ben gördm mağazasnda tüldü cnm köşelernde çiçek kabartmaları var, aslında ben bunun ekrusunun sadece runnerını alıp normall gündelk kullanabilirm çok güzel yaa:))
kullanıslılık açısından evt çok düşündürücü malum çiçek çiçek kopmasından korkarm:) bide tül lekeyi daha çok tutar,fiyatıda baya pahaıymıs ama siyah masa örtüsünün 2 katı maşallah:)evet cnm hoş olabilir; ama bence kullanışlı değil yemek masası için üstüne bişey damlarsa falan
:44: makinaya da atılmıyor riskli...
isteyebilirsn canancm her türlü yardımcı olamya çalışırım elmden geldiğince,
bde bunları beğendm kızlar uyumlu mudur sizce masa örtüsüyle su an markafonide indrmde, kancaev markası
Eki Görüntüle 303978 Eki Görüntüle 303980 Eki Görüntüle 303979
daha yemek takımım yok ortada ben sofrayı kurdum resmen
Çokk teşekkürler canımm :)) Herşey gönlünce olur inşallah
Canım masa örtün güzel fakat runner'ını beyaz yada krem almalısın bence. Takımlarının en altındaki tabaklar siyah o yüzden masa bence hoş gözükmez ama sen bilirsin
saol cnm runnerı zaten kalmamıs hiç bi yerde her işte bi hayır diorm, belki sonra alrım ya da dediğin gibi krem rengi bi runnerla tamamlarm haklsın, hersey simsiyah hoş durmaz
bu arada peçete halkalarımı aldm kızlarr 12 adet, sitesnde tektek çok pahalıymıs
markafonide 12tanesini 6lı fiyatına almıs oldm:)Eki Görüntüle 304096 Eki Görüntüle 304097
Aaa bak peçete halkalarına bayıldım çok şık ve asil hemde masaörtündeki minik taşlarla uyumlu olurbende masa örtüsü alcam ama ne renk alacağıma karar veremedim. Seninki çok uyumlu olmuş yemek takımlarınla...
handiş cnm bu arada benm sorduğum torium magazasında örtü var ama runner ve peçeteleri kalmamıs başka mağazalardan istcekler bulunur die düşünüorm çünkü daha önce akbatı mağazasında da görmüştm, umarm sende bulabilirsn cnm, fiyatını başka bişiyle karıştırmadn dimi, belki set olarak sormussundr sen ondan pahalı gelmiştir
kullanıslılık açısından evt çok düşündürücü malum çiçek çiçek kopmasından korkarm:) bide tül lekeyi daha çok tutar,fiyatıda baya pahaıymıs ama siyah masa örtüsünün 2 katı maşallah:)
saol tatlım, bide bişi sorucam kızlar ben smdi 8 yada gerektiğinde 12 kişi de olabilicek şekilde alıcam bu masa örtüsünü, ama boyutuna karar veremiorm
ebatlar su sekilde
160x220(bu da 6-8 kişilk masalar içindir die düşündm ama emn deilm)
160x260( sanırm en uygunu bu ama kararsızım:26:)
160x300 (sanırm bu çok uzun ve büyük dikdörtgen masalar içindir)
canım ben dün baktım masa örtülerine 160x300 çok büyüktü,ben 160x220 düşünüyorum 160x260 görmedim..:44:
ben iki tane masa örtüsü aldım cnm annemle baktık 160x220 gayet ideal bence ama tabi senin kararın güle güle kullan şimdiden:)300 olanı zaten kesnlkle almıcam cnm da, ikisi arasında kaldm bende, satış danısmanı 220 olan neredeyse mutfak masasına göre dio o yanıltıo benide:S
260 sanırm 8-12 kişilk die geçio internette ama bilemiorm, ortada bi masa olmaynca
cnm çok tşk ederm , bende baktm ama bunun kdr beğendiğim 2. bi örtü olmadı ilerde bi kampanya olursa yeni modellerden bi tane de günlk secebilirm, ama 2. ürün olarak da fincan takımı alıcam, peçete takımlarını fln halledicemMasa örtün ve diğer çeyizlerin çok şık Allah iyi günlerde kullanmyı nasip etsin..ayrıca Bernardoda yeni masa örtülleri vardı eğer ıkıncıyı düşünürsen onuda tavsiye ederim. siyah tülden harika bir masa örtüsüydü.çeyizimde siyah pek kullanmdığm için vizon rengini aldm nette bulup koymayı çok istedim ama onuda bulamadımayrıca kadehlerinede bayıldım=)
cnm peki sen 8 kişilk bi masa için mi aldn? ben 160x260ı gördm açılmıs haliyle kenarlardan sarkma payını da düşününce ideal gibi geldi, ilerde belki katlanıp 12 kişlk olan bi masa alırsak die 8-12 kişilk masa örtüsü almam gerekir die düşündm sanırm o yüden 160x260 tercih edicem, kız da mutfak masasına olur bunlar küçük diyince 160x220den vazgeçtm:26:ben iki tane masa örtüsü aldım cnm annemle baktık 160x220 gayet ideal bence ama tabi senin kararın güle güle kullan şimdiden:)
semt pazarlarında ihraç fazlası çok güzel örtüler var, tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?