- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
Yemek takımları çatal bıçak takımları tencere takımı küçük ev aletleri nevresim yorgan tarzı şeyler
bence yeter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek takımları çatal bıçak takımları tencere takımı küçük ev aletleri nevresim yorgan tarzı şeyler
Sadece mutfak esyasi kucuk ev aletleriyse yeter bence.tabi ceyiz paketi yapip alirsaniz daha uyguna gelir.tabi buna nevresimler pikeler havlular da dahil olsa biraz ucuza kacmak lazim
Sadece mutfak eşyası ev tekstlit nevresim ıvır zıvır çatal tabak vs yani büyük eşyalar değil
ucu ucuna yetebilir.7.500 TL sizce yeter mi ? 7.500 TL az mı ? Ya da çok mu ? Çeyiz için tavsiyeleriniz nelerdir israf yapmayı asla istemiyorum
sana tavsiyem tencere takımı almaHayır dahil değil yalnızca çeyiz kısmı
Tek tek alirsaniz cok pahali.benutfak esyalarimi oyle aldim hem guzel kaliteliydi hemde daha uygunduÇeyiz paketleri uygun mu sizce yani öyle almak daha mı doğru ? Yoksa tek tek almak mi kararsızım
Tek tek alirsaniz cok pahali.benutfak esyalarimi oyle aldim hem guzel kaliteliydi hemde daha uygundu
sana tavsiyem tencere takımı alma
kullanacagın pratik taneli tencere al boy boy
o vitrin içine konulan ıvır zıvır çay seti vs alma
sadece özel bir iki takımın olsun yeter
koca koca saten yatak örtüsü alma
çok yastıklı olanlardan
bir tane düz satenimsi örtü al yeter
ikeada falan uyguna var hem sade hem şık
Hayır dahil değil yalnızca çeyiz kısmı
Bence çok zor, her şey inanılmaz pahalandı. Ben 3 senedir çeyiz yapıyorum 12bini bulmuş ki daha beyaz eşya ve küçük ev aletleri var alinacak bu 20yi geçer. Gerçi benim çeyizim sade değil biraz abartılı. Daha sade tutsam da yine de şu günkü şartlarda 7500 zor olurdu.
Ben tencere takımı almıstım sadece ıkı boyunu kullanıyorumÇok teşekkürler gerçekten bu konuda hiç bir fikrim yok ve evlenince borç odemekle uğraşmak istemiyorum teşekkürler ben aslında koltuk takımı yatak odası takımı filan beraber takım satiliyorya onları da mı öyle alsam diyorum sizce o uygun olur mu
Tamam ikeayada bakayım ben sermeyecegim 500 tllik yatak örtüsü filan almayacagim tencere konusundada kararsız kaldım aslında iki takım belirledim bir takım yetmez diye öyle uygun olmazsa Gumusluk filan da almayacagim
Arkadasım ne aldın o kadar masallahBence çok zor, her şey inanılmaz pahalandı. Ben 3 senedir çeyiz yapıyorum 12bini bulmuş ki daha beyaz eşya ve küçük ev aletleri var alinacak bu 20yi geçer. Gerçi benim çeyizim sade değil biraz abartılı. Daha sade tutsam da yine de şu günkü şartlarda 7500 zor olurdu.