• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz için iç çamaşır

Aa cıddımısın canm gıdıyomu kalmıyomu ınanamıyorm ama bn cok umut bağlamıştım vakumaa 😀😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef öyle canım sürekle havasını almak gerekiyor birde öyle reklamlardaki gibi dümdüz olmuyor

Benim de 8-9 tana sütyen kilot takımım, 15 tane falan da tek kilot,tangam var.

4-5 tane şortlu askılı pijama takımım.
1 kaprili pijama takımım var.

2-3 tane geceliğim var.

2 tane taytım var.

Evde günlük giymelik mini eteklerim elbiselerim var.

Ama hiç uzun ya da kışlık bir şeyim yok :):)

Sanki hep evde çıplak gezip kocamla fingirdeşcem gibi alışveriş yapmışım.

Bir sürü çorabım da var.

Annemin evinden koca evine giderken hiç iç çamaşırı çorap ya da evde giymelik günlük kıyafet götürmeyi planlamıyorum.

Diğer konuya gelirsek benim havlum çokmuş ya, hoşuma gideni almışım. Hiç farkında olmadan. Kayınvalidemler onları şimdilik dolaba yerleştirdi de görünsün diye, düğünden sonra hepsini hurçlayıp bazanın altına kaldıracağım. Bütün fazla olan yastıklar, yorganlar hepsi bazanın altında.

Zaten iki kişiyiz. Çok eşyamız yok. Giysi dolabını sadece giysilere adadık :):)

Benim de 8-9 tana sütyen kilot takımım, 15 tane falan da tek kilot,tangam var.

4-5 tane şortlu askılı pijama takımım.
1 kaprili pijama takımım var.

2-3 tane geceliğim var.

2 tane taytım var.

Evde günlük giymelik mini eteklerim elbiselerim var.

Ama hiç uzun ya da kışlık bir şeyim yok :):)

Sanki hep evde çıplak gezip kocamla fingirdeşcem gibi alışveriş yapmışım.

Bir sürü çorabım da var.

Annemin evinden koca evine giderken hiç iç çamaşırı çorap ya da evde giymelik günlük kıyafet götürmeyi planlamıyorum.

Diğer konuya gelirsek benim havlum çokmuş ya, hoşuma gideni almışım. Hiç farkında olmadan. Kayınvalidemler onları şimdilik dolaba yerleştirdi de görünsün diye, düğünden sonra hepsini hurçlayıp bazanın altına kaldıracağım. Bütün fazla olan yastıklar, yorganlar hepsi bazanın altında.

Zaten iki kişiyiz. Çok eşyamız yok. Giysi dolabını sadece giysilere adadık :):)

Ay canm koptum gülmekten ya bnde henüz kışın hçgiyebilceğim bi takım almadm sdce kaynvalıdemn kışın aldgı polar takımı kaldırmıştm kullanmadm onun dısında hep yazlık:))))) işte bnm oyle bi şansm yk cnm resimleride paylaştım görmüşündür malesef artık bazam yok oldgnda da zaten cok dardı azıcık ince seyleri alcaktı :/ snn bi çözümün varmı cnm dar evlere

Ay canm koptum gülmekten ya bnde henüz kışın hçgiyebilceğim bi takım almadm sdce kaynvalıdemn kışın aldgı polar takımı kaldırmıştm kullanmadm onun dısında hep yazlık:))))) işte bnm oyle bi şansm yk cnm resimleride paylaştım görmüşündür malesef artık bazam yok oldgnda da zaten cok dardı azıcık ince seyleri alcaktı :/ snn bi çözümün varmı cnm dar evlere

Aklıma şöyle bir şey geliyor, koçtaşlarda falan süslü kutular var, ucuz hem de. Onlardan alıp boy boy içine koyabilirsin fazla eşyalarını. Yorgan yastık belki sığmaz ama fazla havlular yatak örtüleri nevresimler için ideal olabilir. Kutuları da odanın bir köşesine koyarsan hem nispeten güzel de durur.

Bunun gibi yani $2000012919_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma şöyle bir şey geliyor, koçtaşlarda falan süslü kutular var, ucuz hem de. Onlardan alıp boy boy içine koyabilirsin fazla eşyalarını. Yorgan yastık belki sığmaz ama fazla havlular yatak örtüleri nevresimler için ideal olabilir. Kutuları da odanın bir köşesine koyarsan hem nispeten güzel de durur.

Bunun gibi yani Eki Görüntüle 1186687

Aa evet olabılır hm desenli desenlide güzel gözükür :)))ama işte bu dfa yorganlar kalıyo

yada dedğim gibi hurca koyup odadaki dolabının üstünü kullancıkn

Evet canm oyle kullanıcam artık kaç tane hurç takımı almıştınz sz çeyizinize :) bide iç çamaşırları havluları falan hurclara konuluyo sanırım

Evet canm oyle kullanıcam artık kaç tane hurç takımı almıştınz sz çeyizinize :) bide iç çamaşırları havluları falan hurclara konuluyo sanırım

Çeyiz giderken hurçtaydı herşey evet ama eve gittiğimde banyo dolabına sığanı yerleştirdim.
Kalanı bazama koydum. orta boydu 7-8 tane vardı şuandada yatak odamda bazamın altındakiler hariç dolabımın üstnde 5 tane hurç var içlerinde dolaplara sığmayan herşey var :)

Çeyiz giderken hurçtaydı herşey evet ama eve gittiğimde banyo dolabına sığanı yerleştirdim.
Kalanı bazama koydum. orta boydu 7-8 tane vardı şuandada yatak odamda bazamın altındakiler hariç dolabımın üstnde 5 tane hurç var içlerinde dolaplara sığmayan herşey var :)

Cok ıyı yapmssn cnm valla en kullanışlısı o sanırm :) bklm bnde ozmn baya bı hurc takımı alaym bnm bde bazam da yok :)))

En güzeli baza.

Bazamın altında fazla havlularım, iki yatak örtüm. İki tek kişilik, 1 çift kişilik yorganım. 2 yastığım, 1 yatak üzerine yaptırdığım ince yün yatak ve 1 battaniye duruyor.

Back
X