Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

kızlar konu doğru yerdemi bilmiyorum ama söz ve nişan bohçasına koyabileceğim şöyle güzel ve gösterişli havlu örneklerine ihtiyacım var bir sürü buldum ama hiç birini beyenemedim yardımcı olurmusunuz bana

Bence kendin nasıl istiyosan öyle al canım onların dediklerine bakma uzun ömürlüymüş aldıklarında uzun ömürlü olur ölesiyemi kullancakmışın demode olunca değişecek elbette anne kaynana değil sen oturcaksın o evde içine nasıl sinecekse zevkine göre nasılsa öyle al alki kendi istediklerin olduqu için huzur içinde oturabilesin evinde :icecream:

koymasına koyayımda şekerim nasıl resim ekleniyor onu bilmiyorum ay kafayı yiycem bi model bulamadım bide bu çıktı başımıza

kızlar ama ben şöyle daha gözsterişli bişey arıyorum hem kendim yapmalıyım el emeği olması lazım yardım edin yaaa ağlarım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…