Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni çeyizlerin çok güzel güle güle kullan. bende tost makinesi almayı düşünüyorum ama bakalım ne zman kısmet olucak
bardakların çok hoş canım ben en sona bıraktım misafir bardağı konusunu ama sanırım bende böyle bi set yaparım çünkü daha mantıklı geliyor böylesi
inş mutlulukla kullan tüm aldıklarını![]()
yeni cicilerin çok güzel özellikle mutfak önlük takımına bayıldım güle güle kullan
Aslında kadeh şart değil tabi ki ama ben şık durduğunu düşünüyorum.Yani yanyana 2 bardak koymak yerine 1 kadeh 1 bardak daha kullanışlı.aynı bardaklardan bendede var ama ben küçük su bardağından da aldım, ayaklıyı almadım alsam mı diye düşünüyorum .. senin mantıkla yaklaştım set almak yerine kendim oluşturdum.
Evinin tarzına bağlı canım idare edip etmicegi ama ben begendim :)Banyo seti. Annem almış, indirimdeymiş 20 tl. Ben aslında çiçekli renkli bi takım istiyodum ama bu da fena değil değil mi?
Yoksa başka bi set alsam mı?Eki Görüntüle 579535
Teşekkür ederim.Nehale setin çok orjinalmiş nerden aldın? Ayrıca yağlık sirkelik sanırım(ördek olan) inanılmaz beğendim. Kaya maya kabın, deterjan kutun, tepsin i çok beğendim. Hepsi hayırlı uğurlu olsun.