• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇEYİZ HAZIRLIKLARI-DÜĞÜN TELAŞI

Kızlar haydı gelin burda çeyiz hazırlıklarımızı konuşalım birbirimize fikir ve önerilerde bulunalım :KK200:
Merhabalar :KK24: ben sıfırdan başlayan biri olarak Schafer'dan çeyiz seti aldım 29 şubatta, 10 parça çoğu şey hallolmuş gibi hissediyorum(12 kişilik yemek takımı, 6 kişilik günlük yemek takımı, çelik tencere seti, granit tencere seti, 2 tane düdüklü tencere, çaydanlık, tost makinesi, mutfak robotu, çatal kaşık bıçak takımı, kahve makinesi- 4800 tl),1-2 ay içinde tekrar toparlarım heralde nevresime başlarım :) ütü, süpürge vs elektronikleri de teknosa vs yerlerden indirimleri takip ederim alırım herhalde

merhabaaa :) Ben düğün seti olarak almadım parça parça aldım herşeyimi toplam ne kadara mal oldu net bilmiyorum ama çoğu indirimi takip ederek aldım yine baya karlı olmuştu. Genel olarak çoğu ürünü karaca tercih ettim ütü ve süpürgemi philips alacağım annem yıllardır bu markayı kullanıyor ve gayet memnun senin önerebileceğin bir ürün var mı?

merhabaa aktif değil topik ama bende nişanımı atlattım çeyize odaklanma vakti diyorum :)

misafir yemek takımı 12 kişilik karaca dan
misafir çatak kaşık 12 kişilik korkmaz
günlük çatal kaşık 12 kişilik karaca
çelik tencere seti korkmaz
granit tencere seti karaca
2 tava schafer
1 wok tava tefal
kahvaltı takımı beyaz karaca
porland morocco takım 6 kişilik
günlük yemek takımı 6 kişilik ıkea
2 nevresim takımı karacahome
1 battaniye karacahome

ıvır zıvır bir kaç birşey var birde o kadar

Bende çeyizime hemen hemen her markadan ürün aldım diyebilirim. Kahvaltı takımı bulmakda o kadar zorlandım ki ilk olarak emsan markasının saade modelini aldım ve hep defolu geldi piyasada desensiz spor tarzda ürünler bulmak zaten çok zor birde bu olay olunca baya moralim bozulmuştu en son istediğim tarza kahvaltı takımını porland mağazasında bulabildim ve güzel bir indirimle 350tl gibi bir fiyata aldım:halay: görselini paylaşacağım :)

porland.webp

Merhaba arkadaşlar benim henüz nişan olmadı ama bu covid19 virüsten sonra hızlı ilerleriz diye düşünüyorum. Nasipse önümüzde yaz/sonbahar olur. Ben de misafir kahvaltı takımımı aldım porland Morocco 12 kişilik be günlük yemek takımını aldım Kütahya porselen 12 kişilik. Çok içime sindi bayıldım hepsine. Yalnız şöyle bir problem var alırken çok zorlanıyorum hatta size de bunu sormak istiyorum. Yemek takımı alırken neye dikkat ediyorsunuz? Ben ürünün açıklama koşanını okuduğumda ‘bone’ ‘chine bone’ yazınca direk eliyorum. Bone kemik dermek biliyorsunuz be nu ürünlerde kemik tozu kullanıyorlar. Vegan değilim ama böyle bi durumu kabullenemiyorum hayvanların kemik tozunun benim tabağımda ne işi var? Etik de değil sağlıklı da değil. Fakat araştırmaya devam ettikçe gördüm ki bir çok marka bir çok üründe bunu kullanıyor dolayısıyla benim yelpazem çok daralıyor be kısıtlı ürünler arasından seçmek zorunda kalıyorum. Bu konuyu da bilmeyenler varsa araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar benim henüz nişan olmadı ama bu covid19 virüsten sonra hızlı ilerleriz diye düşünüyorum. Nasipse önümüzde yaz/sonbahar olur. Ben de misafir kahvaltı takımımı aldım porland Morocco 12 kişilik be günlük yemek takımını aldım Kütahya porselen 12 kişilik. Çok içime sindi bayıldım hepsine. Yalnız şöyle bir problem var alırken çok zorlanıyorum hatta size de bunu sormak istiyorum. Yemek takımı alırken neye dikkat ediyorsunuz? Ben ürünün açıklama koşanını okuduğumda ‘bone’ ‘chine bone’ yazınca direk eliyorum. Bone kemik dermek biliyorsunuz be nu ürünlerde kemik tozu kullanıyorlar. Vegan değilim ama böyle bi durumu kabullenemiyorum hayvanların kemik tozunun benim tabağımda ne işi var? Etik de değil sağlıklı da değil. Fakat araştırmaya devam ettikçe gördüm ki bir çok marka bir çok üründe bunu kullanıyor dolayısıyla benim yelpazem çok daralıyor be kısıtlı ürünler arasından seçmek zorunda kalıyorum. Bu konuyu da bilmeyenler varsa araştırmanızı tavsiye ediyorum.

canım bu denli araştırmamıştım açıkcasıı hakkında hayırlısı olsun benimde nişanım oldu düğün için bakalım ne zaman hayırlısı diyorum birçok çeyizi aldım ve devam ediyorum

canım bu denli araştırmamıştım açıkcasıı hakkında hayırlısı olsun benimde nişanım oldu düğün için bakalım ne zaman hayırlısı diyorum birçok çeyizi aldım ve devam ediyorum
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun. Ben kitap okurken bile mesela nerde basılmış kaç adet önsöz vs okurım☺️ Ordan kalma bir alışkanlık alışveriş yaparken de hep içeriğini okurım kıyafet veya eşya vs. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki aklımıza gelmeyenler başımıza geliyor nelere maruz kalıyoruz ne kadar zararlı şeyler tüketiyoruz. Naçizane görüp bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim hala daha araştırmaya çalışıyorum siz de okumak istersiniz diye şöyle bir link bırakıyorum size. Karaca Züccaciye Fine Bone Domuz Kemiği Tozu Tabaklar!

Ben görsel olarak sade olanları hemen hemen her ürünle kombinleyebilecek olmama dikkat ediyorum kalite olarak ise ince porselen olanları çünkü kalın yapıda,seramik vs. olanlar çok hantal duruyor şık bir görüntü oluşturmuyor.

Back
X