AYNISI bendede var canım güle güle kullan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 641302
Zen Harmony çay fincanı.
İki kişilik, pasta tabakları da var. Onları da ekleyeceğim bi ara.
AYNISI bendede var canım güle güle kullan![]()
sevimli pasta setini güzel günlerde kullan canım çok beğendim![]()
Eki Görüntüle 641302
Zen Harmony çay fincanı.
İki kişilik, pasta tabakları da var. Onları da ekleyeceğim bi ara.
Teşekkür ederim:)Abovv bunlar ne böyle ya çok güzeller güle güle kullanın inşallah :)
Evlilik gözümü korkuttu diyebilirim yani![]()
Ben Zen Harmony den aldım. Tekzen in hediyelik eşya markası olarak geçiyor. Ama galiba sadece PerlaVista Avm de var. Senin için sitesine baktım ama online satışı yokYaa ben buna bayıldım kiii... Nerden aldığını söylemen mümkün mü acaba?![]()
çok güzel yaaaa nereden buluyorsun bunları bayıldım ayrıca ablanızda çok iyi ablaymış neler neler almış size
Ayoli80 bu konuy sadece kendi çeyizlerim için açtım. Bu sayede neler aldığımı ve eksiklerimi görüp arkadaşlardan da fikir alıyorum.
Lütfen resimleri siler misin?
Kendine bi topik açarsan seni oradan takip edebiliriz.
Bilmiyordum, nasıl sileceğim bu arada onuda bilmiyorum.
Ben Zen Harmony den aldım. Tekzen in hediyelik eşya markası olarak geçiyor. Ama galiba sadece PerlaVista Avm de var. Senin için sitesine baktım ama online satışı yok![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim canım. Ben de baktım ama PerlaVista Avm Beylikdüzü'ndeymiş. Ben Kadıköy'de oturuyorum ne yazıkki yolumun düştüğü bir yer de değil. Neyse artık bir fırsatını bulup bir ara gidicez artık :112: