Çeyiz için internet siteleri

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Arkadaşlar burada internet üzerinden alışveriş yapan çok fazla kişi var
Güvenli, sağlam olan adresler burada paylaşılsa
Çünkü farklı konu başlıklarının içerisinde insanlar nereden alışveriş yapabilirim?
Hangi siteler güvenli diye soruyorlar.

Örneğin;
Şu siteden tekstil ürünü/züccaciye ürünü aldım
Paketleme güzeldi/ürünler kırılarak geldi
Bu kadar zaman içerisinde teslim edildi
Kapıda ödeme seçeneği var
gibi detaylı bilgi vererek herkese yardımcı olabilirsiniz.

Hem de çeyiz sayfalarında başka konu başlıklarında sorup
arada kaynamaz.

ilk yorum benden olsun ben vip dükkandan yumurtalık aldım 10 günde geldi ve kırıkları defoları vardı ama uğraşmamak için geri göndermedim markafoniden kalpli çay takımı aldım oda 10 gün sonra geldi bardaklar sağlamdı ama defosu vardı birinde hatalıydı yani ama ben bunu çok sonra farkettim. güvenim kalmamıştı açıkçası hiçbi siteye en son dayanamadım hediye çekim vardı demlik aldım oda 1 haftada beklıde daha az bı surede geldi. o kusursuz geçti elime inş. öyledir diyim kullanmadım çeyiz olduğu için... ama bu şans işi gerçekten bazen kusursuz geliyo bazen sapasağlam.ama netten alırkende bunu bilerek alırsalar fazla üzülmezler umarım yardımcı olmuşumdur ....

Çok yararlı bir başlık olmuş bende şu sitelerden alıyorum ;

-Markafoni : Güzel ama bu ara özensiz paketlemeye başladılar, forumda da okuyanlar olmuştur, kırık gelen ürünler olabiliyor, ben kahvaltı takımı yapmıştım kendime tabakların aralarına hiç bir şey koymadan paketlemişler, kırık geldi 2 tabak, takım bozulmuş oldu allahtan sonradan takımın parçalarını buldum.

-Limango : Güzel paketliyor, ama biraz geç gönderiyor.

-Daybuyday : Gayet memnun kaldığım bir site..

-Morhipo : Şu ana kadar 2 ürün aldım, çoook hızlı geldi ürünler memnunum.

-Evimister : Bir ara kuponları satıldı, baya şey aldım oradan sorunlar yaşadım ama ürünleri ucuza mal etmiştim, artık site kapatıldı.

-Westwing : bu siteden de pasta takımı almıştım çok güzel paketlemişlerdi, tek bir parça bile kırık gelmedi, bu sitede kapatıldı ,pera bulvarı ile birleşti diye hatırlıyorum.

-Altıncıcadde : ara ara güzel indirimler yapıyor, oradan da baharat takımı falan almıştım, memnunum.

Bunun dışında kk da methini duyup daha alışveriş yapmadığım siteler maureravm, ceyizevi, kamupanya, evtekstilibul, kamupanya, firsatmagazasi (bu sitede kapandı), mudo, englishhome, pera bulvarı, evim.net (çok uzun sürede yolluyor diyorlar), evmanya (pahalı bence), dekorasyon.com...

Son düzenleme:
Nevresimevi: Nevresim siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı, kendi paketi olduğu için sanırım kutuya konulmamıştı poşete sarıp göndermişlerdi ama genede 1 günde elime ulaşması çok memnun etti beni.

1V1Y: Kıyafet siparişi verdim 7 gün sonra (kampanya bitiminde) kargoya teslim edildi ertesi gün elime ulaştı.

Altıncıcadde: Havlu siparişi verdim, 15 gün kampanya bitimini bekledim, kargoya teslim edilmesi gereken son günde ürünlerin tedarik edilemediği konusunda mail gönderdiler farklı model ürünlerden seçmemi istediler. Anlayışla karşılayıp belirledikleri diğer ürünlerden seçip aynı gün mail göndermemeve arada geçen süre boyunca aramama rağmen 10 gün hiç bir ses çıkmadı. Yani toplamda 25 gün sonra siparişimi elime ulaşmadığı için iptal ettim.

Markafoni: Yastık ve tava aldım. Kargoya verilme tarihinde 12 günde kargoya verildi. 14. gün elime ulaştı.

bugüne kadar sorunlu olarak elime ulaştıran tek site gitti gidiyor oldu. orda da biliyorsunuz ki satıcıya göre değişiyor. satıcının ambalajlaması çok kötüydü, kırık dökük geldi o yüzden. ordan alırken verilen puanlamalara ve yorumlara dikkat edin derim.

En memnun kaldığım toptancı siteler ergunpasabahce.com ve Büroteknik oldu bu arada...

Madame Coco : Siparişim hemen geldi fakat kargo açıp kontrol edene kadar beklemediğini söyledi.Gerçi ben yorgan almıştım sorun olmadı.
Trendyol: İyi paketlenmişti, tam söylenen zamanda da geldi.
English Home: Benim seçtiğim önlüğün iki modeli vardı. Tercih etmediğimi yollamışlar ama sorun etmedim.O da zamanında geldi.
Markafoni: Bekliyorum baharat takımının gelmesini. Umarım kırılmadan sağ salim ulaşır.

