yok canım bilmiyorum ama baktığımda yazarım buraya adını
charming karaca kahvalti takimi 42 parca 1022-2 kodu tatlim yeni yazabildim kusura bakma
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bilmiyorum ama baktığımda yazarım buraya adını
kizlar bu tarz utu masasi ariyorum nerde bulabilirim yardimci olabilir misiniz :26:Eki Görüntüle 561366
Maltepe merkezde 1-2 avm de var tatlım bunlardan hem de rengi de pembiş
Yakınsan buraya isim öğrenirim sana![]()
kuzum evet isim alabilir miyim super olur hic aramadan gider alirim![]()
Hepsi bir arada zaten avmlerin tatlım araman gerekmez ama ben yarın öğrenip söylerim canım sana![]()
Canım hepsi çok güzel güle güle kullan yemek takımın mor suplayla çok şık durur değişik bi modelmişçok hoş
bu kazanlı ütü mevzusu daha geçen gün geçti. yani kırışıklığı falan güzel açıyo ama ben hiç kullanmıyorum dedi arkadaşım. kazanı çok büyük olduğu için ben de her hafta ütü yaptığım için toplaması çıkarması zahmetli oluyo, küçük bitane aldım onu kullanıyorum. bence kazanlı almanıza gerek yok dedi ama tercih meselesi tabi yine de![]()
kizlar bu tarz utu masasi ariyorum nerde bulabilirim yardimci olabilir misiniz :26:Eki Görüntüle 561366
şimdi gördüm bunda bosluk yokkkkkkk
boyle bosluksuz bulursan bana da haber ver..ç bnm baktıklarım katlanır oldugu icin boslukluydu masa duz degildi
şimdi gördüm bunda bosluk yokkkkkkk
boyle bosluksuz bulursan bana da haber ver..ç bnm baktıklarım katlanır oldugu icin boslukluydu masa duz degildi
Bence bunda da katlanma yeri var;
Fidex Home Ahşap Dolaplı Ütü Masası - Açık Kahve - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
AHSAP UTU MASASI 9165
YT121125-1 UTU MASASI 57x37x88cm 759CY
Bayada pahalıymış :)
evet turkuazcım fark ettim ben de... cok da elzem degil english home da bu örtülerden satılıo utu icin uygun bulursam alırım bulamazsam normal bi masa uzerine o ortulerden alıcam zaten
evet denizcim cok guzeller ama o katlanma yerine dikkat etmek lazım... cok derindeyse camasırlara iz yapabilir..