• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığım

güle güle aşkla kullan canım hepside çok güzel krem rengi battaniyene bayıldım ama çok güzel:nazar:

Pijama takımım
$pijama.webp
Esse kurabiye tepsim
$cookie-sheet_4d11ec128c457.webp
Buldan bezi örtüm
$buldan.webp
Tupperware kabım
$tupper.webp

Dantel mutfak takımım. Tam olarak bu değil ama benziyor. Annem almış ama kullanacağımı sanmıyorum.
$mutfak.webp

Kaya&Maya yı ben de çok beğeniyorum ama henüz sadece kurabiye kutusu aldım.
Aslında iki kişilik kahvaltı takımı oluşturmak istiyorum, çünkü çiftler için çok uyumlu bence.
Diğer kahvaltı takımını misafir olunca Kaya&maya yı kendimize kullanırız diyorum.
Peçeteleri falan da var:)

Kaya&Maya yı ben de çok beğeniyorum ama henüz sadece kurabiye kutusu aldım.
Aslında iki kişilik kahvaltı takımı oluşturmak istiyorum, çünkü çiftler için çok uyumlu bence.
Diğer kahvaltı takımını misafir olunca Kaya&maya yı kendimize kullanırız diyorum.
Peçeteleri falan da var:)

çok haklısın özel günler için bile çok uygun bence :69: mutlaka edinilmesi gereken bi set ayrıca keyif tepsisini de almak lazım :9:

çok haklısın özel günler için bile çok uygun bence :69: mutlaka edinilmesi gereken bi set ayrıca keyif tepsisini de almak lazım :9:

Keyif tepsisi dediğin yatak için olan galiba.
Porland çok yakınımda bir avm de var zaten, o zaman bir an önce başlayayım almaya:)
Tek tek alınca pek sarsmıyor maddi açıdan.

Keyif tepsisi dediğin yatak için olan galiba.
Porland çok yakınımda bir avm de var zaten, o zaman bir an önce başlayayım almaya:)
Tek tek alınca pek sarsmıyor maddi açıdan.

evet o tepsiler her eve lazım :9:

maalesef benim yakınımda yok çok şanslısın :8:

eğer satan bir yer bulsam bende alırdım 2 kişilik bi set daha fazlası gereksiz çünkü :34:

Back
X