- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.501
kokoş yaaaaaa aklinialirimsmileçilekim sen bu zeynebe bakma o sadelikten yanasempatiksalakcinni
ama ben beğendim açıkçası bende böyle hem sade hem şatafatlı süslü şeyleri severim örtünün gülleri yeter cnmyerimseniben
inşallah içine siner canımmanladım cnm
bende sadeliği severim ama biraz hareket olsun istedim
bakalım perşembe günü mağazadan bakıcam nasılmış
pintilik yapma nanben yine ucuz bi yer arıyayım bari:ecrin_bebek:
ben sarevin su geçirmezini aldım galiba biraz fazla para verdim ama şey olmuştu bi dört mevsim nevresim almıştım annem hiç beğenmemişti onu değiştirirken bi tek kişilik nevresim almştım üstüne alcak bişey bulamayınca alezle havlu almıştımkızlar alez almaya gerek var mı bime geliyomuş 14,90
çift kişilik
nisanım hızlıresimden yükledim kaydirigubbakcemile3
kokoş yaaaaaa aklinialirimsmile
ben sarevin su geçirmezini aldım galiba biraz fazla para verdim ama şey olmuştu bi dört mevsim nevresim almıştım annem hiç beğenmemişti onu değiştirirken bi tek kişilik nevresim almştım üstüne alcak bişey bulamayınca alezle havlu almıştım
anneme dedim su geçirmeyeni napcaz flan oda dedi çocuklu misafir gelince gerekir bir de gerekir birşeylere işte flan dedi alttan alttan gülüyor al sen al diyor bana
ilk gece için bile iyi olur dedi sırnaşık şey
ama su geçirmeyenler genelde haşır haşır oluyor dikkat edin rahatsız edebilir onlarında pamuklusu olmalı
temizlik açısından kesinlikle şart bence hatta üstüne bir de uyku pedi olsa pofur pofur ohyastık içind almak istiyorum
öyledir biraz kaydirigubbakcemile3annede fena yani ama bencede su geçirmeyen olsa daha iyi olur herşey için:kedi:
zeynep kuşum annen de yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yaaaa
al diyorsunuz yani anammmmm yastık içinde mi varmış bu alezlerden bak hiç görmemiştim ben onları
şimdi ben bir dahaki ay günlük yemek takımı almayı planlıyorum offff bulamıyorum bir türlü keseme ve zevkime uygun birşey...
sonraki ay : rondo+ütü+elektrik süpürgesi +tost mak.. alacağım ... offf offfeyvahedigeldismilebana bir öneride bulunun şu küçük ev aletleri için kızlar ?
nihal güle güle kullan tatlım ayy ne cici bir takımmış o öyle
nisanımmmmmm hakikaten mi kız anammmm gidip bakmalı hemen 23 nereee 124 nere di mi ama kaydirigubbakcemile3
bunlarda nevresim takımı çift kişilk 23,50 tl %100 pamuk
önceden yüklendiyse kusura bakmayın kızlar kaçırmış olabilirim.
canım praktikere baksan 6kişiliği 55tl olanlardan çift olarak alsan?
benim hoşuma gitti bir modeli kütahyanın hem ince de porseleni
ama taşıma problemim olacağı için alamadım malesef
şimdi ben bir dahaki ay günlük yemek takımı almayı planlıyorum offff bulamıyorum bir türlü keseme ve zevkime uygun birşey...
sonraki ay : rondo+ütü+elektrik süpürgesi +tost mak.. alacağım ... offf offfeyvahedigeldismilebana bir öneride bulunun şu küçük ev aletleri için kızlar ?
cok saolasınn bıdenemopuyorumnanaktan
ay nerde satılıo bunlar cılekım
öyledir biraz kaydirigubbakcemile3
ya geçen teyzeme nevresimlerimi gösterirken çok utandım -buda ilk gece nevresimim- dedim gülmeye başladılar bende şaşırdım meğer gelin nevresimi denirmiş iyi dalga geçtiler benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?