Çeyiz için internet siteleri

ben alışveriş yapmadım ama eminönüne alışveriş yapmay gidince kendi yerlerine ugradım. aslında eminönünde asıl magaza nettende satıyorlar. netten bakıp magazaya gidince netteki fiyata veriyorlar...

bunu öğrendiğimde iyi oldu gidip birde oraya bakmak lazım sağol canım

paşabahçe için www.birevbirmutfak.com da ürün çeşitliliği çok iyi, tavsiye ederim, kampanya değil yanılmıyorsam hemen gönderim yapılıyor.
geçen hafta seramik tava aldım, çok güzel paketlenmiş olarak elime ulaştı.

Son düzenleme:
Bende markafoniden bayağ alışveriş yaptım çok sorun yaşamadım hızlı gönderdiler iyi paket yapmışlardı. Ayrıca trendyol ve gittigidiyorda alışveriş yaptığım siteler arasında en son www.sanalpazar.com sitesini keşfettim Jumbo çatal bıçak setimi orada satış yapan bir toptancıdan aldım. Piyasanın çok altında bir fiyata geldi.

Bu kadar uygun olmasının sebebini sorduğumda internet mağazalarının genel giderleri çok düşüktür. Cadde mağazaları ve alışveriş merkezleri yüksek kira giderine sahip olduğu için çok iskonto yapamazlar o sebeple internet mağazaları daha yüksek iskonto yapabilmektedirler demişti çok mantıklı bulmuştum.

Son düzenleme:
kızlar benimde alışveriş yaptığım siteler;

MARKAFONİ:gönderim 10-15 gün arası paketleme normal seviyede..
TRENDYOLda aynı marafoni ayarında
EVMANYA:3 aralıkta sipariş verdim hala gelmedi..
DAY BUY DAY:süper bi site hızlı ve paketleme başarılı..

kızlar incik cincik mutfak eşyalarını alabilceğimiz bi site bulsak ne güzel olur

paşabahçe için paşabahçenin kendi sitesini de öneririm :) Cabare linkini tıklayın, toplu alımlarda müthiş indirimli camlar var. ayrıca aksesuarlar da çok cici

Bende ev için hemen hemen her alışverişimi internetten yapıyorum, artık çok güvenilir oldu ama hepsi değil tabiki...

markafoni.com: teslimatları biraz uzun sürüyor, sabırsızlıkla beklemek zor geliyor bazen.

morhipo.com: hızlı ve güvenilir, iade işlemlerinde başarılı.

dekoryon.com: 2 günde elimdeydi ve birden fazla olmasına rağmen yanlışsız geldi üstelik hediyeleri çok sevindirdi..

nevresimdunyası.com: geç teslimat ama yanlışsız.

şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe tecrübelerimi sizlerle paylaşcam:)))

Markafonide kırılacak birşey almayın derim kırık gelme olasılığı çok yüksek ordan yaptığım diğer alışverişlerden memnun kaldım.

Birde Keremikadan bir takım beğendim kırılacak eşya olduğundan tereddütte kaldım burda bir iki arkadaş memnun sanırım gözümü karartıp deniycem :)

arkadaşlar,
internet üzerinden yapılan alışverişlerde beğenmediğiniz zaman iade etmek gibi bir hakkınız var. 7 günlük bir dilim bu.

ben
markafoni
trendyol
limango
vipdükkan
daybuyday
1v1y
evmanya
evim.net
bonvagon
altıncıcadde
madalion
bingomingo

gibi bütün sitelerden tek tek alışveriş yaptım. hepsinde iade etme gibi bir hakkınız var yani gönül rahatlığıyla internet üzerinden alışveriş yapınız. çünkü piyasanın çok çok altında alışveriş yapıyorsunuz. tek dikkat etmeniz gereken sitenin orjinal ürün satıp satmadığı.

en son olarak altıncıcaddeden yılbaşı için tabak ve bardak takımları aldım. kırık çıktı. bildirdim yenisiyle anında değiştirdiler..

benim alırken tek kırılan ve değiştirmeyen, başından savan site PERA BULVARI oldu. kesinlikle alışveriş yapmayın en azından kırılacak şeyler almayın

MARKOFONİDEN kahvaltılık sipariş etmiştim paramparça geldi cok üzüldüm =(( sanırım birdaha internetten alısveriş yapmam ..

MARKOFONİDEN kahvaltılık sipariş etmiştim paramparça geldi cok üzüldüm =(( sanırım birdaha internetten alısveriş yapmam ..

canım bir çok site bu konuda dikkatli ama markafoni çok kötü ben oradan ürün alırken kırılacak bir şey almamaya dikkat ediyorum çünkü benimde bir çok ürünüm kırık geldi sende birdahakine öyle yaparsın

Canım benim de kırık geldi çok üzülmüştüm hala daha paramı iade etmediler. Ama yine de devam ediyorum almaya internetten.Bi nevi mecburum gibi birşey burda çoğu şey olmayınca. Ama kırılacakları ne kadar olursa olsun yerinden almaya çalışacağım artık ben de.

BENDE markafoniden kahvaltı takımı almıştım kenarı kırık geldii kırılacak tip ürünler almıyorum markafoni den başka sıkıntım olmadıı

Kızlar bugün trendyoldan Vita Verde seramik tencerem geldi. sahan hediyeli idi ama sahanı gelmemiiiiş çok sinirlendim trendyolu aradım ve müşteri hizmetleri hediyeli diye geçmiyor o dedi şok oldum siz haklısınız biz bi araştırıp size tekrar dönelim dedi bakalım gün sonuna kadar bekliycem. gelmeyecek derlerse geri vericem vallaaaa

markafoniden demlik ve 3 adet kapaklı fırın kabı sipariş etmiştim.çok güzel ve sağlam geldi ama fırın kaplarım çooook küçüktü göründüğünden (ben de tencerelerin kapların cm lerinden anlamıyorum aslında ondan sanırım ) bence kargo şirketi çalışanlarıyla da alakalı kırılma durumu ... çünkü anneme dedim evde olamayabilirm geldğinde içine bak öyle al diye .annem de bekletince adam abla biz üstüne kırılacak yazıyoruz dikakt ediyoruz demiş...

Trendyolla her defasında tartışıyordum, şimdi bir de markafoni çıktı. İkidir siparişlerimi tedarik edemiyoruz zart zurt diye iptal ediyor. Aşkla severek beğenerek aldığım şeyler elime geçmiyor. Deliriyorum. Kitchen World kampanyasından bişiler almıştım. Hala kargolanmamış. İptal edilmesinden korkuyorum. Bir daha internetten özellikle markafoni ve trendyoldan bir şey almayacağım!!!.

kesinlikle aynı fikirdeyim! markafoni de trendyol da bana aynı şeyleri yaptı....
şu çeyiz işi bitsin, kıyafet gibi şeyleri bizim okuldaki arkadaşlar gibi sadece 1v1y ve morhipodan almayı düşünüyorum.

kesinlikle aynı fikirdeyim! markafoni de trendyol da bana aynı şeyleri yaptı....
şu çeyiz işi bitsin, kıyafet gibi şeyleri bizim okuldaki arkadaşlar gibi sadece 1v1y ve morhipodan almayı düşünüyorum.

1v1y de de sorun yaşamıştım ben :) inan ne kadar popüler ve büyük siteler olurlarsa o kadar çuvallıyorlar. :)
morhipo cok iyi gercekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…