• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığım

$DSC_0020.webp

Bu da pasta tabağı:16:

Ayoli80 bu konuy sadece kendi çeyizlerim için açtım. Bu sayede neler aldığımı ve eksiklerimi görüp arkadaşlardan da fikir alıyorum.
Lütfen resimleri siler misin?
Kendine bi topik açarsan seni oradan takip edebiliriz.

çok güzel yaaaa nereden buluyorsun bunları bayıldım ayrıca ablanızda çok iyi ablaymış neler neler almış size

Evet ablam çok iyidir, böyle jestleri daima yapar.
Ama 2 numaralı ablam için aynısını söyleyemeyeceğim. Kendisini pek sevmem zaten. Aslında 3 numaralıdan biraz örnek alsa ne iyi olur.

Ayoli80 bu konuy sadece kendi çeyizlerim için açtım. Bu sayede neler aldığımı ve eksiklerimi görüp arkadaşlardan da fikir alıyorum.
Lütfen resimleri siler misin?
Kendine bi topik açarsan seni oradan takip edebiliriz.

Bilmiyordum, nasıl sileceğim bu arada onuda bilmiyorum.

Ben Zen Harmony den aldım. Tekzen in hediyelik eşya markası olarak geçiyor. Ama galiba sadece PerlaVista Avm de var. Senin için sitesine baktım ama online satışı yok:50:

Teşekkür ederim canım. Ben de baktım ama PerlaVista Avm Beylikdüzü'ndeymiş. Ben Kadıköy'de oturuyorum ne yazıkki yolumun düştüğü bir yer de değil. Neyse artık bir fırsatını bulup bir ara gidicez artık :112:

Back
X