Ben de önyargılıydım internetten alışveriş yapmaya. Zaten indirim kuponları, kampanya haricinde ilgilenmiyorum ama bulunduğum ilde istediklerimi bulmam çok zor olduğundan ya da tek seçenek olduğundan internet cazip geliyor. Sanırım alıştım:)

Homebravo'dan alışveriş yapanlar memnun mu acaba?

canım homebravodan çok memnunun cezve çaydanlık ve sos tenceresi aldım oradan hemen ertesi gün elime ulaştılar

İkizbalık çok güzel bi konu açmışsın

Ben trendyol, markafoni, vipdükkan ve evimisterden alışveriş yapıyorum genellikle. Aralarında en geç yollayan evim ister oluyor, farklı kampanyalar tek kargoyla uygulaması hele çok fena çünkü her marka kategorisinden aldıkların farklı günler geliyor :)) ama çeşit bol ve fiyatları uygun her gün bissürü yeni dükkan açıyor o yüzden seviyorum evimneti yine de :)

Bi de geçenlerde rastgele bi siteyle karşılaştım hayalimdekihersey.com diye, farklı günlerde bi arkadaşıma bi kendime arzum su ısıtıcı ve arzum soprano robot aldım piyasa fiyatının baya altında ve sipariş verdiğim günün ertesi günü teslim oluyo çok memnunum. Mesela örnek vereyim arzum soprano robot arzumun kendi sitesinde 180 lira ben kargoyla birlikte dediğim siteden 120 liraya aldım Arzum AR332 su ısıtıcısı kendi sitesinde 70 lira ben kargo dahil 50'ye aldım

Elektrikli dikey süpürgemi, blender setimi ve birkaç şeyi daha sanalreyonum'dan aldım. Fiyatları piyasanın gerçekten çok altında ancak gönderim süreleri epey uzun. 10 günde falan ancak ulaştı ürünler elime. Ama sorunsuz ulaştılar hepsi, haklarını yemek istemem. Eğer sabırlıysanız bekleme konusunda sanalreyonum gerçekten iyi bir seçenek.

Bir diğeri de alışverişyap.com. Ben üç-dört defa alışveriş yaptım ve hepsi neredeyse sipariş verdiğimin ertesi günü kargolandı. Çok memnun kaldım bu siteden.

Ergunpasabahce.com adlı siteyi de burada duymuştum ve alışveriş yapmıştım. Sipariş verdiğim gün hemen telefonla arayıp ilgilendiler ve o gün içinde kargolandı, ertesi gün elimdeydi ürün. Çok ilgili bir müşteri hizmetleri var arkadaşlar.

Trendyol ve Morhipo gerçekten en iyisi. Hem müşteri hizmetleri hem de teslimat konusunda çok iyiler. Sorunsuz alışverişlerim oldu.

Markafoni'den de alışverş çok yaptım ama genelde tekstil ürünü alırım. Kırılacak eşya almamaya gayret gösteriyorum çünkü bu konuda sıkıntılı bir site.

Gittigidiyor.com ve hepsiburada.com dan da birçok alışveriş yaptım. Satıcının puanı ve hakkında yapılan yorumları göz önüne alarak alışveriş yapıldığında sıkıntısız bir alışveriş yapmış olursunuz. Benim ürünlerim siparişimden neredeyse 3 gün sonra hepsi kargolandı.

Benden bu kadar kızlar, yoruldum

Engilish Home: Eldiven yerine önlük göndermişti. 3 günde gelmişti.

Markafoni: Kahve fincanları defolu geldi. 2 günde geldi. - Lila kurulama bezi seçmiştim. Pembe gönderdi. Oda 2 günde falan geldi. Hızlı ama paketleme berbat. Para iadesini hemen yapıyorlar.

Evim.net: Çatal, runner, ikili kupa aldım. 15 günde falan geldi. Paketlemesi harikaydı. Sarıp sarmalamışlardı resmen. Geç de gelse düzgün geliyor. O nedenşe tavsiye ederim.

maurer avm yi burda duydum aldım hemen geldi sorunsuz ve uygun fiyata nevresim pike vs ürünler mevcut

hepsiburdadan alışveriş yaptım sorun yaşamadım özellikle elektronik için güvendiğim bir yer,üye olduktan sonra kişiye özel gelen fırsatları iyi oluyor

ergünpaşabahçe.com seramik tencere takımı aldım yozgattan elime 2 günde ve harika paketlenmiş şekilde ulaştı..her konuda çok ilgililer çok memnun kaldım..

trendyol.com iki tane nevresim takımı aldım çok uzun süre geçmeden geldi ama birini pembe birini turkuaz almıştım ikisini de pembe yollamışlar çok sinirlenmiştim...

altıncıcadde.com kahvaltı takımı ve demlik kahve seti aldım.. kampanyanın bitmesini bekledim toplam 20 günde falan elime geçti ama harika paketlenmişti tek bi kırık ve defo yoktu sadece geç gönderdi..

gittigidiyor.com günlük yemek takımı aldım satıcı çok ilgilendi elinde kalmamış gözüken bi takımı çok beğendim hiç mi yok diye aradım kendilerini çünkü sitede tükendi yazıyordu.. ellerinde 1 tane mağazada olduğunu söyledi 2 gün sonra elimdeydi sapasağlam ve çok iyi paketlenmiş şekilde...

