- 22 Temmuz 2012
- 142
- 14
- 318
ben alışveriş yapmadım ama eminönüne alışveriş yapmay gidince kendi yerlerine ugradım. aslında eminönünde asıl magaza nettende satıyorlar. netten bakıp magazaya gidince netteki fiyata veriyorlar...
paşabahçe için Birevbirmutfak.com | Mutfağınızı Güzelleştirin da ürün çeşitliliği çok iyi, tavsiye ederim, kampanya değil yanılmıyorsam hemen gönderim yapılıyor.
geçen hafta seramik tava aldım, çok güzel paketlenmiş olarak elime ulaştı.
arkadaşlar,
internet üzerinden yapılan alışverişlerde beğenmediğiniz zaman iade etmek gibi bir hakkınız var. 7 günlük bir dilim bu.
ben
markafoni
trendyol
limango
vipdükkan
daybuyday
1v1y
evmanya
evim.net
bonvagon
altıncıcadde
madalion
bingomingo
gibi bütün sitelerden tek tek alışveriş yaptım. hepsinde iade etme gibi bir hakkınız var yani gönül rahatlığıyla internet üzerinden alışveriş yapınız. çünkü piyasanın çok çok altında alışveriş yapıyorsunuz. tek dikkat etmeniz gereken sitenin orjinal ürün satıp satmadığı.
en son olarak altıncıcaddeden yılbaşı için tabak ve bardak takımları aldım. kırık çıktı. bildirdim yenisiyle anında değiştirdiler..
MARKOFONİDEN kahvaltılık sipariş etmiştim paramparça geldi cok üzüldüm =(( sanırım birdaha internetten alısveriş yapmam ..
MARKOFONİDEN kahvaltılık sipariş etmiştim paramparça geldi cok üzüldüm =(( sanırım birdaha internetten alısveriş yapmam ..
Trendyolla her defasında tartışıyordum, şimdi bir de markafoni çıktı. İkidir siparişlerimi tedarik edemiyoruz zart zurt diye iptal ediyor. Aşkla severek beğenerek aldığım şeyler elime geçmiyor. Deliriyorum. Kitchen World kampanyasından bişiler almıştım. Hala kargolanmamış. İptal edilmesinden korkuyorum. Bir daha internetten özellikle markafoni ve trendyoldan bir şey almayacağım!!!.
kesinlikle aynı fikirdeyim! markafoni de trendyol da bana aynı şeyleri yaptı....
şu çeyiz işi bitsin, kıyafet gibi şeyleri bizim okuldaki arkadaşlar gibi sadece 1v1y ve morhipodan almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?