çeyiz için start :))

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
...................................

Eklentiler

• $7b37772e295134b34408.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $768a4fad2_Karaca-Spring-Laci-36-Parca-Tencere-Ceyiz-Seti__22400468_0.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $ARNICA-HYDRA-PLUS-SULU-ELEKTRIK-SUPURGESI__64916970_0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $Bpiramid.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $pr_01_3912_max.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $ozdilek nevresim takimlari8-17a.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
hoşbulduk canım yemek takımımın markası karaca tatlım

çok beğendim valla cnm yeni mi aldın acaba karacada daha önce görmemiştim böyle bir takımı çeyizlerimi country tarzı almaya çalışıyorum o nedenle geometrik desenler istemiyorum bu çiçekli takım süpermiş

yok canım yeni almadım bende katologdan beğenip sipariş etmiştim 411 kodu karaca shoplar getirtiyolar beğendiğin bir modeli canım . evet bende çiçek desenlerine bayılıyorum içim açılıyor evet country tarzı içinde uygun senin düğün ne zaman

dileeeeeeeeeeeeeeeeeek bornoz takımın çok ciciiiiiiiiiikkkk

kaça ve ne zaman aldın bunuuu :26: au cok begendim yaaaa

hayırlı olsun topikinde canım

dileeeeeeeeeeeeeeeeeek bornoz takımın çok ciciiiiiiiiiikkkk

kaça ve ne zaman aldın bunuuu :26: au cok begendim yaaaa

hayırlı olsun topikinde canım

canım çok teşekkür ederimm

çiçek desenlerini çok sevdiğimi bilen babaannem görünce dayanamamış bana almış geçen sene bursaya gittiğinde özdilek ten çağlacım sanırım fiyatı 260 tl falandı tatlım

Son düzenleme:
deniiz cim senin zevkine bayılmamak eldemi hepside çok güzeller güle güle aşkla sevgiyle kullan yemek takımına bayıldım ama o ayrı

bu bornoz takımları da masallah neden bole ucuyo bi anlsam güle güle kullan canım benimkilerden biri de hediye etse ne guzel olur

deniiz cim senin zevkine bayılmamak eldemi hepside çok güzeller güle güle aşkla sevgiyle kullan yemek takımına bayıldım ama o ayrı

Çiçekli kahvaltı setine bayıldım yaaa

teşekkür ederim kızlarr beğenmenize çok sevindimm

bu bornoz takımları da masallah neden bole ucuyo bi anlsam güle güle kullan canım benimkilerden biri de hediye etse ne guzel olur

tatlım sende alttan alttan duyur bornoz takımları çok güzel çok beğendim falan diye mutlaka içlerinden biri hediye edicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…