şimdiye kadar genel olarak sorun yaşamadım ama trendyoln yanlış renk nevresim yollaması sinirlerimi bozdu... evim.net sürekli bakıyorum güzel şeyler oluyor ama henüz hiçbirşey almadım şimdilik benden bu kadarr

evim.netten ben de kahvaltı için parçalar söyledim, umarım sağ salim defosuz gelirler :)

bnmde açmayı düşündüğüm bi konuydu teşekkür ederim :) bnde netten alışverişe karşı biraz önyargılıyım ama burdan baya deneyimli kızlar olunca almak istiyorum artık,tecrübelerini yazan arkadaşlarada teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ben de arkadaşların bahsettiği çoğu siteden alışveriş yaptım. Hatta hemen hemen herşeyimi vakit sıkıntısı nedeni ile internetten alıyorum, kıyafet bile... Siteler ile ilgili tek tek fikirlerim ise:

Morhipo: Bence bu işi çok iyi oturtmuşlar. Paketlemeleri harika. Ben 24 tane paşabahçe kadehi almıştım ve devasa bir koli idi siparişim. Ama o kadar güzel paketlemişler ki kırılan var mı diye bakmadım bile. Her bir kutuyu tek tek sarmışlar. Ayrıca kargoları da çok hızlı, 2 günde elimdeydi ürünler :)

Özdilek: Kesinlikle tavsiye edeceğim bir başka site. Onlar da kargoyu 2 günde yolladılar ve genellikle de kargo ücreti yok.

Maurer: 30 TL üzeri bedava kargosu var ve ürünleri sorunsuz olarak 2-3 günde ulaştırıyorlar.

Markafoni: Ben de bazı mutfak malzemelerimi Markafoni'den aldım ama benim şansıma mı bilmem, hiç kırık ürün yoktu. Yalnız kampanya bitiş zamanı beklenildiğinden 10-15 gün sürüyor ürünün ulaşması.

Trendyol: Markafoni ile aynı şeyleri söyleyebilirim. Kampanya bitişlerini beklemek lazım, 10-15 günü buluyor yine.

Evim.net: Bardak takımı almıştım. Kargom sorunsuz geldi, kırık vs yoktu ama 20 gün sürdü ürünlerimin gelmesi.

Linens: 3 gün önce havlu aldım. Dün geldi kargom.

English home: Aldıklarım 3 günde, sorunsuz geldi.

Nevresim dünyası: Nevresim takımı almıştım, ancak geldiğinde beklediğim kadar kaliteli değillerdi. Kargosu hızlı, müşteri hizmetleri iyi.

Dekoryon.com: 2-3 gün önce sipariş verdim, henüz kargolanmadı ama araya haftasonu girdiğinden olabilir.

Gittigidiyor, Sahibinden, Hepsiburada : Bu sitelerden de yıllardır alışveriş yapıyorum. Gittigidiyorda satıcının puanı ve yorumları önemli, eğer iyi bir ortalaması varsa tercih edilmeli. hepsiburada.com ise kargoda biraz sıkıntılı. Eskiden çok daha iyi çalışırlardı ancak son 1 yıldır bütün siparişlerimde sorun yaşadım, ürünün tedarik edilememesi nedeniyle.

Sanalreyonum: Bütün bu sitelerin içinde önermeyeceğim tek site. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Herşeyi diğer sitelere göre daha ucuza satıyorlar ama yollamıyorlar. En son verdiğim siparişi 30 günde hala yollamadıkları, mail ve telefonlarıma cevap vermedikleri için bankama iptal ettirdim. Bu siteye dikkat!!

Son olarak internetten alışverişi tavsiye ederim, genellikle daha ucuz oluyor. İyi alışverişler

Hepsiburada.com'dan sipariş ettiğim ürün yanlış geldi. siteye müşteri hizmetlerine mesaj attım yanıt gelmedi. telefonla aradım açan olmadı. çok sinirliyim çokkk

morhipo: süperrrr paketleme herşeyiyle süper

markafoni: buaralar paketleme sıkıntılı tabagım kırık geldi

trendyol: sorunsuz

nevresim dünyası: geç kargo ve yanlış ürün gönderildi

hepsi burada : gayet iyi

sevimli evim: rezaaleeettttt paketlemeyi görmeliydiniz kızlar emsan tepsi çay tabagı aldım güya köpüğün içine koymuşlar köpük un gibiii vee herhangi bi kutuya koyulmadan sadece poşetlenmiş çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…