Çeyiz için hangi yemek takımı ?

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Kütahya ve güralın
Karaca ile emsanın aynı marka oldugunu söylediler. İkisi de birbirinin japon malı oldugunu ve garantisinin olmadıgını söylüyor. hangisine inanacağımı şaşırdım. Sizce hangisini almalıyım. Kullanımı ve garantisi nasıl kızlar .

Kütahya Porselen derim ben

kütahya porselenın kalitesi tartışılmaz tabiiki de. annemde kütahya porselen de var hisar da var kütahyayı gündelik kullanıyoruz hisarı ayda yılda bir misafire çıkartıyoruz ( deseninden mütevellit altın yaldızlı) buna rağmen kütahya pırılpırıl parlıyor hisar daha mat ve çizikleri daha fazla. bende çeyizim için her iki takımımı da kütahya porselenden aldım.

ben geçen yıl evde bekar evimde kullanayım diye aldığım günlük yemek takımını açmıştım. 1 seneyi aşkındır kullanıyorum, markası Porland. çok kaliteli çıktı valla öneririm.

Misafir açısından şekli şemali açısından en çok bernardonun takımlarını seviyorum ama kütahyanın en kalitelisi olduğuna eminim...

Eveeet Porland benim çok sevdiğim bi markadır. Seçenekler arasında olmadığı için söylememiştim ama kesinlikle seviyorum ürünlerini. Hatta istanbulda bir avmde yeri var 5 dükkanı parsellemişler, orayı gezmeyi ve alışveriş yapmayı seviyorum.

hangi avm peki canım?

ben jumbo ve amboss aldım ama aldığınız ürünün modeline göre temizlemek size düşüyor. baskısı, işlemesi filan makinaya uygun değilse elde yıkamak gerek buna garanti verileceğini sanmam yani. mesela jumboda çelik grupları ömür boyu garanti ama porselende sadece kırılan parçayı sürekli temin edebilirsiniz demişlerdi sanırım. ama ben daha evlenemeden yemek takımı üretimden kalktı
güral ve kütahya yerli üretimdir erkek arkadaşım kütahyalı bunu bilmemem enteresan oldu şimdi :s ama orada çok ucuz, kesin yerli üretimdir yani :)

Ceyiz kampayası indiriminden yararlanmak için ya karaca ya kütahya alacağım. o yüzden jumbo, hisar, bernardoya filan bakmadım oralar pahalı cunku
Hepinize teşekkür ederim kütahya alıyım en iyisi.
Ama garantisi filan var değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…