çok teşekkürler, elde yıkamayı göze alıp almak gerekiyor diyelim. gerçi teflondan kolay temizlendiği ve sağlıklı olduğu düşünüldüğünde buna değer sanırım.
Kız çalışmıyorsa evet erkek daha fazla yükümlü hale geliyor. Ama biz ikimiz de öğretmeniz, ev eşyamızı, gelinlik-damatlık ve balayımızı kendimiz karşılıyoruz. Bilezik, düğün masrafları da her iki aileden de karşılanacak. Bana göre emek ya da para, sadece erkek ya da sadece kadına düşmemeli.... Ki erkek masrafları karşılasa bile sırtına tüm yükü alıp yaptıklarını başa da kakabilir...Önemli olan niyettir diyorum... Şahsen etrafımda ev isterim araba isterim diyen kadınlar var,ki bazıları bi de kendi çalışıp parasını kazanıyor, adamı gerçekten sevmiyor gibi geliyor...
Bu Ne Yaa Bunlari Almaya Kalksak Düğünü 5 Yil Ertelememiz Lazim.
saçmalamış yaa
Beyaz şarap bardakları
Şampanya bardakları
Kokteyl bardakları
Bira bardakları
Viski bardakları
Rakı bardakları
Likör bardakları
Konyak bardakları vs. nolcak bunlar ve ufak tefek şeylerede takılmayın evlendikten sonrada oluyo onlar çeyizde gözkmesi gerekenle yemek takımı kahvaltı takımı gondol seti tmm yok yumurta fırcasıymıs bılmem neymış çok abartmış hanım efendiiiii
arkadaşlar. yeni evliyim ve bazı sebeplerden dolayı herseyimi alamamıştım. eşimle düğünden sonra ortak zevklerle alıyoruz ve iyiki cok birsey almamışım .. mesela özel gece için bilmem ne pike seti cart curt aldırdılar bana( annem olmadığı için her kafadan bi ses çıkıyordu) pişmanım kulanmıcam galiba. geçenlerde masa örtüsü servis peçeteliği falan bakarken bi teyze yanıma yanaştı ve bosver alma bunların modası geçti dedi ve cidden 200 lira verip alacağıma esimle kullancamız bişeyler alırız daha iyi gibi geldi bizede:) diyeceğim su sakın kafanızı takmayın o kadar süslü püslü seyler istemenizi anlıyorum ama sadece gösteriş arkadaşlar siz mutlu olun beraber alırsınız
arkadaşlar. yeni evliyim ve bazı sebeplerden dolayı herseyimi alamamıştım. eşimle düğünden sonra ortak zevklerle alıyoruz ve iyiki cok birsey almamışım .. mesela özel gece için bilmem ne pike seti cart curt aldırdılar bana( annem olmadığı için her kafadan bi ses çıkıyordu) pişmanım kulanmıcam galiba. geçenlerde masa örtüsü servis peçeteliği falan bakarken bi teyze yanıma yanaştı ve bosver alma bunların modası geçti dedi ve cidden 200 lira verip alacağıma esimle kullancamız bişeyler alırız daha iyi gibi geldi bizede:) diyeceğim su sakın kafanızı takmayın o kadar süslü püslü seyler istemenizi anlıyorum ama sadece gösteriş arkadaşlar siz mutlu olun beraber alırsınız
benim hiç eksiğim yoktu
sadece evlendikten sonra arçelik kahve makinası istedim eşimden oda hemen aldı
adamın canına minnet damacana için su pompası bile almışım çeyize
aaa dedi bi kahve makinasının lafımı olur
Eki Görüntüle 1192142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?