Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

bence illee de uymak zorunda değil zıt renkler de olabilir mesela koyu mor çok ta hoş olur ..ömür boyu mutluluklar ,eşyalarınız eskisin siz eskimeyin canım..

eğer hala kararsıssan ve aklında birden fazla seçenek varsa sana benim yaptığım çözümü sunayım

çokkomik ama inan işe yarıyor

aklında olan renklerden resim çiz duvarları koltukları rengini seç boya hangi resim hoşuna giderse o rengi kullan

çünkü sadece aklından geçirirsen bu bununla gider dersen bazen gitmiyor
en iyi sonuç görmektir görmenin yoluda resim yapmaktan geçer

hem eğlenmiş olursun çizdiğin resimlere bakıp senin için hangisi güzel işte bu benim evim dediğin hangisiyse onu yaparsın

canım bosch marka fırın kullanıyorum 3 sene oldu hala tık demedi annemin evindede 7 senedir var bir kere bile servis bize uğramadı beyaz eşya birazda şans işi gibi arçelik bulaşık makinesi çamaşır ve fırınında menun kalmadık hiç 3 senede hepsini değiştirmek zorunda kaldık.bosch memnunuz sorunsuz çalışıyor

Arkadaşlar Ben Beyaz Eşyami Arçelikten Aldim Ankastre şeklinde. çamaşir Bulaşik Set üstü Herşeyim Ordan. Artik Isim Yapti Diemi Bilmiyorum Ama Arçelikten Başka Eşya Kullanamam Gibi Geliyo Bisde Evde Kullaniyorus Senlerdir Kullaniyo Annem Bi Sorun çikmadi.

Benimde ufak tefek eksiklerim kaldı
Allah yardımcısı olsun tüm evlenenlerin stresi, listesi hepsi bi dert kafamçokkarıştı

ben bunların çoğunu istemiyorum genel olarak kullanılacaklar yeterli diğerleride zaten zaman içinde olur ..............

kızlar aralık ayında düğüm var... aralık ayında düğünü olanlar buraya cvp atsın hem düğün hazırlıklarından bahsederiz bekliyorum kızlar mutlaka a.s.a.s.a.s.

ooooo aralıga cok var gııı tatlicadiarzu
O zamana kadar bende bulursam yazarım sana naniknanik canımmmmm

ya canım listeyi oku oku bitmiyo :1shok:valla ben korkyum arkadaş :1rolleyes
allah kolaylı versin bana ve benim gibilere:1no2::1no2:

benim düğünüm 14 gün sonra... 22 ve 23 ağustosta... ama benim bir iğnem bile yok henüz... inşallah 1 hafta sonra hepsi olacak...

hiç bişey almadınız mı gercekten? benim aralıkta düğünüm ama herşey bitti sayılır...... çok zor kız çeyizi herşeyi aldık ama hemen bitivermiyor düğün hazırlığında olanlara allah kolaylık versinsenağlamasenağlamasenağlama

X