaca biliyor bu işi gerçekten çok güzel tabakları ya bende kaldırdım bir kaç denemeden sonra ama kullanmak için sabırsızlanıyorum resmen makinada yıkadınız di mi?
Aynen ve en ufak bişi olmadı gayet güzel. Zaten tabağa dokununca bile belli yani sıkıntı olmayacağı. Çok beğendim çok iyi ki aldım diyorum

her alan memnun kalmış galiba bende yeni bi yemek takımı almak istiyorum hangisini önerirsiniz hanımlar?

Extra nish ile elegance bone aria modellerini aldım birini günlük birin özel gün için gibisinden
bana sadece özel zaman için lazım gündeliklerimden memnunum ki karaca onlar da zaten yıllardır kullanıyorum ama misafir için şöyle daha modern şık bir takım almak niyetindeyim

bana sadece özel zaman için lazım gündeliklerimden memnunum ki karaca onlar da zaten yıllardır kullanıyorum ama misafir için şöyle daha modern şık bir takım almak niyetindeyim
Extra quartz aldım bende onu çok beğendim ona da bakabilirsiniz

Back
X