çeyiz için start :))

kızlar ütü alıcam ama birde kazanlı ütüler varmış kullanımı kolay mı yoksa normal ütüler mi daha kullanışlı danışmak istedim

bu kazanlı ütü mevzusu daha geçen gün geçti. yani kırışıklığı falan güzel açıyo ama ben hiç kullanmıyorum dedi arkadaşım. kazanı çok büyük olduğu için ben de her hafta ütü yaptığım için toplaması çıkarması zahmetli oluyo, küçük bitane aldım onu kullanıyorum. bence kazanlı almanıza gerek yok dedi ama tercih meselesi tabi yine de

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan yemek takımın mor suplayla çok şık durur değişik bi modelmişçok hoş

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan yemek takımın mor suplayla çok şık durur değişik bi modelmişçok hoş

teşekkür ederim canım

bende kullanışlı olsun istiyorum kazan uğraştıracaksa hiç bana göre değil pratik olmalı demek ki tercihimi normal ütülerden yana kullanmalıyım

şimdi gördüm bunda bosluk yokkkkkkk

boyle bosluksuz bulursan bana da haber ver..ç bnm baktıklarım katlanır oldugu icin boslukluydu masa duz degildi

canım bunda da katlama yeri var ama o kadar belli olmuyor aldığımda mutlaka eklerim tatlım haberde veririm

evet diğer ütü masalarına göre fiyatları daha pahalı ama çokk güzeller

evet turkuazcım fark ettim ben de... cok da elzem degil english home da bu örtülerden satılıo utu icin uygun bulursam alırım bulamazsam normal bi masa uzerine o ortulerden alıcam zaten

evet denizcim cok guzeller ama o katlanma yerine dikkat etmek lazım... cok derindeyse camasırlara iz yapabilir..

evet zaten o kısım iz yaparsada ütü yapmanın bir anlamı kalmaz düz olanını bulursam sanada haber veririm canım bulamazsamda yapıcak birşey yok genelde hep katlamalı galiba

en sona dekorasyon ürünlerini süslerimi bırakmak istiyorum o yüzden en çok lazım olanlardan başlamak istedim zamanla renklenicek topiğim

Ben senin cicilerini yeni gördüm kiiiiii..
Ne kadar zevkli hatunsun canım ya maşallah çok güzel her şey...
Güle güle aşkla kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…