Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

Listeyi okurken yoruldum,ceyiz icinde bunlarin büyük bir bölümü vardir zaten.Evdeki Demirbaslarda zamanla alinir .

nasıl bişey yapsam karar veremedimki ama dur bende kenarına yapılan hoş bi model var onu koyayım buraya

bu nişan bohçası olayına sinir oldum ben ya gerekli gereksiz bir sürü şey alınıyor.sözlümle anlaştık ve saten gecelik takımıyla ona alınacak olan röfteşambırı almayacağız.ya hayatım boyunca o seti giymeyeceğimi biliyorum.sözlüm hiiiiiiiiiiiç giymez ne gerek var o kadar para harcamaya.valla bu hazırlıklar içinde olanlar ne yapsın etsin,büyükleri çok karıştırmasın bu işlere........

kızlar bu arada bana bide bohça örneği yollarmısınız şık bişey olsun ama 4 köşesinide yapıp ilerde masa örtüsü olarak kullanmak istiyorum

korkmaz al canım ben korkmaz aldım annemde korkmaz kullanıyordu memnunda hani bak benim aldığımda bu Link Silinmiştir.

korkmazın sitesine girersen ordan bakabilrsin teflon olarak 2 model var sadece ben siyahı sevdiğim için bunu aldım. çok teşekkür ederim

ben kendi el emeğim olsun istiyorum canım ya bide iğne oyasından falan pek hoşlanmam dedimya bohçayı ileride masa örtüsüne çevirmeyi düşünüyorum

ya nişanta takılan yüzükler üzerine koyuluyor sanırım ben çözemedim gerkli bişeymi bari gümüş tepsi ne güne duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…