• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığım

Fakir mutfak robotum
$fakir.webp

Morphy Richards Tost makinem
$tostt.webp$tst.webp

canım yeni çeyizlerin çok güzel güle güle kullan. bende tost makinesi almayı düşünüyorum ama bakalım ne zman kısmet olucak

canım yeni çeyizlerin çok güzel güle güle kullan. bende tost makinesi almayı düşünüyorum ama bakalım ne zman kısmet olucak

Teşekkür ederim:)
Bu markayı yeni duydum sayılır, Alman malıymış ve çok kaliteli olduğunu söylediler.
Tost makinesi için bi bak istersen. Evkurda kampanyası vardı ordan aldım ama ne kadar doğru bilemem, dışarıdaki fiyatını bilmiyorum çünkü.

Takım bardak seti almak yerine bu kadeh ve bardaktan 12şer adet aldım.
Sürahi ve şişesi de var, onları da alınca ekleyeceğim.
Hepsi 90 lira tutuyor.
$023.webp
Bu tepsiyi de ablam aldı Beylidüzü çarşamba pazarından. 10 tl.
$teps.webp

bardakların çok hoş canım ben en sona bıraktım misafir bardağı konusunu ama sanırım bende böyle bi set yaparım çünkü daha mantıklı geliyor böylesi

inş mutlulukla kullan tüm aldıklarını :34:

bardakların çok hoş canım ben en sona bıraktım misafir bardağı konusunu ama sanırım bende böyle bi set yaparım çünkü daha mantıklı geliyor böylesi

inş mutlulukla kullan tüm aldıklarını :34:

Ben de kararsız kalmıştım alıp almamak konusunda ama bu bardakları görünce çok beğendim. Set almak çok mantıklı gelmedi çünkü içinde gereksiz parçalar var ve fiyatları çok yüksek. 6 kişilik setler 400 lira civarı.

aynı bardaklardan bendede var ama ben küçük su bardağından da aldım, ayaklıyı almadım alsam mı diye düşünüyorum .. senin mantıkla yaklaştım set almak yerine kendim oluşturdum.

aynı bardaklardan bendede var ama ben küçük su bardağından da aldım, ayaklıyı almadım alsam mı diye düşünüyorum .. senin mantıkla yaklaştım set almak yerine kendim oluşturdum.
Aslında kadeh şart değil tabi ki ama ben şık durduğunu düşünüyorum.Yani yanyana 2 bardak koymak yerine 1 kadeh 1 bardak daha kullanışlı.
En azından hangisi su hangisi içecek için diye karıştırılmaz.

Banyo seti. Annem almış, indirimdeymiş 20 tl. Ben aslında çiçekli renkli bi takım istiyodum ama bu da fena değil değil mi?
Yoksa başka bi set alsam mı?$8699108617245_1331729054.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Nehale setin çok orjinalmiş nerden aldın? Ayrıca yağlık sirkelik sanırım(ördek olan) inanılmaz beğendim. Kaya maya kabın, deterjan kutun, tepsin i çok beğendim. Hepsi hayırlı uğurlu olsun.

Nehale setin çok orjinalmiş nerden aldın? Ayrıca yağlık sirkelik sanırım(ördek olan) inanılmaz beğendim. Kaya maya kabın, deterjan kutun, tepsin i çok beğendim. Hepsi hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim.
Nihale stimi karacadan almıştım. Ördek olanlar da tuzluk ve biberlik:1:

Back
X