ceyiz için misafirlik masa örtüsü takımı:))

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar sizce bu masa örtüsü nasıl, almak istediğim 2 yemek takımı seçeneği var
kadehlerimi daha önceden almıstm zaten, fikirlerinizi bekliorm her türlü)

yemek takımlarım bunlardan biri olucak inşş

Son düzenleme:
Masa örtüsü olayına ben de odaklandım bir süredir. Araştırmaktayım. Seninki bernardo sanırım canım. Emin değilim ama oradakilere benzettim. En çok bernardodaki modelleri beğendim şu ana kadar...

Canım bu örtüyü çok beğenmiştim önceden; bende siyah bi örtü yaptırıyorum ama taşlar yerine annemin el emeği kanaviçeleri kullanacağım :)) Senin düşündüğün yemek takımları ile de çok hoş durur:))

çok güzeller canım fiyat ve marka konusunda aydınlatırmısın :) güzel günlerde kullan inş

canım o masa örtüsü bernardo fiyatıda 185 civarıydı galiba bende o masa örtüsünü çok aradım ama bursadaki bernardo mağazalarında yok artık gelmiyormuş neden bilmiyorum sadece masa örtüsü teşhir ürünü var dediler ama ben 12kişilk takım yapmak istediğim için almadım onuda bulan olursa banada haber versin çok beğeniyorum istanbuldakilerde varsa alırım

kızlar ben bu gün fırsat kuponunu aldm bernardonun 100tl hediye çeki 49 tl ve tüm ürünlerde ve kampanyalarıyla birleşebilio, masa örtüsünün fiyatı 99 tl benmkinin ölçüsü 160x260 yani hem 8 hem 2 kişilk olabilio masasına göre peçetelerini 8 adet alıcam çok büyük bi masa düşünmüorm zaten 12li servis de açmam o kdr sandalyem de olmaz bence:)
peçetelerden 8 tane olucana göre 4lü satılıo fiyatı 39 tl, runnerı da alıp almamakta kararsızım ama alabilirm de, onunda fiyatı 35-40 arası bişi
bide hazır bu kdr kampnya ve çekm varken ist koleksiynundan fincan takımını da alıym diorm, o da 69 lira,
şimdi 2. ürüne %50 indrm oluo 99 masa örtüsüne vericem fincanlar %50den 35e gelio, etti 134
peçetelerde ilk 4lüye 39 diğerine 17,5 ödicem toplamda toplam 55de bu etti, 190 edio toplamda, ben 100tllik çekimi kullanıcam bide 90 lira ödicem yani üstüne
hepsi bu kdr umarm anlatabilmişimdir
fincn takımı bu arada bu kızlar, forumda bi çok kişide koleksiyonun tüm parçalarının alınmıs olduğunu gördüm tabiki bi tercih ve zevk meselesi ama hepsini almak bana çok güzel gelmedi belkide çok aynı aynı sevmediğimden ama türk kahvesini kesnlklle ist desenli fincnda içmek hoş olabilirr
Eki Görüntüle 303775

handiş cnm bu arada benm sorduğum torium magazasında örtü var ama runner ve peçeteleri kalmamıs başka mağazalardan istcekler bulunur die düşünüorm çünkü daha önce akbatı mağazasında da görmüştm, umarm sende bulabilirsn cnm, fiyatını başka bişiyle karıştırmadn dimi, belki set olarak sormussundr sen ondan pahalı gelmiştir

canım bernardo hediye çekini hangi siteden aldın? Masa örtüsü gayet güzel ve çok karlı bir alışveriş olacak :)

canım bernardo hediye çekini hangi siteden aldın? Masa örtüsü gayet güzel ve çok karlı bir alışveriş olacak :)

şehir fırsatı gruponu cnm valla bende öle düşündm
eğer imkanın varsa alabilirsn sende çünkü 2 ay kullanım süresi var, ama bi daha bu kdr indrm yapmaz bernardo bi süre ya da 2.ye %50yi kaldırabilirler 2 aya kdr, o yüzden smdiden harcıym diorm

Masa örtüsü olayına ben de odaklandım bir süredir. Araştırmaktayım. Seninki bernardo sanırım canım. Emin değilim ama oradakilere benzettim. En çok bernardodaki modelleri beğendim şu ana kadar...
evt cnm bu bernardonun masa örtüsü uzun zmandr satışında var ama şu an her mağazasında kalmamıs sansıma benm çalıştığım avmde var ama peçeteleri yokmus onuda başka mağzadan getirticekler, beğenmene sevndm tifosicm, senin çeyizlerinde takipçisiym bu arada:))
saol cnm benm, eminm senin takımda çok hoş olucak el emeği var sonuçta:) güle güle kullan sende

çok güzeller canım fiyat ve marka konusunda aydınlatırmısın :) güzel günlerde kullan inş
cnm uzun uzun yazdm yine bu topikte parçalarn fiyatını istersen bak ordan ben indrmlrle fırsatları birleştirdiğimden neredeyse yarı fiyatına almıs olucam:)

güzel canım o takımlarla çok hoş durur kadehlerin de siyah ayaklıymış tamamlar birbirini.

saol cnm bende öle düşündm zaten ne zamn masa örtüsü modellerine baksam hep siyahlra gidio elim, en çok içime sinen de bu olmustu:)

Çok begendimmmm bende masa örtümü almadım henüzz... Hem benim yemek takımlarımlada çok şık durur bu takım Nerdenn kaçaa alcann canım??

Çok begendimmmm bende masa örtümü almadım henüzz... Hem benim yemek takımlarımlada çok şık durur bu takım Nerdenn kaçaa alcann canım??

bernardo da satılıo cnm, masa örtüsü 100tl, peçeeler 4lü 40 tl, runner 35 tl,
2.ye %50 indrm kampanyasıyla birleştirip şehir fırsatı çekimle alıcam ben 130a fln gelicek takım toplamda

Merhaba nill.

Öncelikle örtü de takım da çok çok güzel harika düşünmüşsün. Fiyatı da uygunmuş o kuponlar çok işe yarıo biliorum :))) Birde ÇEyiz olayında senden yardım isteyebilirim çünkü aynı bölgedeiz.

bence çok şık olur tatlım kaçırma..bu arada hediye çekini bilgilendirdiğin için teşekkürler çok işime yarayacak

Canım ben çiçek kabartmalı modeli çok beğeniyorum sence nasıl uyumlu olmaz mı? Hatta illaki siyah değil ekru rengi de olabilir gibi geliyor bana :)) Ama siyahı da çok hoş bu modelin bilemedim.

bunlarda çok hoş cnm ama çiçekleri kopmasn sonra( zaten makinaya atılmıomus taşlılarda bu çiçeklilerde, girişe masa kurmuslardı bu çiçeklilerden ama sadece runnerından krem olan harika görünüodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…