Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

Kızlar Merhaba,

Dekorasyona olan tutkumu bir de blog açarak pekiştireyim dedim. İlk yazım ise el işi ile ilgili. Çeyizlerimizin olmazsa olmazı dantellere özel yeni butik bir marka buldum blogumda sizlerle paylaştım. Eğer inceler bana görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bayanlaaar.

Linki paylaşıyorummm.

Son düzenleyen: Moderatör:

ne kadar çirkin bir kelime bu. siz iki seven insan hayatınızı birleştiriyorsunuz yahu bedavacılık da ne demek?herkes elinden geleni yapacak tabiki. hiç yakıştıramadım...

bizim gelenek göreneklerimize göre mesela yatak odası kıza aittir bir de mutfak eşyaları (elektronik de dahil) ama biz sevgilimle her şeyi ortak alıcaz. çünkü şartlar bu şekilde gerektiriyor ve bundan da hiç gocunmam. aksine çok hoşuma gider, evin en küçük eşyasında dahi sadece ikimizin emeği olacak...

konuya istinaden; çeyiz bölümünü çok sıkı bir şekilde takip ediyorum, takımlarımı aldım ama henüz evliliğimiz için net bir tarih yok malesef 2 sene sonra da olabilir, önümüzdeki ocak ayından sonra da... bu yüzden sadece para biriktiriyorum şimdilik

Son düzenleme:

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler,bu listeyle git ama paran hazır olacak eksiksiz evini kur.

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735764 Eki Görüntüle 735765 Eki Görüntüle 735766 Eki Görüntüle 735767 Eki Görüntüle 735768 Eki Görüntüle 735769 Eki Görüntüle 735770 Eki Görüntüle 735771 Eki Görüntüle 735772 Eki Görüntüle 735773 Eki Görüntüle 735774 Eki Görüntüle 735775 Eki Görüntüle 735776 Eki Görüntüle 735777 Eki Görüntüle 735778 Eki Görüntüle 735779 Eki Görüntüle 735780 Eki Görüntüle 735781

aynen katılıyorum arkadasım sana acaba durumu olmasa ne yapacak evlenmekten vazgecer herhalde cok cırkınce alıstırmamak nedır yahu

merhabalar;
çeyizim için ütü, blender seti, tost makinesi, elektrik süpürgesi alacağım ; fakat marka konusunda kararsızım yardımcı olabilir misiniz?

merhabalar;
çeyizim için ütü, blender seti, tost makinesi, elektrik süpürgesi alacağım ; fakat marka konusunda kararsızım yardımcı olabilir misiniz?

Blender setinde braun
Ütü Tefal bence ama Philipsde olabilir çok memnun kalanlar var
Tost makinesi ben Arzum düşünüyorum
Elektirik süpürgesi Philips ya da Bosch

gönlünüzce olsun inşallah

merhabalar;

ben ütü ve tost makinesini philips aldım 3 aydır kullanıyorum çok memnunummm blender setim eskiden bekarlıktan vardı, arzum, 5 senedir kullanıyorum sorun olmadı. ama blenderı şu an alsam philips, braun, tefal ya da korkmazdan birini alırdım. çok büyük bi set almayın az ve öz olsun öneririm. elektrik süpürgem eskiden vardı su filtreli rowenta. valla çekimi iyi ama sulu olduğundan ağır oluyor. bence hafif bi ürün alın beliniz ağrımasın. eşimin bekarlıktan kalan küçük sinbo makinesi bazen daha kullanışlı geliyor bana...

bütün bunlar kız çeyizimi şimdi erkek ne alıyor ceketini alıp gelcek heralde eve..

bütün bunlar kız çeyizimi şimdi erkek ne alıyor ceketini alıp gelcek heralde eve..

canım yatak odası ve mutfağın ıvır zıvırlarını be aldım. eşim de beyaz eşyaları aldı. ikimiz de memuruz. diğer geri kalan mobilyaları ortak ödüyoruz. iki düğün oldu her düğünü kendi ailelerimiz karşıladı. anlayacağın eşitlikçi yaklaştık biz...

en güzelini yapmışsınız güle güle kullanın herbişeyinizi Allah yuvanıza her daim bolluk bereket versin :) darısı biz bekleyenlerin başına artık

korkmazın natura serisindeki seramik tenceresinden çok memnunum valla yemeğin tadını bile güzelleştiriyor. pilavı güzel özellikle

ben de merak ediyordum teşekkürler. makinede mi elde mi yıkıyorsunuz acaba? makinede yıkanması sorun oluyor mu diye de düşünüyoruz da.

ben de merak ediyordum teşekkürler. makinede mi elde mi yıkıyorsunuz acaba? makinede yıkanması sorun oluyor mu diye de düşünüyoruz da.

Ben elde yıkıyorum canım riske atmadım. Monetadan da minik Bi tava aldım onu da elde yıkıyorum. Aralarında büyük bir fark yok kalite olarak. Vita verde markasının da termoflon tenceresinden aldım ne iyi ne kötü diyebilirim

çok teşekkürler, elde yıkamayı göze alıp almak gerekiyor diyelim. gerçi teflondan kolay temizlendiği ve sağlıklı olduğu düşünüldüğünde buna değer sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…