cnm bende 12 kisilik bir masa istiyorum ama benim istediğim masa belki ortadan açılmalı olmayabilir,farklı bir model beğendim çünkü..ben sermedim açıkçası orda gördüm serilmişini 160x220yi ideal geldi bana bence sen açtır,sen böyle deyince şimdi benimde kafam karıstı:44:
sorma cnm yaa, aslında 260 olanı bi açtırdm aman dedm bu ne kız dedi ki bunun boyu iyi senin dediğin çok küçük dedi ama onu açmadı:S
bi de mutfak masası dedi, mutfak masası 6 kişilk olur benm bildiğim, ya sanırm ben masamın boyutuna karar veremedm henüz, sadece dikdörtgen istiorm onu biliorm:S
esk zman büyük masalarda olmasn, sadece yeri geldiğinde açılabilen bi masa olsn diorm çünkğ aynı sofrada kalabalk yemekler yemeyi severm, normal günde de kapalı 6 kişlk gibi olsn yeter bana, acaba 220 mi alsam, 0 da 8 kişilk için dielm, peçetelerini 8 tane mi alıcam, o zman takım olmıcak 12 tane peçete halkası aldm ben dün çok beğenerek, ayy çıkamadm işin içinden, seni çok iyi anlıorm su an, sanırm 220 normal gelirse gözüme 12 peçete ve onu alırm kızın sözüne bakmam yani, sonra masayı açınca da küçk gelirmiş örtü ayy ne gülerm
ya walla cnm sıkıntı yani:) o bahsettiğin altı kişilik masalardan var bizim evde,ortadan katlamalı olanlardan..masayı açmadan,annemle göz kararı şöyle bir baktık annem iyi dedi ama kararsız kaldım ya,bak şimdi bide ben iki tane aldım küçük gelirse nerde kullanıcam :44: burdaki bernardodakilerde bana 220 iyi dediler ya:/ birde orda serilmiş olan vardı bir tane onu görünce olur heralde dedim.
cnm o zman bende mi 220 alsam, 260 da bana çok büyük gelio dediğin gibi kenarlardan dielim 15 cm sarkıttık 190 cmlik masaya tam olur bu da 6-8 kişilk bi masaya tekabul eder bence, sen aldn mı peçetelerini fln?
konustkça birbirimizin içine kuşku düşürüorz, annene güveniorm bende smdi onlar daha iyi bilir, bizde halının boyutuyla baktık annemle annemde 220 al o ne öle dio
aslında arada çok fark varmı yarn açtırıp ölçtürcem mağazanın orta yernde:))
nie standart tek bi ölçü yapmamıslarki böle farklı farklı olunca insanın kafası karışıo, peçetesini de hesaplayamıo, ilerde alıcam masayı da smdiden düşünmek zorunda kalıorm:S
oysaki hiç düşünmemiştm yani, tacın online sitesnde boyutlara bakıorm cnm smdi sadece bernardoyu baz almamak için
ordaki tüm takımlarn boyutu 180x250 al buyur bide burdan yak:)
bu arada son kararımı da verdm kuzum onu da söliyim:) 260 olanı alıcam 40 cm sadece laptopumun boyunda her iki tarafa bölünce o kdr da sorun olmaz zaten, 220, 260 çok da arada fark yok bi 300 kdr deil sonucta, senin de için rahat olsn boşu boşuna akşam akşam kafanıda karıştırdm kusura bakma:))
mutlu sofralarda huzurla kullanalım önemli olan o deilmi zaten
bnde baktım mudonun sitesine falan 160x240 yazıo ordada:S neye göre bu ölçüler yani anlam veremedim:/ dikdörtgen masa masadır yani bildiğimiz dikdörtgen..bilmiorum ama ben öyle masanın kenarlarından sandalyeye değsin istemiyorum masa örtüsünü hafiften yukarda kalsa daha bi hoş durur sanki:44:
aynen cnm bnm iyi günlerde kullanalımnazar:,bende yarın bi bakayım kafama yatmazsa gider 260la değiştiriveririm nolcak elimemi yapışcak:))iyi gecelr cnm bu gece kesin masa örtüsü görürüz rüyamızda
nilim ya taktığın şey bide kafanı yorduğun şey bumuydu ahh ahh nil sopalıcam seni hem çok sonra alıncak birşey hemkde bernardoda koca koca sofralar var 260 kullandıklarına eminim ayrıca 260 al gitsin bebeğim olmadı terzi var yahu terziler ne güne duruyor gideriz kısaltırız birşeycikte olmaz küçüğe çare yoktur büyüğe vardır canım ki sende en sonunda 260 a karar vermişsin
baktınmı salon takımlarınının masa ölçülerine hiç baktınmı canım
cnm baktm bakmak olur muyum
salonuma 6 kişilk deilde 8 kişilik almayı düşünüorm
ölçüleri böle olan bi masa terchi edebilirm gibi gelio, bu ölçülere göre sende 220mi almak lazm 260mı hadi bakalm:))
böyle bakınca da 220 buna yeter gibi gelio bana
simdiden alıosn diosn ama senide görücem ben seni deeeee
gizem ama bu kestirilmezki 4 yanında taşlar var bide ek yeride yokkenarlarında kesilip tekrar dikilsin, dümdüz bi örtü kestirirsem bozulur,
simdi bu masanın eni90 cm kuzu masa örtüsü eni de 160cm zaten burdan yeterince sarkıo bide boydan 260 alırsam onunda diğer tarafları bi o kdr sarkarsa hiç hoşlanmıorm ben öle yerlere kdr masayı kapatan örtüleri, sanırm 220 alcam yaw:S
peçetelerimide 12li alıcam, dielm ilerde uzayan bi masam oldu onun içinde büyük bi masa örtüsü alırım, masanın açık haliyle onu kullanırım, kapalı haliyle bu takımımanyklı deilmi,
bernardoda hiç küçk masa görmedm ki mağzada, bence kız bana 8-10 kişlk uzun bi masanın örtüsünü vermeye çalışıo 260 diyip
170hadi dielm 180 uzunduğunda bi masadan bile 2 yanından 20cm sarkıo 220lk örtüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?