çeyiz hazırlığım için yol gösterir misiniz:)

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
kızlar merhaba:))benim henüz çeyiz topiğim yok ben sizlerden fiyat konusunda yardım almak istiyorum

yazıcaklarım için söyliceğim kıstaslara göre ne kadar bütçe lazım acaba hiç mağaza gezmedim bilmiyorum:18:

salon:köşe takımı istiyorum rahat olsun yatak olması önceliğim değil salonda kendim oturucam o nedenle rahat olabilicek bir koltuk ya da köşe takımı istiyorum, tv ve tv ünitesini evlendikten sonraya bırakmak durumundayız,halının salonda iyi olmasını istiyorum,yemek masası ayna ve komodin böyle bir salon ne kadar tutar perdesiyle aşağı yukarı

yatak odası:yatak ve bazamı yatsandan ya da işbirden almak istiyorum 5 bine kadar çıkabilirim bunun için ancak gardolap ve diğer eşyalardan kısmam lazım dengelemek için gardolabın oldukça geniş yani kullanışlı olmasını istiyorum,komodinler,halı,perde,çekmece için çok çok pahalı düşünmüyorum böyle aşağı yukarı kaçla çıkılabilir çok kalitesizde olmadan

oturma odası:burayıda gene kendim kullanmak istiyorum böyle dinlenme yeri gibi o yüzden çok kalabalık olmadan bi kanepe ya da koltuk düşünüyorum,halısı,perdesi ile birlikte ne kadara malolur

beyaz eşyalar:bosh ve samsung düşünüyorum buzdolabı,çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi orta kalite ne kadar tutar

bazı elektirikli eşyalar:elektrik süpürgesinin evde çok önemli olduğunu düşünüyorum temizleme özelliği bakımından iyi almak istiyorum ama dayson çok pahalı philipste iş görür mü acaba?sonra birde mutfakta kullanıcağım robottu mikserdi bunlar ikiside çalışan bir çift için ne kadar kullanılıcak şeyler tost makinesi çay makinesi bunlar çok elzem mi ilk etapta?

kızlar tecrübeli olanlar ya da işin içinde olanlar yardım ederse çok sevinirim gerçekten çok korktum yani şu anda nası yapıcaz nası edicez:18:

yazdıklarım içinde şunu şöyle yapmasan daha iyi olur dediğiniz şu şu kadarın üstüne alınmamalı gerek yok dediğiniz her şeyede açığım ancak yatak benim için çok önemli içimde hep kalmıştır o yüzden sadece yataktan vazgeçmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…