• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz için internet siteleri

Markafoni den aldığım baharat seti kırık geldi:( çok üzüldüm ya....iğrenç paketleme sanki pazardan mal almışım gibi bi koliye koymuşlar getirmişler.Yanlız ben bir şey imzalamadım kargocu aldı götürdü bir daha almayın biz iade edeceğiz dedi. Adam çok bıkmış gibi duruyordu bu durumdan.

Markafoni den aldığım baharat seti kırık geldi:( çok üzüldüm ya....iğrenç paketleme sanki pazardan mal almışım gibi bi koliye koymuşlar getirmişler.Yanlız ben bir şey imzalamadım kargocu aldı götürdü bir daha almayın biz iade edeceğiz dedi. Adam çok bıkmış gibi duruyordu bu durumdan.

ay canim cidden mi yaa bende markafoniden baharat takımı sipariş ettim kırık gelirmi ki püffff :47::47::47: ee canm bide bizde kargocu imzalattıktan sonra siparişi teslim ediyor bu durumda ben iade edemem mi kırık ürünü ? :26::26:

Evet ya kaç gündür yolunu gözlüyorum bi geldi kargocunun önünde açtım hevesle açınca kutuda hiç koruyucu önlem alınmadığını gördüm :47: :47:Hepsini açmadım bile ilk kutuda kırık çıktı tuz buz olmuştu resmen porselen:( Adam kimliğimi aldı ama bir şey imzalatmadı kırık çıktığı için mi bilmiyorum. Ben de markafoniye durumu bildirdim. Ama çok sinir oldum aslında kırık geliyor diyen bir çok kişi var. Bir de bana mail geliyor indirim kuponun var diye ama ikidir ne hikmetse o kuponu kullanamıyorum .Kaç kere mail attım aynı şeyleri yazıp yazıp yolluyorlar. Artık güvenim kalmadı bu siteye halbuki en çok da oradan alışveriş yaparım diyordum. İnşallah seninkiler sağlam gelir canım...

Son düzenleme:
Şimdiye kadar en çok markafoni'den alışveriş yaptım. Onun dışında limango, vipdukkan, englishhome, evmanya, morhipodan alışveriş yapmıştım. Çok fazla kırılacak eşya almamıştım ama şimdiye kadar hiçbir ürünüm yanlış, kırık vs gelmedi. Sadece markafoni çok geç kargoyu gönderiyor. Ama oje istediğimde bile çılgınlar gibi sarıp sarmalayıp göndermişlerdi çok etkilenmiştim. Bu aralar da ergunpasabahce'yi kk sayesinde öğrendim ordan bişeyler sipariş edeceğim sanırım..

kızlar porselen sepeti ve keremikayı ısrarla öneririm böyle bir paketleme sistemi yok çok süper öyle bir sarıp sarmalamışlarki şaşırdım aç aç bitmedii :)

Markafoni'den aldıkları kırılan çok arkadaş olmuş, benim siparişlerim hep sağlam geldi. Ama şunu söyleyeyim ki kargocuların da özensiz davranışlarının kırılma konusunda büyük etkisi var bence. Benim Markafoni'den siparişimi getiren kargo görevlisi elindeki kutuya havada taklalar attırıyordu. Adam bildiğiniz oyun oynuyordu. Çok şanslıymış ki hiçbiri kırılmamıştı yoksa çok başı ağrıyacaktı. Bence kargo sistemlerini beğenmediğiniz ya da kırık ürün gönderen firmalara mail atarsanız daha ilgili oluyorlar :))

evim.netten aldığım kahvaltı seti sapasağlam geldi

bunu duyduğuma sevindim benim aldığım pasta fanusum falanda inş sağlam gelir

bu arada altıncıcaddeden aldığım ütü masam ve saatim on numara geldi dış yüzeyini 4 kat sarmışlar kutunun içindeydi ütü zaten kutunun içinde tekrar çıtçıtlı naylonlara sarmışlar birde kendi ambalajı açarken çok zorlandık ürün dediğin böyle gönderilir:54:

Bonubon dan aldığımız süpürge tahminimden daha önce ve sorunsuz geldi garanti belgesi, faturası her şeyi içindeydi. Site hakkında okuduğumuz yorumlardan sonra baya gözüm korkmuştu, ama sağlam gelmesine o kadar sevindim ki :))) Hemde fiyatı gerçekten çok uygundu :) duygucum beni de işin içine katıp almamı sağladığın için teşekkürler :) Senle çeyiz kurmak benim için büyük şans :16:

Eki Görüntüle 582137

Annem çeyizim için bana indirimplus diye bir siteden Schrader diye bir markanın elektrikli semaverini almış, görünce duygulandım, güzel ürün başka çeyizlik uygun şeyler de var :)) birde yanında 1 tl'lik tavla almış o da fena değildi yani :))

arkadaşlar aranızda homebravo dan alışveriş yapan var mı korkmazın kendı mağazasında begendıgım 450 tl lık tencere seti burda 300 tl. bilgi sahibi olanlar yorum lütfen.. :16:

kızlarr onlineevim diye bi site var nevresim takımları fiyatları çok uygun geldi ama ilk defa rastladım o siteye bilen güvenen varmıdır:32:

birde şehrikeyif diye bir site var bazı ürünlerde fiyatlar çok uygun geldı korkmazın philipsin ürünleri falan. burdan alışveriş yapan var mı?

arkadaşlar aranızda homebravo dan alışveriş yapan var mı korkmazın kendı mağazasında begendıgım 450 tl lık tencere seti burda 300 tl. bilgi sahibi olanlar yorum lütfen.. :16:

ben alışveriş yapmadım ama eminönüne alışveriş yapmay gidince kendi yerlerine ugradım. aslında eminönünde asıl magaza nettende satıyorlar. netten bakıp magazaya gidince netteki fiyata veriyorlar...

Back
X